11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bugün biraz düzensiz beslendim hasta olunca canım bişey istemedi
sabah 5 buçukta küçük bi kasee çorba içtim annemin zoruyla
öğlen 13.05' te 1 kase çorba ve yogurt yedim
daha yeni 1 yemek tabağı kadar karpuz yedim

sabah: 1 yumurta haşlama
1 salatalık
100 gr yağsız yoğurt

öğle: 2 yumurta haşlama
1 salatalık
100 gr yağsız yoğurt

akşam: taze fasulye yemeği 2 dolu dolu tabak yağsız tabi
bol yağsız salata

öğlen akşam arası da 1 cocopops 66 kalori
ve 1 adet kinder sürpriz yedim

toplam 700 kalori

Kızlar yarın abalım ekme yicem akşam öğlen de çiğköfte yicem yarın benim diyet yalan
Artık pazartesiden itibaren toparlarım telafi ederim

kizlar sabah tartildim cuma gününe göre 200 gr fazla cikiyorum ya :26: nedendir acep? ilk defa böyle bisey olduu

minicik bir parca beyaz peynir, 3 kücük zeytinyagli yaprak sarma, 1 haslanmis yumurta(tuz dahil hic bisey koymadim), 3 parca karpuz ve 1 bardak sekersiz cay.

kizlar sabah tartildim cuma gününe göre 200 gr fazla cikiyorum ya :26: nedendir acep? ilk defa böyle bisey olduu
canım ödem toplamışsındır takma o kadar
minicik bir parca beyaz peynir, 3 kücük zeytinyagli yaprak sarma, 1 haslanmis yumurta(tuz dahil hic bisey koymadim), 3 parca karpuz ve 1 bardak sekersiz cay.

afiyet şifa olsun ballim

kızlar günaydın hepinizee
kahvaltım yarım dilim çavdar ekmeği
bir avuç kadar yagsız et
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
4 lokma karpuz
1 yemek kaşığı süt mısır

yazmayi unuttum, sabah kahvaltidan önce 600 tane ip atlama hareketi yaptim tam 6 dakika sürdü ara vermeden yaptim

100 gram haslanmis dana eti (1 kepce suyula beraber), 1 kase salata (sadece salatalik ,marul ve sogan ,1 cay kasigi yag vardi sadece)

kahvaltım (10.45)yarım dilim çavdar ekmeği
bir avuç kadar yagsız et
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
4 lokma karpuz
1 yemek kaşığı süt mısır

akşam yemeğim (16.45)(hiç planımda yoktu ailece gezdik alışveriş yaptık)
1 tane el kadar (normal büyüklükte 2 tane) elmalı ponçik 2 lokma simit ve 1 lokma pizza yedim pastanede oturduk acıkınca ama ben abartmadım tabiki eve gelince (17.30)6-7 dilim karpuz yiyip günü kapattım

bende çok yedim bugün kızlar. 1000 kaloriyi geçmedim ama çok yemişim gibi geliyor bana 1000 kaloriyi bulunca . yazayım menümü

sabah
birer adet domates salatalık biber 1 yumurta

öğle
2 yumurta

ara
200 gr yağsız yoğurt

akşam
2 yumurta
1 kutu ayran
2 adet meyveli yoğurt yedim.

sağlıksız olarak tek meyveli yoğurt yedim diğerleri iyi.ama dayanamadım kızlar pazstanede yaş pasta gördüm o an düşündüm ki şu pasta önümde olsa hepsini yerim diye. ve yiyebilirdim kızlar koskocaman pastayı yerdim canım çok tatlı çekiyor yaa

ha bu arada dışardada hafif tempoda 1 saat yürüdüm. aslında 1 buçuk saat yürüdüm ama ben yine bir saatten hesaplıyorum

sabah kahvaltim, 3 tane cig köfte (etsiz), büyük bi bardak ev yapimi tuzsuz ayran ve 100 gr karpuz.
kizlöar hastaneye gidiyorum simdi kan tahlili yaptiricam. insallah bugun belli olucak her sey dua edin kötü bisey cikmasinn

sabah kahvaltim, 3 tane cig köfte (etsiz), büyük bi bardak ev yapimi tuzsuz ayran ve 100 gr karpuz.
kizlöar hastaneye gidiyorum simdi kan tahlili yaptiricam. insallah bugun belli olucak her sey dua edin kötü bisey cikmasinn

canım umarım önemli bişey çıkmaz :)

kızlarrr günaydıınn hiç halim yok ama çok enerjiğim bu nasıl oluyo baa
unutmadan kahvaştımı yazayım
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim

kızlar kilo bildirimi yapmayı unuttum
cuma:52.7
güncel:52.0
fark:-700 gram

Sabah kahvaltım: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,2dilim salam,salatalık,domates,biber,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos, şekersiz limonata

selam kızlar.kahvaltıda 2 adet közlenmiş kırmızı biber yedim yoğurtla.közlenmiş kırmızı biberin kalorisini bulamadım siz biliyor musunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…