11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

günaydııınnn... yada iyi günler :))

kızlar haftasonu giremiyorum kaynatmışsınız baya.. geçen haftanın sondan birincisi olarak aranızdayım :))

dün koşu bandı aldık eve , alt kattaki komşudan da izin aldık :)) oohh bundan sonra her akşam yürürüm :)) gitsin kilolar gelsin renkli cıvıl cıvıl yazlık elbiseler...

sabahki menüm birazcık normal ekmek bir dilim fln kepek yoktu evde...
1 yumurta
biraz peynir
yarım domates...

öğlende de arnavut ciğeri varmış... bakalım ne yiycem

Kızlar günaydın:) geç girdim bugün braz:) kahvaltımı yazıyı hemen:
2dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta, zeytin, domates,biber,salatalık veeeeeee en güzeli yemyeşil Yeşilçay:)

hayatım aslıda kilo vermede durdu hemde özel günüm yakın şişim ondan moralimde bozuk ama kaçamaklarım bitti gibi ya bakalım hayırlısı :)

Bende ya sonunda malum gün geldi iştahda durdu sonunda:) haftasonun mahvetti beni sanki içimde koca bir fil vardı
Şişlik 1 hafta sürüyor ya sonrasında geçiyor boşwer takma dememde bende aynı modacım:) bi hafta bitmede şişlik gitse derdindeyim

Çok iyi yapmışsınız tatlım hayırlı olsun koşu bandı faydasını göreceksin emin ol:)

AMANNN benimde son günüm... inşallah onun şişliğidir...

Çok iyi yapmışsınız tatlım hayırlı olsun koşu bandı faydasını göreceksin emin ol:)

inşallah görürüz canım.. baktımki yarım saat yürüdüm 100 kalori yaktım iştah fln kalmadı bende :))

öğlen sebze çorbası içtim bi kepçe
bi bardak ayran
1 tencere kaşığı ile aranvut ciğeri
birazda salata yedim...

ne ekmek ne pilav ucuna dokunmadım alkış istiyorum..

darısı diğer öğün ve günlere inşşallah dinimiz amin :))

kızlar benimde malum günüm yaklaştı şiştim ya spor yapıncada karnım acımaya başladı
ama pes etmek yok bugünde mutfağı temizlicem ev pırıl pırıl oldu haaa

Slm kızlar bu hafta artık güzel kilolar vermem lazım off geçen hafta faciaydı ne bulursam yedim ama bu haftaya güzel başladım

Kocaman bir alkış insan ekmek yemeyince İnan alışıyor ekmek aramıyo bi süre sonra ben yıllardır ekmek yemiyorum yemeklerle yesem nolcak bilmiyorum
Koşu bandında yaktığın kaloriye çok bakma insan sne oluyo o kadar koşuyorum bu ne diyorsun:) o yüzden çok kaloriye bakma ama ortalama koşma hızın 6.0 civarında olsun, hafiften başlayıp ilk 5-10 dk hafif koşup(4ve5) civarı sonraki 20 dk 5.6 ve sonlara doğru 6.8 e kadar çıkıp öle koşsan hem çok yıpranmıyosun hemde faydasını görüyorsun tatlım, ilk başlayınca30dk falanbikaç hafta snra40-50dk koşarsın, ben ara verdiğimde öle yapıyorum bi anda yüklenirsem sıkılıyorum B'nde böle yapıyorum.geçen yıl hep böle koşardım 30dk fln ama düzenli yapardım en az 6 gün haftada koşardım sadece 30dk ve tempolu yürüyüş olarak baya kilo vermiştim 8kilo falan çok faydasını gördüm, ama sporu beaktım işte bıraktığım dönemde kilo aldım,şmdik tekrar başladım bakalım hayırlısı:) zayıflıycaz inanıyorum:)

Slm kızlar bu hafta artık güzel kilolar vermem lazım off geçen hafta faciaydı ne bulursam yedim ama bu haftaya güzel başladım

Hoşgeldin:) nerelerdeydin ya:) hepimizin oluyo ya çok yediği zamanlar ama önemli olan battı balık demeden tekrar devam etmek diyete:) benimde haftasonum öleydi ya bugün bende iyiyiym sıkı başladım:)

Kızlar selam,
Şimdi bu sabah 2 yumurta birazda peynir yedim.
Ofiste bugün öğle yemeği kötüydü onun yerine biraz yoğurt ve elma yedim.

Çoğunuza bakıyorum ara öğünde badem, ceviz vs yiyorsunuz. Ben bunları malum alerjiden dolayı tüketemiyorum. :/
Bana ara öğün için ne önerirsiniz bir tek kuru kayısı ve incir geliyor aklıma ama bunları ye ye yıldım doğrusu. alternatifi yok mudur?

Ben zaten hazır gıda bisküvi, cips, kola gibi şeyler tüketemiyorum, midem kabul etmiyor malesef özellikle içinde koruyucu olan şeyleri. Uzun zamandır da bunları zaten tüketmediğim için canım istemiyor doğrusu. Ama şöyle cevizli bir baklavaya hayır dermiydim asla ancak onu da alerji yüzünden yiyemiyorum. 1,5senedir filan baklava yemedim o kadar saçmasapan bir hayatım var Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yiyorum korkudan. Tek lüksüm sütlü çikolata allahtan o bir şey yapmıyor

kurabiye tarifini sevdimm

bende inanıyorum canım... yaaa o koşu bandında 8 lere fln çıkıcamda alt kattaki rahatsız olmasın die minder alana kadar 3,5-4,00 fln idare ediyim... ayıp olmasın izin verdiler diye evi başlarına yıkmayalım insanların..

canım geçmiş olsun... walla ne yiyebilirsinki .. mesela o yoğurt ve elma öğün deilde ara öğün gibi olmuş.... etimek peynir yiyebilirsin.. meyvenin üstüne müsli ve süt koyup yiyebilirsin.. çeşitlendirebilirsin tabi ama alerrjik durumuna bağlı.. allah yardımcın olsun..

Kuru erik var ben aralarda ya kuru erik yiyorum ya Kurukayısı, çok güzel oluyor hemde kalorisi çok çok az, yada meyve ye aralarda veya yogurt:)

Tatlım ne kadar su koyuyorsun buna?kıvamı nasıl oluyo?yapcm da:)

hoşgeldin:) nerelerdeydin ya:) hepimizin oluyo ya çok yediği zamanlar ama önemli olan battı balık demeden tekrar devam etmek diyete:) benimde haftasonum öleydi ya bugün bende iyiyiym sıkı başladım:)

off kızlar ya işyerinde çok yoğun oluyorum giremiyorrumm ama sıkı diyett yapmam lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…