11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ammiinn saol canım teşkkr ederim aranıza aldığınız için .beni de listenize alırsanız sevinirim

:) yok..acaba bende ondan böyle şeyler mi istesem :)

İstemediğimiz kabahat canım. Ben 3kg alsam beyfendi farkediyor resmen paranoyak oldum. Ama kendisi 95kg olmuş hiç farketmiyor maşallah. Bunları ıslak odunla dövücen.

:) yok..acaba bende ondan böyle şeyler mi istesem :)

walla isteyip istememek senin kararın tabideeee....

ben eşimden bişey istemem... her haliyle aşığım ona :) he kilo aldın versen iyi olur derim ama aşırı sağlığını tehdit eden durumsa ortada söylenir...

İstemediğimiz kabahat canım. Ben 3kg alsam beyfendi farkediyor resmen paranoyak oldum. Ama kendisi 95kg olmuş hiç farketmiyor maşallah. Bunları ıslak odunla dövücen.

kız bizde de var acık ... saçımızı boyatırız farketmezler dikkatsiz deriz , kg alırız farkederler sende herşeyi görüyon deriz

kız bizde de var acık ... saçımızı boyatırız farketmezler dikkatsiz deriz , kg alırız farkederler sende herşeyi görüyon deriz

Of benimkisi çok dikkatli. Kaşımı alsam farkediyor. Hatta tırnağımı kessem farkediyor. Hatta ve hatta oje sürüp ertesi gün silsem bir önceki gün hangi renk oje sürdüğümü bile farkediyor.

Of benimkisi çok dikkatli. Kaşımı alsam farkediyor. Hatta tırnağımı kessem farkediyor. Hatta ve hatta oje sürüp ertesi gün silsem bir önceki gün hangi renk oje sürdüğümü bile farkediyor.

walla benimkide dikkatli benim farketmediklerimide farkediyo .. aaa bıyıkların çıkmış diyo ben hemen aynaya koşuyorum hani hani nerde :)) benim haberim yok adam söylüyo :))

Başlangıç kilom 68.5
Güncel kilom 67.8

aaahhh ahhh :)))

walla kızlar şeytanın bacağını kırmaya başladım ... gidiyo kilolarrr heyyyooo :))

Tatlım ben Pazartesi başlıyorum dukana regl dönemimin geçmesini bekliyorum başlayalım beraber

Şimdi bu diyette atak evresinin kaç gün olacağını falan nasıl hesaplıycaz? Gqaliba boyuna kilona ve vermek istediğin kiloya göre hesaplanıyor. Yöntemini biliyorsan hesaplayıp başlayalım. Ben kitap elime ulaşınca harfiyen uyar başlarım diye düşünmüştüm.

Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım

huhuuuuu beni unutma 75 kiloyum. Başladığımda 74 kiloydum. Şimdi 75 kiloyum. Diyete bağlı kalıyorum ama kilo vereceğim yerde alıyorum. Bu ters orantıyı dikkate almalı mıyım acaba?

Ayyy olmaz mi şekerim :)) dukan ii hoş da bi yerden sonra sıkılıyor insan tmm eti sütü severim ama nereye kadar,meyve sebze yemek istiyorum bn :)

Ben de çok yerim normalde sebze meyve. Ama gelinlik giyme sevdasıyla bu kiloları verdim verdim yoksa ömür billah veremem

Kızlarya benımkıde dıyette oldugumu bildiği halde dun akşam gıtsen kaju badem al gel bana zorla ağzıma sokuyo uyuz bende dayanamadım yedim 1 tabak 1 bardakta vişne suyu gitti bütün uğraşlarım

gitmeeezz... bende dün akşam yaşpastaya dayanamadım ince bi dilim yedim.. ama sabah kilo vermiştim :)) spor spor .. yürümek en iyi ilaç bence diyete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…