11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Neden giyemiyosun cnm

öncelikle babam küplere biner :)) Kocam izin verse babam vermez yani :) dar kısa bişi giysem deli oluyolar.. hayatımdaki iki önemli erkek kıramıyorum kendilerini :))

.............heralde öyleyim ya da bu bağırsaklar hiç mi calışmıyor acep ..........

benimkilerin maşallahı var valla :) Gerçi çok yerken daha çok çalışıyolardı şimdi yavaşladılar biraz günde bir bilemedin iki çıkıyorum :) eskiden ohooo 3-4 allah ne verdiyse :))

ula muhabbete bak nere gitti :)

evet ama derslerim için alışveriş

oda güzel.. benimde büroya uğrayıp kitaplarımı almam ve ders çalışmaya başlamam lazım sanırım (

Bende inşallah 66 yı görebilirim ama regl haftasındayim çok zor gibi

bende inşallah 74 görürüm :)) ya benim hedefim bilem sizin kilonuz kadar yok :)

dipnot boyum 1,70

kızlar dayanamayıp küçük kepekli ekmekle biraz reçel ve yogurt yedim dışarda fena fırtına var ucuyodum az kalsın

hayır hayatım konya merkezde feci yaaa ondan acıktım koşturmaktan

heee bende dışardan haberim yok dedim burdamı fırtına var.. korktum walla :) neyse sende sağsalim gelmişsin eve şükür acıkma isteğinide geçiştirmişsin oh daha ne :))

heee bende dışardan haberim yok dedim burdamı fırtına var.. korktum walla :) neyse sende sağsalim gelmişsin eve şükür acıkma isteğinide geçiştirmişsin oh daha ne :))

1 tane soguk sarma yedim biraz 1 kaşık kadar sebze yemeği yedim tavuklu ama sdadece 1 kaşık elim kadar kepekli ekmek ve biraz recel yogurt bu kadar fazla mı olmuşşşşşş

1 tane soguk sarma yedim biraz 1 kaşık kadar sebze yemeği yedim tavuklu ama sdadece 1 kaşık elim kadar kepekli ekmek ve biraz recel yogurt bu kadar fazla mı olmuşşşşşş

akşam yemek yemiyceksen olmamış bence :)) çok acıkırsanda hafif salata ye yada meyva fln

Kızlar bnde yazayım menümü

Sabah bi koca bardak limonlu su

Kahvaltı
1 dilim light kepekli ekmekle tost
1 şekersiz çay

Öğlen
1 ayran
3 küçük parça haşlama et

Ara
3 kuru kayısı

Ara
1 bardak süt

Akşam
3 küçük kepçe çorba
1 tane küçük tavuk but

Gün içinde bol su,1 büyük bardak bitki çayı,kahve hakkımı henüz kullanmadim

az gibi geldi bana yediklerin

Sporumu da yaptım sonunda :)
35 dakka yaptım bugün 47 tur:) iyice hızlanmaya başladım kızlar
Şimdi 1 fincan daha bitki çayı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…