11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

günaydın kızlar.. bende aranıza katılabilirmiyim?

Benim adım Merve, bende diyet yapıyorum daha 5 kg. verdim ama devamm yılmak yok.

Çalıştığım için çok sık giremiyorum.

günaydın kızlar.. bende aranıza katılabilirmiyim?

Benim adım Merve, bende diyet yapıyorum daha 5 kg. verdim ama devamm yılmak yok.

Çalıştığım için çok sık giremiyorum.

hoşgeldin canımm... bende yeni başladım sayılır diyete..sağlıklı beslenmeye.. maşallah sen yol kat etmişsin bile...

bu arada boyun kaç?

bende çalışıyorum hatta çoğumuz çalışıyo ..
bende giremem çok sık diyodum ama alışınca bırakamıyo insan :))

eh biraz cnm sağol morel oldu bana.. boyum 1.58 kısayım yani gerçi bizim aile hep kısa boylu doğal olarak bende :) ben çok yoğun oluyorum o yüzden 1 ay giremediğim oldu :) sen kaç kilosun boyun kaç?

eh biraz cnm sağol morel oldu bana.. boyum 1.58 kısayım yani gerçi bizim aile hep kısa boylu doğal olarak bende :) ben çok yoğun oluyorum o yüzden 1 ay giremediğim oldu :) sen kaç kilosun boyun kaç?

ben 1,70 boyundayım bu sabah itibari ile 75,5tim :) 76yla başladım ama 76 yı çıktım indim fln .. şimdi kararlıyım pazar günü koşu bandı aldım o günden beri daha istikrarlıyım....

bence aralarda kaçmaya çalış.. buraya girdikçe insan daha azimli oluyo... bazende utancından da olsa yiyemiyosun

KIZLAR BİR PROBLEM VAR BEN BUKADAR KALABALIK OLURSA TAKİP EDEMEM Kİ HERKEZİ BİR KİŞİ BANA YARDIMCI OLURSA KILO TAKIBINDE OKEYDE SON GÜNCEL LİSTEMİZ 10 KİŞİ OLSUN 1 HAFTADIR SON GİRENLERİ BİLMİYORUM BILE KIMLER BENDEKİ LİSTE:ÜYELER BAŞLANGIÇ KG
merve10er 70,2
yaqmur199 70
monlin14 69,4
penelope 74,9
bebişimsu 87
krizantem3 66
emine1986 70
iden 76
gülüm6 68,5
dilviin 52,3
BURDA İSMİ OLMAYANLAR ADINI VE KILOSUNU YAZSIN BANA OK

bu sorunu şöyle halledebiliriz.. kilo bildirimlerini sana özelden yapıcaz msj olarak ancak öyle takip edersin... bundan sonra kuralımız o olsun...

Yaaa kusucem sana ama yine yazmamissin beni

bu sorunu şöyle halledebiliriz.. Kilo bildirimlerini sana özelden yapıcaz msj olarak ancak öyle takip edersin... Bundan sonra kuralımız o olsun...

iyi bir fikir takibi daha kolay olabilir ve ayrıca 2 hafta kılo bıldiribi yapmayanlarda cıkmış sayılır listemizden dimi şuanda listede olup katılmayan 3-4 arkadaşımız var

iyi bir fikir takibi daha kolay olabilir ve ayrıca 2 hafta kılo bıldiribi yapmayanlarda cıkmış sayılır listemizden dimi şuanda listede olup katılmayan 3-4 arkadaşımız var

walla gün içinde daimi ben varım burda :)) ama saolsun arkadaşlar sık sık geliyolar :)) Akşamlarıda serbes bırakıyorum sizi acık kaynatın diye kimse gelmiyoo :))

neyse oturturuz rayına... ben tekte olsam devam :)))

dün akşam 6,00 da orta eğimde 20 dk yürüdüm evden çıkmamız gerekti çünkü..amaaa acaipppp terledim... ve bacaklarımın açıldığını hissettim... ne kadar hamlamışız meğer oturmaktan...

teşekkkürler... tabikii doğum kilolarımın gitmesi lazımmmm benim şuan kilom 63 hedef 50kg

boyun kaç canım yaa.... doğum kiloların 63 ve sen zayıflamaya mı çalışıyon :)) ben doğumdan sonra 73 olsam bile zayıflamaya çalışmam :))

:) boyum 1.58 canım bana da kalsa vermem ama eşim sürekli kilo ver çok kilolusun diyip duruyor.evlendiğim zaman 50 kiloydum.sürekli diyo evlendiğimizde daha iyiydin şimdi çok kilolusun moralimi bozuyor..o yüzden zayıflamalıyımmm...ve sizlerle başlarsam motive olurum diye düşündüm

Bunu söyleyen kocanın umarım üçgen vücudu, karın kasları vs vardır?

kilo ve boy oranın biraz fazla evet ama ben doğumdan sonra ne olacağımı tahmin ettiğim için bukadar fark az geliyo bana...

vermek istiyosan tabikide beraber verebiliriz.. sıkıntı yok... mücadele tam gaz devaammm :))

bu arada allah bağışlasın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…