11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aynen canım 50 de bende çakılıyorum

sevindim canım işe yaramasına :)

burası mervenin günlüğünden çıktı zaten canım... hoş geldin.. kilonu boyunu bide hedef kilonu yazarsan seviniriz. cumada tartılma günümüz hadi bismillah de gir sağ elinle tıkla

boyum:1.59
kilom:69
yaşım:22
vermek ıstedıgım kilo:10 kg :) yarısmaya ızmırden katılıyorum hahhaha
cumayı ıple cekıyorummmm

boyum:1.59
kilom:69
yaşım:22
vermek ıstedıgım kilo:10 kg :) yarısmaya ızmırden katılıyorum hahhaha
cumayı ıple cekıyorummmm

Bende aynı 158 boy, 69 kilo ile başladım geçen hafta cuma tartıldğımda 68dim 1kilo verdim yani bende 10 kilo vermek istiyorum inşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız:)

Boyu çok takmıyorum da kilo çok olunca kutuplardan basık tam dünya gibi oldum bu arada bugün regl oldum ve ikram edilen sıcak çikolatayı geri çeviremedim ben yaa Eve yeni geldim sadece yarım bardak light sütümü iççem çikolatalu sütün acısını çıkarcam. Kilo da verememişim ben zaten.

Yaramaz mı çok sağol süper oldu tadı fln da:)

ben hepsini yedim kızlarla ama

20 tane mekik çek sende bide öyle çıkar acısını

Akşam yemeğim

3 yağsız yumurta azcık yogurt daha sonrada nesgafe

öğlen ile akşam arasındada diyet gofret ve diyet kraker yedim birer paket

yeni mi başladın ne zamandır diyettesin

Kızlar şuan canım domatesli salatalıklı soğanlı zeytinyağlı yani güzel bi çoban salata çekti......

Bi fark var anacım:) sen nişanlısın bn değilim

ben 24,5 tan 25 :) yaşındayım hemen hemen 3 senelik evliyim :))

Yaa kadın olmak ne zor zanaat allahımmm:)
Valla kaç gündür yemedim yemedim hoppp bugün yedim,keşke dün gündüz azcik bişey yeseydim şimdi rahat olacaktım((

ulaaa valla bütün topik aynı anda regl oluyo bunda bi iş var :)) gelen regl giden regl :) neyse benim bitti sayılır bugün yarına tertemiz olarım... sporada başladım her gün yarım saat yürüyorum 100 kalori fln yakıp bırakıyorum şimdilik sonra sonra artırırım... durmak yok yola devaaammm

Kızlar şuan canım domatesli salatalıklı soğanlı zeytinyağlı yani güzel bi çoban salata çekti......

kızz salatadan bişey olmaz ama yazdığın saaatt teerrsss... :)) öğlen ye akşam 6 da 7 de ye :))) benimde canım akşam bişey çekiyosa gidip uyuyorum sabah olsunda yiyim diye

gelelliiim sabahki menümeee....

1 çay kaşığı tereyağ ile yapılmış peynirli üç yumurta... ( ben yarısını yedim geri kalnını 28 yaşındaki çocuğum yedi :)) yani kocam )
bir iki dilim domates
bir zeytin
bir dilim ekmek ama normal ekmek.. çünkü evdeki ekmekler ziyan olcak

şimdide iş yerine geldim bir fincan sade kahve içiyorum sütsüz şekersiz nescafe :))

Kızçeler günaydın sabahki menüm 1 bardak hazır çorba , yarım paket saman gibi olan form bisküvilerden ama yılmak yok dıyette devam

walla hedefimi belirledim... haziranda evlilik yıldönümümüz o zamana kadar yılmak yok yola devam... tabi inşallah arada bebiş olurda devam edemem rejime.. ozaman gelsin kilolar çok aşırı olmayacak şekilde.. boynumun borcu veririz doğumdan sonra :))

kahvaltı menüsü : 2 kaynamış yumurta ve 2 bardak yeşil çay

canııımm az diilmiii.... yanında yeşillik fln yesen tok tutsa seni böyle olmamış sankiii

selam yavru kuşlarımm (yavru kuşlarım diyorum kii topiğin ablasıymışım bennn)

dün akşam sporum vardı spordan sonra 1 tabak mercimek çorbası içtim iki lokma ekmekle

arada 1 kivi yarım elma yarım portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…