11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

evet canım arkadaşlarla olunca bozulluyo diyetler malesef ama olsun yine az yemişin

Şeeeyyy bende varım :) Ben bugün başladım, yürüyüş yapmayıda düşünüyorum. Bide maydonoz suyu içicem 15 gün :)

hoşgeldin canım ama maydonoz suyunaa dayanabilir misin iğrenç o (

Hoşbulduk :) Evet çok iğrenç Ama napayım zayıflamam lazım. Ofiste çalıştığım için bütün gün oturuyorum. İş çıkışı bi kaç durak önce inip yürümeyi de düşünüyorum. Yağlılardan uzak durmaya başladım, bol bol da su içiyorum şu an, göbek eritme egzersizine de başlayacağım. Umarım bu sefer azimli olurum aksi halde çok fena olucam

haklılar ben diyorum zaten sen zayıfsın keşke senin kilonda olsam

canım bizlerde aynıyız.. ama acele etme.. yavaş yavaş vericez. bi anda kesme herşeyini... Baksanıza ışın karacada 20 kg vermiş bizim ne eksiğimiz var ayda 4 kg versen ohooo 5 aya hiç bişiyimiz kalmaz :)

kıız dilvin kaçtı senin boy kilo çıkmış aklımdan :))

evet canım arkadaşlarla olunca bozulluyo diyetler malesef ama olsun yine az yemişin

ya tutardım kendimi ama malum dönem anlayın artık

kuzucum bennim boy yok boy kısa benim ideal kilom 46 boy 153 ne bekliyosun

hayatım bende asistanım o yüzden bende masa başı haftanın 5 günü atölye dersim var orda ne hareket yaparsam kar sayıyorum kendime gerçekten masa başı olmak zor anlıyorum seni :) bütün her yerin sıkılaşmasını istiyorsan jillian michaels ile 30 günde incelme hareketlerini yapmalısın ben yapıyodumda 1 haftadır günlük hareketlerim var onları yapıyorum ve dersten gelip ev temizliyorum bunlarda yetiyo ev temizliği bitsin jillian teyzeye başlıycam

Hım...Peki nereden bulabilirim o hareketleri link falan var mı? Zaten çalışmaktan otura otura aldım bu kiloları :'(

Bende ıstıyorum katılmak :) gecen ay yedıklerıme dıkkat ederek 5 kg verdım. Yaza nısanım var:) 10 kg vermek ıstıyorum :) benıde al gunlugune nolur nolur :)

Bende ıstıyorum katılmak :) gecen ay yedıklerıme dıkkat ederek 5 kg verdım. Yaza nısanım var:) 10 kg vermek ıstıyorum :) benıde al gunlugune nolur nolur :)

burası mervenin günlüğünden çıktı zaten canım... hoş geldin.. kilonu boyunu bide hedef kilonu yazarsan seviniriz. cumada tartılma günümüz hadi bismillah de gir sağ elinle tıkla

neeeyyy :)))
kız bu profildeki resim senmisin bakem ??

hayır ama bu kıza çok benzettikleri için koydum bu fotoyu

Hım...Peki nereden bulabilirim o hareketleri link falan var mı? Zaten çalışmaktan otura otura aldım bu kiloları :'(

jillian michaels ile 30 gün yazında youtube'da bulursun 3 bölüm her bölümünü 10 gün yapıyorsun önceki ve sonraki hallerine bakar mısın yapanlarn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…