- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aksam zeytinyagli karisik sebze uydurmasi (icinde kabak, havuc, kereviz,siyah uzum, dere otu var) , bruksel lahanasi ve 1 yumurta daha yedimbutun gun 3 litreden fazla su ictim.
Bari 49 kg filan olabilsem 50'den sonra sanki vucudum kazik cakiyor daha fazla veremiyorum.
Hoşgeldin:) ya regl dönemi böle tatlım hoşgörcez:) B'nde öleyim bir tatlı isteği vardivinin paylaştığı bi kurabiye vardı şekersiz ben ondan yaptım çok güzel oldu ondan yedim 3 tane falan kesti tatlı ihtiyacımı sende dene istersen tatlım.. B'nde bugün ilk günü çok şişim ya püf
aynen canım 50 de bende çakılıyorum
sevindim canım işe yaramasına :)
burası mervenin günlüğünden çıktı zaten canım... hoş geldin.. kilonu boyunu bide hedef kilonu yazarsan seviniriz. cumada tartılma günümüz hadi bismillah de gir sağ elinle tıkla
boyum:1.59
kilom:69
yaşım:22
vermek ıstedıgım kilo:10 kg :) yarısmaya ızmırden katılıyorum hahhaha
cumayı ıple cekıyorummmm
kız sen yine iyisin benim 153 ama kimse fark etmiyo yalan söyleme diyolar çünkü ben hep dik yürüyen biriyim ve zayıf olduğum için fark etmiyolar mesela dünyaca ünlü shakiranın boyu asıl 154 sezen aksu desen yine öyle kısa hem bizim avantajımız topuklu ayakkabıyı rahatlıkla giymekönceden bende çok takardım ama baktım kimse fark etmiyo amannn dedim halada takarım ama kısayım diye
Yaramaz mı çok sağol süper oldu tadı fln da:)
Boyu çok takmıyorum da kilo çok olunca kutuplardan basık tam dünya gibi oldumbu arada bugün regl oldum ve ikram edilen sıcak çikolatayı geri çeviremedim ben yaa Eve yeni geldim sadece yarım bardak light sütümü iççem çikolatalu sütün acısını çıkarcam. Kilo da verememişim ben zaten.
boyu çok takmıyorum da kilo çok olunca kutuplardan basık tam dünya gibi oldumBu arada bugün regl oldum ve ikram edilen sıcak çikolatayı geri çeviremedim ben yaa eve yeni geldim sadece yarım bardak light sütümü iççem çikolatalu sütün acısını çıkarcam. Kilo da verememişim ben zaten.
yeni mi başladın ne zamandır diyettesin
Bi fark var anacım:) sen nişanlısın bn değilim
Yaa kadın olmak ne zor zanaat allahımmm:)
Valla kaç gündür yemedim yemedim hoppp bugün yedim,keşke dün gündüz azcik bişey yeseydim şimdi rahat olacaktım((
Boyu çok takmıyorum da kilo çok olunca kutuplardan basık tam dünya gibi oldumbu arada bugün regl oldum ve ikram edilen sıcak çikolatayı geri çeviremedim ben yaa Eve yeni geldim sadece yarım bardak light sütümü iççem çikolatalu sütün acısını çıkarcam. Kilo da verememişim ben zaten.
Kızlar şuan canım domatesli salatalıklı soğanlı zeytinyağlı yani güzel bi çoban salata çekti......
Kızçeler günaydın sabahki menüm 1 bardak hazır çorba , yarım paket saman gibi olan form bisküvilerden ama yılmak yok dıyette devam
bu güzeldi :)
kahvaltı menüsü : 2 kaynamış yumurta ve 2 bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?