11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar bugün yedikleerim
sabah (7.00)keki ekmek gibi yedim domatesle peynirle 1 dilim
1lokma canpare

akşam (16.30)1 tabak zeytinyaglı bezelye salata yogurt 1 lokma kruvasan

kızlar hala sersem gibiyim ilacın etkisiyle spor niyetine mezdeke oynamaya kalktım başım döndü bende vurdum kafayı uyudum ama telefonum susmadı gerisin geriye kalktım ay bide huysuzluk var ki sormayınn :18:

akşam yemeğine kadar yediklerim

2 yumurta haşlama
1 adet actıva yoğurt
2 adet ceviz

akşam yemeği(daha yemedim

2 yumurta haşlama ve bol yağsız salata(domates salatalık ve biberden oluşan )

ve açlık otu çayı

yamığkk bi gündü yeni düzeldi ağzım yamuk yamuktu
sabah erkenden doktora gittim uzak bide geldim eve derse gitmeyince çalıştım baya uyuyayım dedim uyutmadılar canımcım
biri beni zorlasın bi kalkıp spor yapamadımmm

doktora gittın geldin hareket olmuştur biraz . insan zorla spor yapınca eziyet gibi geliyor .

doktora gittın geldin hareket olmuştur biraz . insan zorla spor yapınca eziyet gibi geliyor .

yok kız çok istiyorum ama kasımı iğne yaparken delince zorladı ondan büyük dozda ilaç verdi oda ağırlık yaptı ondan yapamıyorum
ah bide horon öğreensemm

Oyyy ben de bugün yürümedim yine. İice asmaya başladım. Bu gidişatın sonu ii değil. Akşam yemeğinde peynirli, maydanozlu yumurta bulamacı yedim. Yanında da salatalık turşusu.

günaydin kizlarr
kahvaltim:1 adet yulaf unundan yapilmis yumurtasiz krep, yarim salatalik, 50 gram beyaz peynir, kücük bir lokma kasar peyniri,1 tatli kasigi pekmez, 2 ceviz, 3 adet cig badem ve 1 bardak sekersiz cay.

Bugünkü menüm:
Sabah:yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,salatalık ve şekersiz limonata
Öğle: Light meyveli yoğurt
Akşam: braz haşlanmış et ve yağsız salata yanında zero

kızlar hiç sormayın gece 2' de bi kalktım sıtma tuttu 1 saat ağlayarak titredim tepemdeki kalın battaniyeyi bile alamadım sora kalkıp aldım 1 buçuk saatte öyle ağladım sayıklayarak sanki damarlarımı çekiyolar öyle ince bi ağrı var sabah namazında annem geldi yanıma 5 buçukta hemen bi çorba yaptı içtim doktorda 8 hafta etkisini sürdürür dedi ben diploma törenime gidemezsem o kadarda sıkılkaştım kilo verdim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.biraz ıyı hisset kendini zorlamadan törene de gidersin

gecmis olsun caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…