11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

sabah

1 haşlama yumurta
3 zeytin
az peynir
yarım dilim kepek ekmeği

ara

şekersiz nescafe
2 eti form

şimdide yeşilçay içecem

senin yaş kaçtı :)) süpersin ya çocukta var sende ama sporu ihmal etmiyosun.. inşallah bende bırakmıcam koşu bantımı :)

geç kalıyoruz diye öyle bir dışarı sürüklediler ki evden yumurtaları ağzıma tepe tepe yemek zorunda kaldım :/ Yoksa daha çok yiyecektim. Sabah kahvaltısıyla pek aram yok zaten sırf önemli diye yememezlik etmiyorum. Öğlen telafi ederiz umarım

Kızlar bu arada aranızda myfitnesspal 'dan kalori takibi yapan var mı. Hesabınız varsa birbirimizi ekleyelim.

walla ben kalorisepeti diye bi yer var ordan bakıyorum bu dediğini hiç duymamıştım...

Ben de kalorisepeti'ni duymamıştım sen diyince şimdi baktım

fitnesspalı telefona filanda kurabiliyorsun o yüzden çok kullanışlı

sabah 8 akşam 17 çalışıyorum çoğu zamnım masa başında geçiyor haftada 3 gün spora gidiyorum vakit bulunca yürüyorum

ben 35 yaşındayım biri 6 ya giden kızım bide 1 giden oğlum var

sabah 8 akşam 17 çalışıyorum çoğu zamnım masa başında geçiyor haftada 3 gün spora gidiyorum vakit bulunca yürüyorum

Allah bağışlasın ABLAAAA

bende sabah 8 akşam 18:00 çalışıyorum... bundan sonrada günde yarım saat yürüyorum .. :)) vericem bu kiloları :))

Kızlar günaydın herkeseeeeee:) sabah kahvaltım 2dilim etimek,2dilim peynir,haşlanmış yumurta,domates,zeytin veyeşilçay:)
Birazdan platese gidicem,ordan çıkınca da ev gezmesine gidicem ortada kendimi dizginleyeceğim:) kendime göre işiteler bulursam yiyeceğim:)

Benimde Temmuz'da evlilik yıldönümüm bende hedefim o zamana kadar incecik olmak:) gitsin kilolar yaaaa:)

idencim bol su içince lavaboyla haşir neşir oluyorsunn

ben her gidişimde bel çevirme yapıyordum bacağımı yana açığ kapatıyordum baya faydaıoluyor hem kan dolaşımı oluyor

Benimde Temmuz'da evlilik yıldönümüm bende hedefim o zamana kadar incecik olmak:) gitsin kilolar yaaaa:)

kız illaki bir salata vardı oralarda onlarla ilgilen sen boşver tatlıları kekleri 10 kg verince kendin yaparsın bol bol yersin... şimdi kimbilir o tatlıyı yapan kaşıkla tadına bakıp aynı kaşığı içinemi sokto , yok efendim parmak mı attı nedir ne deildir bilinmez sen yeme onları

yıldırma poltikasına bak

idencim bol su içince lavaboyla haşir neşir oluyorsunn

ben her gidişimde bel çevirme yapıyordum bacağımı yana açığ kapatıyordum baya faydaıoluyor hem kan dolaşımı oluyor

ayy içiyorum içiyorum... ben ki bir bardak su içmeyen insan öğlene kadar 1 lt bitiriyorum :))

Evet evet salata mutlaka varsa salata yicem yoksa bol bol Yeşilçayı dayancam yanımda yeşilçaylarımı götüreyim de

Evet evet salata mutlaka varsa salata yicem yoksa bol bol Yeşilçayı dayancam yanımda yeşilçaylarımı götüreyim de

sana o tatlıların keklern nasıl yapıldığını anlattım dahada yersen midesizsin artık aferim kuzuma götür yeşilçaylarını sen :))

anlaşıdı merkezz temmuzda parti yapılacakk

temmuz 1 diyelim bari benim ki haziran 13 o yüzden bi ortasını bulalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…