- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
hemşerim günün nasıldı
çok miskindim saat 2 ye kadar yatıyordumsonra ders çalıştım biraz önce de ara verdim. yani bildiğin monoton bi gün . şimdi de açlık otu çayımı içiyorum ve çok tatsız ya zorla içiyom bunu
senin günün nasıldı bebeğim
yamığkk bi gündüyeni düzeldi ağzım yamuk yamuktu
sabah erkenden doktora gittim uzak bide geldim eve derse gitmeyince çalıştım baya uyuyayım dedim uyutmadılar canımcım
biri beni zorlasın bi kalkıp spor yapamadımmm
doktora gittın geldin hareket olmuştur biraz . insan zorla spor yapınca eziyet gibi geliyor .
Bugünkü menüm:
Sabah:yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,salatalık ve şekersiz limonata
Öğle: Light meyveli yoğurt
Akşam: braz haşlanmış et ve yağsız salata yanında zero
kızlar hiç sormayın gece 2' de bi kalktım sıtma tuttu 1 saat ağlayarak titredim tepemdeki kalın battaniyeyi bile alamadım sora kalkıp aldım 1 buçuk saatte öyle ağladım sayıklayarak sanki damarlarımı çekiyolar öyle ince bi ağrı varsabah namazında annem geldi yanıma 5 buçukta hemen bi çorba yaptı içtim doktorda 8 hafta etkisini sürdürür dedi ben diploma törenime gidemezsem o kadarda sıkılkaştım kilo verdim
sağol bebeyim!geçmiş olsun canım dikkat et kendine.biraz ıyı hisset kendini zorlamadan törene de gidersin
sağol bebeyim!
kuzum dün o iğnelerden dolayı oldu 3 hafta o kadar iğne yedim ki vücudum kaldıramadı annem dondurmayıda yasakladı
kızlar hiç sormayın gece 2' de bi kalktım sıtma tuttu 1 saat ağlayarak titredim tepemdeki kalın battaniyeyi bile alamadım sora kalkıp aldım 1 buçuk saatte öyle ağladım sayıklayarak sanki damarlarımı çekiyolar öyle ince bi ağrı varsabah namazında annem geldi yanıma 5 buçukta hemen bi çorba yaptı içtim doktorda 8 hafta etkisini sürdürür dedi ben diploma törenime gidemezsem o kadarda sıkılkaştım kilo verdim
boğazdanda iğne oldum oda gece boğazım indi sesim hiç çıkmıyodondurmayı niye yasakladıki canım
gecmis olsun caniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?