11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

tabi spor yapıyorm birde ve bol bol su içiyorum...azimliyim kararlıyım bu kilolar gidecek...hatta şuan form çayı içiyorum şekersiz

tabi spor yapıyorm birde ve bol bol su içiyorum...azimliyim kararlıyım bu kilolar gidecek...hatta şuan form çayı içiyorum şekersiz

Karar vermek, azimle olmak ve istikrarlı olmak kilo vermenin en önemli adımları:) hepimizde bu var maşallah:) bende bol su içiyorum suyu çok seviorummm:) bide Yeşilçay:)

Slm fıstıklar,herkes neşeli maşallah,daim olsun neşeniz hiç bozulmasın:)

arkadaşlar bişey sorabilir miyim?nescafe kilo verir mi acaba?ben çok seviyorum mutlaka hergün içiyorum da inşllhh kilo vermiyordur yaa

bende nesgafe içiyorum yağsız sütle yapıyorum bir de talandırıcı atıyorum içine.ama sütü gercekten çok azcık oluyor

kızlar bende malum günümdeyim oldum bugün :) şişliğim gitti ama 2 gündür bazı kutlamalarımız oluyo atölyede o yüzden çeşitlerin tadına bakıyorum ama sadece tadına bakıyorum fazla yemiyorum sonra bugünkü menümü yazayım 1 dilim kepekli kızarmış ekmek sonra 2 lokma reçelden alldım 3 tane peynir öğlen atölyede biraz simit yedim 3 lokma kadar sonra arkadaşımın nişanı vardı orda sadece 1 küçük açma yedim el kadar başka yemedim tuuttum kendimi :) eve geldim 1 küçük çorba tabağı kısır yedim haşlanmış 1 yaprak lahanayla şimdide dondurma yedim bugünlük bu kadar çünkü yediklerim kalorili şeyler :) sizin nasıl gününüz baya kaynatmışsınız ben olmayıncaaa

İkindi ara öğünüm: neskafe ve 4tane Kurukayısı
Kuru kayısı çok yiyorum yani abur çubur yerdim önceden ztn bana kilo aldırmanda onlar oldu abur cuburu brakınca o isteğimi kuru karısıyla bastırıyorum:) kendime inanamıyorum ya 2haftadır hiç yemiyorum abur çubur ucundan bile yemiyorum:) kendime şaşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…