huhuuuuu beni unutma 75 kiloyum. Başladığımda 74 kiloydum. Şimdi 75 kiloyum. Diyete bağlı kalıyorum ama kilo vereceğim yerde alıyorum. Bu ters orantıyı dikkate almalı mıyım acaba?
naptın canım sennn
Ben de çok yerim normalde sebze meyve. Ama gelinlik giyme sevdasıyla bu kiloları verdim verdim yoksa ömür billah veremem
ooo merve'nin başlığında itiraf zamanı, dökülün diyeti bozanlar ne yaramazlıklar yaptınız duyalım
he valla herkez dökülsünn bıde benBu sabah yarım paket petibör bıskuvı yedım
Spora yazılmayı düşünüyorum kızlar bu akşam bır spor merkezıyle gıdıp konuşucam
Cheesepuff sen 55 kg musun ?benim hedef kılom kız ben senın yerınde olsam hayatta zayıflamam ınanmıyorum bende o kıloları görebılecekmıyım allahımm
ooooo senin fireler artıyooo ....
heee sen kısaymısın bayağa ben sende uzunum taaa 4 cm 160 bendeevet canım. Ama 1,56 boyunda bir cüce olduğum için gayet bıldırcın yavrusu gibi görünüyorum.
heee sen kısaymısın bayağa ben sende uzunum taaa 4 cm 160 bende:111:
Cheesepuff sen 55 kg musun ?benim hedef kılom kız ben senın yerınde olsam hayatta zayıflamam ınanmıyorum bende o kıloları görebılecekmıyım allahımm
Herkese Merhaba,
işte olmama rağmen günlüğünüzün yarısını okudum, hepiniz çok tatlı ve içten açıklamalar yapmışsınız.
Ben sadece günlüğünüzü okuyan biri olarak birkaç konuda yorum yapmak isterim.
Özellikle zayıflatıcı çay, yeşil çay, form çayı içen arkadaşlara söylüyorum, kilo kaybınız olup olmadığını idrarınızdan anlarsınız. Çok afedersiniz tuvaletinizi yaptığınızda lozete kalkıp bakın. Eğer yağ yakıyorsanız köpük köpük olur klozetteki su. Yok dümdüz ise pek yağ yakımınız olmamıştır.
Bir de mucizevi bir sebze söyleyeceğim size. Kırmızı lahanayı incecik incecik doğrayın, azıcık tuzlayıp bir kaba koyun ağzını kapatın. bir gece buzdolabında bekletin, yumuşuyor. Az yağ ve limonla yiyin. İNANILMAZ yağ yakıyor arkadaşlar. Hatta diyetini bozanlara bunu önerirler. Direk yağlarınıza yapışır bu sebze çünkü. Melek Baykal' ın Star tv deki programında bir uzmandan görmüştüm.
Başka bir not, normal diyetime devam ederken sadece sabah ve akşam 1 dolu kase keloogs yiyerek haftada 1.5- 2 kilo vermiştim.
Kelogs işe yarıyor ki ben kilo verdim. Kilomu soracaksanız şöyle ki; 24 yaşındaym, 1.70 boyum 63 kilom var. Diyettteyim ve sıkılaşmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum.
Ayrıca Jillian Michaels inanılmaz işe yaradı bende. Ayda 2 kilo verdim ama 6 kilo vermiş gibi görünüyordum çünkü SIKILAŞTIRIYOR!
Bilgilerimi paylaşmak istedim.
Hepinize sağlıklı, fit ve mutlu günler dilerim.
Hiç kas yok bende canım ya :/ Hastalık nedeniyle o kadar çok steroid iğnesi yedim ki bir gram kas kalmadı vucudumda. Yeni yeni topluyorum kendimi. Kendim miniciğim ama göbeğim maşallah adeta bir marshmellow tepesi :131: Ben de çok istiyorum spora gitmeyi ama hep erteliyorum. Astım olduğu içinde çok tempolu egzersiz yapma şansım yok. Yüzmeye gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.
he valla kızın bana ben hakediyorum ama bır daha yemıcem söz yersem böle olayım
Şimdi bu diyette atak evresinin kaç gün olacağını falan nasıl hesaplıycaz? Gqaliba boyuna kilona ve vermek istediğin kiloya göre hesaplanıyor. Yöntemini biliyorsan hesaplayıp başlayalım. Ben kitap elime ulaşınca harfiyen uyar başlarım diye düşünmüştüm.
Şimdi bu diyette atak evresinin kaç gün olacağını falan nasıl hesaplıycaz? Gqaliba boyuna kilona ve vermek istediğin kiloya göre hesaplanıyor. Yöntemini biliyorsan hesaplayıp başlayalım. Ben kitap elime ulaşınca harfiyen uyar başlarım diye düşünmüştüm.
Hiç kas yok bende canım ya :/ Hastalık nedeniyle o kadar çok steroid iğnesi yedim ki bir gram kas kalmadı vucudumda. Yeni yeni topluyorum kendimi. Kendim miniciğim ama göbeğim maşallah adeta bir marshmellow tepesi :131: Ben de çok istiyorum spora gitmeyi ama hep erteliyorum. Astım olduğu içinde çok tempolu egzersiz yapma şansım yok. Yüzmeye gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.
Günaydın canlarrrr:) ya geç girdim braz, kahvaltı sonra toplama düzenleme derken ancak girebildim:) günaydın herkese maşallah hepiniz yine bomba gibisiniz
Kahvaltım: 2dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,zeytin,Yeşilçay,2kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?