11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

off kızlar ya işyerinde çok yoğun oluyorum giremiyorrumm ama sıkı diyett yapmam lazım artık

sen zaten cezalısın.....

verdim 11 kg dedin aldın bizi yamacına sonra çektin gittin insafsız hiçmi için yanmadı

neyse canım işbu ihmale gelmeezz.. yeterki benim gibi yediklerinden utanıp kaçma

napayım çok istiyorum zayıflamayı bir an önce.artık giyinip ortada rahatca dolaşmak istiyorum

sen bir andamı aldın o kiloları bir anda vermek de ne demek... sabır işi bu ... allah bir tek bu işte sabrınızı sınasın başka imtihanlar vermesin inşallah...

sen zaten cezalısın.....

Verdim 11 kg dedin aldın bizi yamacına sonra çektin gittin insafsız hiçmi için yanmadı

Neyse canım işbu ihmale gelmeezz.. Yeterki benim gibi yediklerinden utanıp kaçma

valla ne desenız haklısınız ama ben 11 kg verdım biliyorum bir 10 kg daha verebilirimm

selam kızlar

idencim ben spora gidiyorum ilk 2 hafta 12 dakika 6 da 3. eğimde yürüttü şimdide 6 da 9. eğimde 15 dakika yürüyorum

çok kalori yakayım dersen eğimini artırr

selam kızlar

idencim ben spora gidiyorum ilk 2 hafta 12 dakika 6 da 3. eğimde yürüttü şimdide 6 da 9. eğimde 15 dakika yürüyorum

çok kalori yakayım dersen eğimini artırr

Canım saol bilgilerin içn... ama ben çok zorlayamam kendimi malumunuz bebek için tedavi görüyorum... bi yerden kar yapalım derken öbür taraftan zarar görmeyelim... o yüzden orta eğimde makul bi hızda yürüyorum...

sen bir andamı aldın o kiloları bir anda vermek de ne demek... sabır işi bu ... allah bir tek bu işte sabrınızı sınasın başka imtihanlar vermesin inşallah...

canım ya tam da dediğin gibi be bir anda kilo alıyorum birkaç gün dikkat etmesem beş altı kilo alırım. zaten son bes altı kiloyu öyle aldım.daha once de dedim tartlmadan önce en fazla 65 olmuşumdur diyordum ama tartıy aldığım gün tatılmıştım ve tam 70 kiloydum hatta gün içinde 71 i bile gördüm.hemen kilo alan bi yapım var.aldığım gibi versem incecik olurum

Ara öğünlerde kuruerik ve kuru kayısı ve soda
Öğle yemeğim: yogurtlu brokoli salatası, peynirli ve zeytinli yağsız omlet,1dilim etimek,ıcetea

tamam canım o zaman

canım 10 dakikada 1 mesaj hakkı olunca mesaj atamıyorum sana kızlar bugün 900 kalori aldım 8 kaşık sütlü bi tatlı ve 35 gram kek yedim tek arkadaşlarla olunca bu kadar kısabildim sonra söyleniyolar senin neren kilolu bırak diyeti falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…