- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
sana o tatlıların keklern nasıl yapıldığını anlattım dahada yersen midesizsin artıkaferim kuzuma götür yeşilçaylarını sen :))
temmuz 1 diyelim bari benim ki haziran 13 o yüzden bi ortasını bulalım :)
moonlin senin şampiyon topiğin nolduuu
Mrb kızlar
İden kıs topıgını görünce eskıler geldıya aklıma
Kızlar ben çıkıyorum platese gidiyorum:) ordunda gezmeye akşama görüşürüzbu arada çıkmadan 2 tane şekersiz kurabiye yedim malum öğle yemeği yiyemiyeceğim ona sayıyorum:)
eskılerı görünce bende oyle oluyorum.
hayat devam ıste ne olsun. Anlatılacak hem cok hem hıc bırsey yok. çok yoğun bır tempoyla yasayıp gıdıyoruz. sen neler yapıyorsun
ben bebiş yapmadım. yapmayıda denemedim. dusunmesı bıle zor. napcam bılmem. belkıde olmuyordur. o konu karışık bıraz.
kız ne bekledik ya. gece yok gunduZ YOK.
İyikide gercekcı olmuşum yahu.
Hanı alısverıp sıtesınden sıparıs verırsın bır ayakkabı asık olmuşsundur ılk görüşte. haftalarca beklersın. sonrada paketi acarsın aaaaaa bı bakarsın ama resımde böyle gorunmuyodu dersınya bazen oyle hıssedıyorum.
işin şakası bır yana hayat cooookkk hızlı bır sekılde gecıyor.
Öğle yemeği sebze çorbası, yoğurt, hindi gulaş.
haha şaka falan deil ya bende bazen öyle düşünüyorum :) genelde sinirlendirdiği zamanlar :))
walla hızlı ben bu kadar tahmin edemezdim çookk hızlıymış :)) warmı diğer kızlardan haberler fln... ben elvinle çok iyiydim uzunca bir sürede öyleydi.. O ankarada ben istanbulda.. sonra evlendik ben bebiş istedim olmadı onun oldu.. sonra doğum yaptı bir iki kere görüştük sonra irtibatı kopardı nedendir bilmem... hatta seni görünce tekrar aradım yine açmadı telefonu :) heralde geçmişi silmeye karar verdi kuzum :)
gel takıl topiğimizde diycem ama hatırladığım kadarıyla senin kiloyla fln işin olmazdı
olmazmı yaza kadar 5-10 kılo versem ıı olur. kısın bı haylı aldım. sıtede gezınırken 5 günde 5 kılo dıyetı okudum onu yapayım dıyorum ama bılmem etkılı olurmu. Kızlardan ınstonla gorusuyorz. yenı bebegı oldu.
beybiler öğlende karışık kahvaltı yaptım ve sabah fazla çıktım acaba malum dönem ondanmı yaa
tabikide onun etkisi oluyo ama bu dönemde dikkat edersen yediklerine malum dönem geçtiğinde falasıyla vermiş görürsün kendini :)
ay benimde geçti gitti o dönem bir iki güne bütün şişlikleri gider.. yeni dönem için şişlik toplamaya başlar bilem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?