aaa çok sevindim allah bağışlasın... kız sen kaç kilo oldunki 5-10 veriyosun ben seni çıtı pıtı hatırlıyorum :))
ayrıca yapma o 5 günlük diyetleri 3 günde geri alırsın wallaa :))
zaten şimdi bol bol yürüyeceğim işim var dees bitişinde eeve gitmeden uzatıp yolu alış veriş yapıyım barii :)
yok ne cıtısı ne pıtısı. annem geldı gidince haftaya bende baslarım dıyete malum onumuz yaz
O agrinin neden olduğunu gün içinde anlayacaksınÖĞLE YEMEĞİM
1 TABAK YUMURTALI ISPANAK YEMEĞİ VE KASE SALATA
KIZLAR KARIŞIK BİTKILI FORM CAYI ALDIM sabah onda içtim.öle yemeğimi de yedikten hemen sonra mideme 5-10 dklık i ağrı girdi.
İSMİ MYLİFE form karı bitki çayı rooibos acaili
İÇİNDEKİLER
ısırgan yaprağı
funda otu
sinamek yaprağı
burat ağacı kabuğu
yeşil çay
rezene
mate yaprağı
kuşburnu
huş ağacı yaprağı
kiraz sapı
biberiye
acai
ardıç meyvesi
çivan perçemi
roybos
Kızlarrrr bn geldim ama yine herkes gitmiş(((( ağlıycam ama bee ayıp
O agrinin neden olduğunu gün içinde anlayacaksın
benn napıyım hep burdayım hiç kimse olmuyooooo(
ayrıca bence anladı o ağrının neden olduğunu bu saate bırakmaz.. çoktan wc yolları taştan sen çıkardın beni baştan demeye başlamıştır :))
Onu salladım:) burası daha süperhepimiz kaynaştık burda maşallah:)
benn napıyım hep burdayım hiç kimse olmuyooooo(
ayrıca bence anladı o ağrının neden olduğunu bu saate bırakmaz.. çoktan wc yolları taştan sen çıkardın beni baştan demeye başlamıştır :))
:18:daracık elbiseler giymek istiyorum kızlar yaaaaa
az once az peynır ve zeytin attım ağzıma... Cumaya az kaldı
senin bağırsaklar maşallah çok dayanıklıymış benimkiler olsa ikinci yudumda yelkenler foraa :))yok kız wcye de gitmedim hatta sonra 1bardak daha içtim
:18aracık elbiseler giymek istiyorum kızlar yaaaaa
cuma inş 28 i görebilirim
az once az peynır ve zeytin attım ağzıma... cumaya az kaldı
senin bağırsaklar maşallah çok dayanıklıymış benimkiler olsa ikinci yudumda yelkenler foraa :))
istersem 48 olayım giyemem
58 olcaktı heralde
Neden giyemiyosun cnmsenin bağırsaklar maşallah çok dayanıklıymış benimkiler olsa ikinci yudumda yelkenler foraa :))
istersem 48 olayım giyemem
58 olcaktı heralde
alışveriş miii :)) Aysonu gelsede bende kendimi atsam sokaklara :)) bu haftasonu hava güzel olursa inşallah istanbulun tarihi yerlerini gezicem :)) Müze kartlarımızın kullanım süresi bitiyo mayısta gidelim kullanıyım bari kocişimle :))
cuma inş 28 i görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?