11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Çok geçmiş olsun cnm,bi soğuk algınlığı ilacı alsan ii gelir

Günaydın kızlar bu arada
Kilom 66.5 şimdi de bu kiloya takıldım (((
Bugün de evde temizlik var off off

Sağol Pofucan. Ağrı kesici aldım azcık gözüm açıldı ama öksürmekten yine ağrımaya başladı başım.

hoş geldin canım.bana sorarsan gel katıl bize deneyimlerimizden faydalanırız.zaten çok kişi değiliz.ihmal etmeyeceksen burayı gel canım yoksa topik sahibini pek bulup da soru soracağını zannetmiyorum ama cheepuff a sorabilirsin topik sahibi değil ama sayılır kilo cetvelimizi o yapıyor

kızlar eve erken geldim bugün işim var centrumda bi 7 kilometre rahat yürüyeceğim o yüzden düşüp bayılmamak için 1 kase baharatlı yoğurt yedim birazda yemeğin tadına bakıp çıkarım. kızlar aranızda hiç çok geç uyuyan ve o yüzden kilo veremeyen var mı benim gibi ?

canim senin kilo verememen bu yaptigin sok diyetlerin etkisinin suan cikiyor olmasi olabilir.:26: ne cümle yazdim beee

bende geç yatıyorum canım ama kilo vermede ne kadar etkiliyor beni bilemem

canim senin kilo verememen bu yaptigin sok diyetlerin etkisinin suan cikiyor olmasi olabilir.:26: ne cümle yazdim beee
canım sanmıyorum çünkü çok ağır denecek şok diyetler yapmadım
bende geç yatıyorum canım ama kilo vermede ne kadar etkiliyor beni bilemem

kuzum biz geçen öğretmenimle seminere gittik ordaki doktor dedi bana sen geç yattıgın için kilo vermiyosun diye ve öncelikle uykunu düzene sok kilonu değil dedi bana

canim agirdan kastin ne ? lahana zaten basli basina bi iskence.

canım ben genelde hiç bir zaman erken yatmıyorum.şu aralar da hiç erken yatamam zaman yetmiyor bana zaten.akşam çıkıyorum işten yemek ye falan az dinlen sonra ders çalışmam gerekiyor ki zaman bile yetmiyor çalımaya. nasıl erken yatayım spor bile yapamıyorum zamansızlıktan.heralde evlenince bi düzen oluşur ancak

canim agirdan kastin ne ? lahana zaten basli basina bi iskence.

canım lahana diyetini en fazla 4 gün yaptım sonra istediğim kiloya inince kendim bıraktım yani öyle çok az yiyip halsiz düşmedim devamlı yedim metabolizmamı etkiliycek şeyler yapmadım zaten form çayı içiyorum bitki çaylarıylada aram iyi yani aman aman bi diyet yapmadım ki zaten yapamam çünkü zaten yogun bi tempoda koşturuyorum dayanamam tatlım

aynen canım zaman yetmiyo kadına aynen dediğim şuu ''ama bu imkansızzz ''

bu dediğine kendin inanabiliyomusun bence çok ümitlenme evlenince insanda düzenmi kalıyo beee yaa

bu dediğine kendin inanabiliyomusun bence çok ümitlenme evlenince insanda düzenmi kalıyo beee yaa

canım öyle düşündüm ne bilim uyku düzeni açısından daha düzenli olur. bekarlar 1 de 2 de 3 4 te yatıyorlar ama evli olunca daha bi düzenli uyku saati olur diye düşündüm

selamlar nasılsınız bakemm

cuma 63,6
bugün 63,1

ben bu kilomu anlamıyorum ya bir ileri 2 geriii ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…