canım 10 dakikada 1 mesaj hakkı olunca mesaj atamıyorum sanaKızlar bugün 900 kalori aldım 8 kaşık sütlü bi tatlı ve 35 gram kek yedim tek arkadaşlarla olunca bu kadar kısabildim sonra söyleniyolar senin neren kilolu bırak diyeti falan diye
ben facbook tan demiştim tatlım burda resmim yok ki
Şeeeyyy bende varım :) Ben bugün başladım, yürüyüş yapmayıda düşünüyorum. Bide maydonoz suyu içicem 15 gün :)
ekledim canım...................
hoşgeldin canım ama maydonoz suyunaa dayanabilir misin iğrenç o(
canım 10 dakikada 1 mesaj hakkı olunca mesaj atamıyorum sanakızlar bugün 900 kalori aldım 8 kaşık sütlü bi tatlı ve 35 gram kek yedim tek arkadaşlarla olunca bu kadar kısabildim sonra söyleniyolar senin neren kilolu bırak diyeti falan diye
Hoşbulduk :) Evet çok iğrençAma napayım zayıflamam lazım. Ofiste çalıştığım için bütün gün oturuyorum. İş çıkışı bi kaç durak önce inip yürümeyi de düşünüyorum. Yağlılardan uzak durmaya başladım, bol bol da su içiyorum şu an, göbek eritme egzersizine de başlayacağım. Umarım bu sefer azimli olurum aksi halde çok fena olucam
haklılar ben diyorum zaten sen zayıfsın keşke senin kilonda olsam
aaa senin yaşın küçükmüş bekarmısın sen ? Bende seni büyük sanmıştım baya
evet canım arkadaşlarla olunca bozulluyo diyetler malesefama olsun yine az yemişin
haklılar ben diyorum zaten sen zayıfsın keşke senin kilonda olsam
Hoşbulduk :) Evet çok iğrençAma napayım zayıflamam lazım. Ofiste çalıştığım için bütün gün oturuyorum. İş çıkışı bi kaç durak önce inip yürümeyi de düşünüyorum. Yağlılardan uzak durmaya başladım, bol bol da su içiyorum şu an, göbek eritme egzersizine de başlayacağım. Umarım bu sefer azimli olurum aksi halde çok fena olucam
Şeeeyyy bende varım :) Ben bugün başladım, yürüyüş yapmayıda düşünüyorum. Bide maydonoz suyu içicem 15 gün :)
evet bekarım yani nisanlıyım .kız nerem küçük 26 yaşındayım yaşlandım benn
tamam ben susuyorum canlarım en küçük benim 17 yaşındayım
ya tutardım kendimi ama malum dönem anlayın artık
kuzucum bennim boy yok boy kısa benim ideal kilom 46 boy 153 ne bekliyosun
hayatım bende asistanım o yüzden bende masa başı haftanın 5 günü atölye dersim var orda ne hareket yaparsam kar sayıyorum kendime gerçekten masa başı olmak zor anlıyorum seni :) bütün her yerin sıkılaşmasını istiyorsan jillian michaels ile 30 günde incelme hareketlerini yapmalısın ben yapıyodumda 1 haftadır günlük hareketlerim var onları yapıyorum ve dersten gelip ev temizliyorum bunlarda yetiyo ev temizliği bitsin jillian teyzeye başlıycam
1 bardak kadar galiba kendin ayarlıyacaksın unununa göre bir yudum sütte katabilirsin ama fazla değil
ne yönden kuzucum
Bende ıstıyorum katılmak :) gecen ay yedıklerıme dıkkat ederek 5 kg verdım. Yaza nısanım var:) 10 kg vermek ıstıyorum :) benıde al gunlugune nolur nolur :)
neeeyyy :)))
kız bu profildeki resim senmisin bakem ??
Hım...Peki nereden bulabilirim o hareketleri link falan var mı? Zaten çalışmaktan otura otura aldım bu kiloları :'(
Bende ıstıyorum katılmak :) gecen ay yedıklerıme dıkkat ederek 5 kg verdım. Yaza nısanım var:) 10 kg vermek ıstıyorum :) benıde al gunlugune nolur nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?