11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ya kızlar sizde de oluyo mu bilmiyorum da hani zayıf ve güzel birini gördüğünüz de iç çekmeler ( bende bu ara çok olmaya başladı bu durum artık sinir oluyorum ya

Kızlar ben geldimmmm:) önce menümü yaziiiim:
Sabah
2dilim etiform,domates,zeytin,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,Yeşilçay
Ara:2şekersiz kurabiye
Öğleev gezmesindeydim) 4,5 zeytinyağlı sarma,2kaşık patates salatası,hurma(tatlı isteğimi bastırayım diye), kek vardı bi çatta ucundan tadına baktım ve 2 bardak Yeşilçay
Akşam: 2,3 kuru kayısı,brokoli salatası ve 2 kaşık bulgur pilavı

Ya kızlar sizde de oluyo mu bilmiyorum da hani zayıf ve güzel birini gördüğünüz de iç çekmeler ( bende bu ara çok olmaya başladı bu durum artık sinir oluyorum ya

Aynen ya olmaz mı:) bide benden kilolu birini görünce de kendimi iyi hissediyorum ne yalan söyleyim:)))))

Hani su haniii

Sabah 7.00 de 2 dilim tahıllı ekmek domates, ufak bir parça peynir ve salatalık.
Öğlen 12.00 hellim peynirli salata
Ara 16.00 da yarım elma
Akşam 21.00 1 kaşık türlü, 1 kaşık taze fasulye, 2 dilim ekmek, domates, 2 kaşık light yoğurt. Suyu saymıyorum zaten normalde de 2 lt kadar içiyorum. İyiyim bence yaa siz ne diyosunuz?

Akşam iki dilim ekmek fazla gibi yani bence

Şu an o kadar iştahım açık ki bence iyi bile tutuyorum kendimi. Bugün ofiste tatlı yendi mesela az kaldı üstüne atlıycaktım ama yemediiiim :) Draje çikolata ikram ettiler onu da yemedim. Bu arada kitabını sipariş ettim Dukan diyetine başlayabilirim bakalım gelsin kitap bi okuyalım hele. Aranızda deneyen var mı?

Ayyy olmaz mi şekerim :)) dukan ii hoş da bi yerden sonra sıkılıyor insan tmm eti sütü severim ama nereye kadar,meyve sebze yemek istiyorum bn :)

Tatlım ben Pazartesi başlıyorum dukana regl dönemimin geçmesini bekliyorum başlayalım beraber

kızlar maşallah çok azimlisiniz hepiniz. tebrik etmek istedim sizi umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız allah kolaylık versin...

çok az diilmi yaa ...ben açlıktan ölürüm:)) gerçi bazen bende az yiyip acıkmadığım zamanlar oluyooo..

kızlar yaa sanki bacaklardan kilo almış gibi hissediyorum:2:

olur öyle vakalar... aldırış etme psikolojiktir

Bugun aksam yemeginde kendimi yedim.

amaann ondan kaçın işte :))

Sporumu da yaptım sonunda :)
35 dakka yaptım bugün 47 tur:) iyice hızlanmaya başladım kızlar
Şimdi 1 fincan daha bitki çayı içiyorum

maşalllaaaahhh :))

Adet oncesi klasik cinnet vakasi.

ayyy o vakalar hiiiç çekilmez bilerem :)) yani kocam daha iyi bilir :))

Tahmin ediyorum cnm,o durum bnde de mevcut,bi de suratım sivilce doldu((

benimde o sivilceler gelio adet bitiyo hala suratımdalar :)

ahhh ahhh :)) hiçmi yemek yemezler acaba diyorum

aferim kekin ucundan bakmışsın sadeceee :))

maşallah iyide hakkaten iki dilim biraz azcık fazla olmuş :)

kızlar maşallah çok azimlisiniz hepiniz. tebrik etmek istedim sizi umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız allah kolaylık versin...

saol canım kilodan yana derdi olan herkez başarabilir inşallah...

ben hiç su içemiyoum

bendeeeeee içemezdimmm artık 1,5 lt fln içiyorum..

Su çok içmek lazım ya ben açıklığımı hissedeceği bile suya sarılıorm ki braz dizginliyo beni:)

ama bunuda bazen yapıyorum baktım çok acıktım bi bardak su içiyorum bastırıyoo...

günaydın canlarr

GÜüünnnaayyydıııınnn minnakım :)) nabersin bakem

şu alıntıları yaptım cevaplayana kadar zor durdum hemeeenn wc ye :)) ki evden çıkmadan tartıldığımda 75,5 tim şimdi biraz daha düşmüştür

gelelim sabah yediklerimeee....

bu aralar sabah akşam dilimde bi yumurta alttan üstten yumurtaa
bir tane haşlama yumurta
yarım domates
roka
maydanoz
iki dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…