Çok geçmiş olsun cnm,bi soğuk algınlığı ilacı alsan ii gelir
Günaydın kızlar bu arada
Kilom 66.5 şimdi de bu kiloya takıldım(((
Bugün de evde temizlik var off off
ilaçta kullanıyorum birazda ondan sanırım. vericez artık mecbur bir kaç gün dikkat edicem
Kızlar Merhaba
Umarım geç değildir .Ben de tartı günlerinize katılabilir miyim yaklaşık 2 ay önce diyete başladım 92 ile şimdi ki kilom 79,2.Hedefim şu an için 60 sonra ise 50 yi görmek .21 yaşındayım ve 1,56 boyundayım .Ne zaman yapıyorsunuz tartı günlerinizi .Yoksa herkes kendi haftalık kilosunu mu yazıyor ?
Şimdiden teşekkürler
Kızlarrrr bn geldimmm :) temizlik bitti bende bittim
kızlar eve erken geldim bugün işim var centrumda bi 7 kilometre rahat yürüyeceğim o yüzden düşüp bayılmamak için 1 kase baharatlı yoğurt yedim birazda yemeğin tadına bakıp çıkarım. kızlar aranızda hiç çok geç uyuyan ve o yüzden kilo veremeyen var mı benim gibi?
kızlar eve erken geldim bugün işim var centrumda bi 7 kilometre rahat yürüyeceğim o yüzden düşüp bayılmamak için 1 kase baharatlı yoğurt yedim birazda yemeğin tadına bakıp çıkarım. kızlar aranızda hiç çok geç uyuyan ve o yüzden kilo veremeyen var mı benim gibi?
canım sanmıyorum çünkü çok ağır denecek şok diyetler yapmadımcanim senin kilo verememen bu yaptigin sok diyetlerin etkisinin suan cikiyor olmasi olabilir.:26: ne cümle yazdim beee
bende geç yatıyorum canım ama kilo vermede ne kadar etkiliyor beni bilemem
canım sanmıyorum çünkü çok ağır denecek şok diyetler yapmadım
kuzum biz geçen öğretmenimle seminere gittik ordaki doktor dedi bana sen geç yattıgın için kilo vermiyosun diye ve öncelikle uykunu düzene sok kilonu değil dedi bana
canım sanmıyorum çünkü çok ağır denecek şok diyetler yapmadım
kuzum biz geçen öğretmenimle seminere gittik ordaki doktor dedi bana sen geç yattıgın için kilo vermiyosun diye ve öncelikle uykunu düzene sok kilonu değil dedi bana
canim agirdan kastin ne ? lahana zaten basli basina bi iskence.
canım ben genelde hiç bir zaman erken yatmıyorum.şu aralar da hiç erken yatamam zaman yetmiyor bana zaten.akşam çıkıyorum işten yemek ye falan az dinlen sonra ders çalışmam gerekiyor ki zaman bile yetmiyor çalımaya. nasıl erken yatayım spor bile yapamıyorum zamansızlıktan.heralde evlenince bi düzen oluşur ancak
canım ben genelde hiç bir zaman erken yatmıyorum.şu aralar da hiç erken yatamam zaman yetmiyor bana zaten.akşam çıkıyorum işten yemek ye falan az dinlen sonra ders çalışmam gerekiyor ki zaman bile yetmiyor çalımaya. nasıl erken yatayım spor bile yapamıyorum zamansızlıktan.heralde evlenince bi düzen oluşur ancak
bu dediğine kendin inanabiliyomusunbence çok ümitlenme evlenince insanda düzenmi kalıyo beee yaa
Kızlar regl de oldum. Bitsin artık bugün. Bayılcam birazdan
selamlar nasılsınız bakemm
cuma 63,6
bugün 63,1
ben bu kilomu anlamıyorum ya bir ileri 2 geriii ya nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?