:) yok..acaba bende ondan böyle şeyler mi istesem :)
:) yok..acaba bende ondan böyle şeyler mi istesem :)
İstemediğimiz kabahat canım. Ben 3kg alsam beyfendi farkediyor resmen paranoyak oldum. Ama kendisi 95kg olmuş hiç farketmiyor maşallah. Bunları ıslak odunla dövücen.
kız bizde de var acık ... saçımızı boyatırız farketmezler dikkatsiz deriz , kg alırız farkederler sende herşeyi görüyon deriz
düzenli olarak girip paylaşım yapıcaksan niye olmasın buyur tabi
Of benimkisi çok dikkatli. Kaşımı alsam farkediyor. Hatta tırnağımı kessem farkediyor. Hatta ve hatta oje sürüp ertesi gün silsem bir önceki gün hangi renk oje sürdüğümü bile farkediyor.
Başlangıç kilom 68.5
Güncel kilom 67.8
Tatlım ben Pazartesi başlıyorum dukana regl dönemimin geçmesini bekliyorum başlayalım beraber
KIZLAR BİR PROBLEM VAR BEN BUKADAR KALABALIK OLURSA TAKİP EDEMEM Kİ HERKEZİ BİR KİŞİ BANA YARDIMCI OLURSA KILO TAKIBINDE OKEYDE SON GÜNCEL LİSTEMİZ 10 KİŞİ OLSUN1 HAFTADIR SON GİRENLERİ BİLMİYORUM BILE KIMLER BENDEKİ LİSTE:ÜYELER BAŞLANGIÇ KG
merve10er 70,2
yaqmur199 70
monlin14 69,4
penelope 74,9
bebişimsu 87
krizantem3 66
emine1986 70
iden 76
gülüm6 68,5
dilviin 52,3
BURDA İSMİ OLMAYANLAR ADINI VE KILOSUNU YAZSIN BANA OK
kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım
Ayyy olmaz mi şekerim :)) dukan ii hoş da bi yerden sonra sıkılıyor insan tmm eti sütü severim ama nereye kadar,meyve sebze yemek istiyorum bn :)
Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım
Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım[/QUO
Hain adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?