11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ÖĞLE YEMEĞİM

1 TABAK YUMURTALI ISPANAK YEMEĞİ VE KASE SALATA

KIZLAR KARIŞIK BİTKILI FORM CAYI ALDIM sabah onda içtim.öle yemeğimi de yedikten hemen sonra mideme 5-10 dklık i ağrı girdi.

İSMİ MYLİFE form karı bitki çayı rooibos acaili

İÇİNDEKİLER

ısırgan yaprağı
funda otu
sinamek yaprağı
burat ağacı kabuğu
yeşil çay
rezene
mate yaprağı
kuşburnu
huş ağacı yaprağı
kiraz sapı
biberiye
acai
ardıç meyvesi
çivan perçemi
roybos

aaa çok sevindim allah bağışlasın... kız sen kaç kilo oldunki 5-10 veriyosun ben seni çıtı pıtı hatırlıyorum :))

ayrıca yapma o 5 günlük diyetleri 3 günde geri alırsın wallaa :))

yok ne cıtısı ne pıtısı. annem geldı gidince haftaya bende baslarım dıyete malum onumuz yaz

zaten şimdi bol bol yürüyeceğim işim var dees bitişinde eeve gitmeden uzatıp yolu alış veriş yapıyım barii :)

alışveriş miii :)) Aysonu gelsede bende kendimi atsam sokaklara :)) bu haftasonu hava güzel olursa inşallah istanbulun tarihi yerlerini gezicem :)) Müze kartlarımızın kullanım süresi bitiyo mayısta gidelim kullanıyım bari kocişimle :))

Kızlarrrr bn geldim ama yine herkes gitmiş (((( ağlıycam ama bee ayıp

O agrinin neden olduğunu gün içinde anlayacaksın

Kızlarrrr bn geldim ama yine herkes gitmiş (((( ağlıycam ama bee ayıp

O agrinin neden olduğunu gün içinde anlayacaksın

benn napıyım hep burdayım hiç kimse olmuyooooo (

ayrıca bence anladı o ağrının neden olduğunu bu saate bırakmaz.. çoktan wc yolları taştan sen çıkardın beni baştan demeye başlamıştır :))

Bak bu süperdi

yok kız wcye de gitmedim hatta sonra 1bardak daha içtim

:18aracık elbiseler giymek istiyorum kızlar yaaaaa

az once az peynır ve zeytin attım ağzıma... cumaya az kaldı

bende az önce bir portakal, üç kuru kayısı , 5-6 kuru siyah minnak üzüm , bir kaşık nesfit , boolll tarçınlı yoğurt yedim... vitamin depoladım kendime akşama pazara uğrıycam meyva yeşillik fln alıyım brokoli neyim.. pazarda 2 tl olan manavda markette rahat 5-6 tl oluyo gıcık oluyorum marketlere çok pahalı bide sattıkları bişeye .... yüzü gözü buruşmuş yeşillikler , kendinden geçmiş patates soğanlar ıykkk

Son düzenleme:
senin bağırsaklar maşallah çok dayanıklıymış benimkiler olsa ikinci yudumda yelkenler foraa :))

istersem 48 olayım giyemem

58 olcaktı heralde

.............heralde öyleyim ya da bu bağırsaklar hiç mi calışmıyor acep ..........

evet ama derslerim için alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…