Ya kızlar sizde de oluyo mu bilmiyorum da hani zayıf ve güzel birini gördüğünüz de iç çekmeler( bende bu ara çok olmaya başladı bu durum artık sinir oluyorum ya
Kızlar ben geldimmmm:) önce menümü yaziiiim:
Sabah
2dilim etiform,domates,zeytin,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,Yeşilçay
Ara:2şekersiz kurabiye
Öğleev gezmesindeydim) 4,5 zeytinyağlı sarma,2kaşık patates salatası,hurma(tatlı isteğimi bastırayım diye), kek vardı bi çatta ucundan tadına baktım ve 2 bardak Yeşilçay
Akşam: 2,3 kuru kayısı,brokoli salatası ve 2 kaşık bulgur pilavı
Sabah 7.00 de 2 dilim tahıllı ekmek domates, ufak bir parça peynir ve salatalık.
Öğlen 12.00 hellim peynirli salata
Ara 16.00 da yarım elma
Akşam 21.00 1 kaşık türlü, 1 kaşık taze fasulye, 2 dilim ekmek, domates, 2 kaşık light yoğurt. Suyu saymıyorum zaten normalde de 2 lt kadar içiyorum. İyiyim bence yaa siz ne diyosunuz?
Şu an o kadar iştahım açık ki bence iyi bile tutuyorum kendimi. Bugün ofiste tatlı yendi mesela az kaldı üstüne atlıycaktım ama yemediiiim :) Draje çikolata ikram ettiler onu da yemedim. Bu arada kitabını sipariş ettim Dukan diyetine başlayabilirim bakalım gelsin kitap bi okuyalım hele. Aranızda deneyen var mı?
insallah öyledir ama cuma günü kg vermediğimi görürsem çok kötü olurum
Şu an o kadar iştahım açık ki bence iyi bile tutuyorum kendimi. Bugün ofiste tatlı yendi mesela az kaldı üstüne atlıycaktım ama yemediiiim :) Draje çikolata ikram ettiler onu da yemedim. Bu arada kitabını sipariş ettim Dukan diyetine başlayabilirim bakalım gelsin kitap bi okuyalım hele. Aranızda deneyen var mı?
İçtiğim suyu yazmadım tatlım:) yazılsak yaziim B'nde bundan sonra:) fena su içerim ben he:) 2 litreyi geçiyorum hergün mutlaka
ben hiç su içemiyoum
Kızlar bnde yazayım menümü
Sabah bi koca bardak limonlu su
Kahvaltı
1 dilim light kepekli ekmekle tost
1 şekersiz çay
Öğlen
1 ayran
3 küçük parça haşlama et
Ara
3 kuru kayısı
Ara
1 bardak süt
Akşam
3 küçük kepçe çorba
1 tane küçük tavuk but
Gün içinde bol su,1 büyük bardak bitki çayı,kahve hakkımı henüz kullanmadim
kızlar yaa sanki bacaklardan kilo almış gibi hissediyorum:2:
Bugun aksam yemeginde kendimi yedim.
Sporumu da yaptım sonunda :)
35 dakka yaptım bugün 47 tur:) iyice hızlanmaya başladım kızlar
Şimdi 1 fincan daha bitki çayı içiyorum
Adet oncesi klasik cinnet vakasi.
Tahmin ediyorum cnm,o durum bnde de mevcut,bi de suratım sivilce doldu((
Ya kızlar sizde de oluyo mu bilmiyorum da hani zayıf ve güzel birini gördüğünüz de iç çekmeler( bende bu ara çok olmaya başladı bu durum artık sinir oluyorum ya
Kızlar ben geldimmmm:) önce menümü yaziiiim:
Sabah
2dilim etiform,domates,zeytin,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,Yeşilçay
Ara:2şekersiz kurabiye
Öğleev gezmesindeydim) 4,5 zeytinyağlı sarma,2kaşık patates salatası,hurma(tatlı isteğimi bastırayım diye), kek vardı bi çatta ucundan tadına baktım ve 2 bardak Yeşilçay
Akşam: 2,3 kuru kayısı,brokoli salatası ve 2 kaşık bulgur pilavı
Sabah 7.00 de 2 dilim tahıllı ekmek domates, ufak bir parça peynir ve salatalık.
Öğlen 12.00 hellim peynirli salata
Ara 16.00 da yarım elma
Akşam 21.00 1 kaşık türlü, 1 kaşık taze fasulye, 2 dilim ekmek, domates, 2 kaşık light yoğurt. Suyu saymıyorum zaten normalde de 2 lt kadar içiyorum. İyiyim bence yaa siz ne diyosunuz?
kızlar maşallah çok azimlisiniz hepiniz. tebrik etmek istedim siziumarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız allah kolaylık versin...
ben hiç su içemiyoum
Su çok içmek lazım ya ben açıklığımı hissedeceği bile suya sarılıorm ki braz dizginliyo beni:)
günaydın canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?