11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bende hep buralardayım yaw:) evde olduğum sürece hep buralardayım:) bende şimdi koşu yapıcam aynen sen gibi 30 dk, insanın bacakları acıyo dimi ama süper bi his yağların gittiğini hissetmek

Bende hep buralardayım yaw:) evde olduğum sürece hep buralardayım:) bende şimdi koşu yapıcam aynen sen gibi 30 dk, insanın bacakları acıyo dimi ama süper bi his yağların gittiğini hissetmek

ayneeennnn ... bacaklarımın açıldığını hissettim yaa .. süper bi duygu.. bencede yürü kuzum.. yürümek iyidir...

Hmm yani 5 gün uygulanacak benim için. O halde Pzt başlanacak bu diyete.

Hmm yani 5 gün uygulanacak benim için. O halde Pzt başlanacak bu diyete.

Ben Pazartesi başlıyorum sende kendini hazırla istersen başlayalım, burdan paylaşırız yediklerimizi, hatta başka dukana başlamak isteyen arkadaşlarımızda varsa brbrmze yardımcı oluruz başlarız

tartıldınmı ne kadar verdin

tartılıyorum canım.. iş yerinde de tartı var.. elbiselerle fln çıktığım için ortalama 1,5 kg fazla gösteriyo hep ona göre burdada tartılıyorum...
cuma günü evde 75,9 çıkmıştım bu gün 75,5daha cumaya iki gün var ... böyle gidersem cuma 74,9 fln görebilirim :))

uslu bi çocuk olursam şirinleri bile görebilirim... ama önce gidip yemek yiyim.. çok açım bayılcam şimdiii :)))

Bizde bu azim varken istediğimiz kiloları görürüz bence arada kaçamak olsada diyete yılmadan herkes devam ediyo istikrarlıyız maşallah

Ben Pazartesi başlıyorum sende kendini hazırla istersen başlayalım, burdan paylaşırız yediklerimizi, hatta başka dukana başlamak isteyen arkadaşlarımızda varsa brbrmze yardımcı oluruz başlarız

Lets do it. Pzt başlıyoruz. Ben yulaf kepeğini hazır etmiştim zaten. Başka türlü kilo vereceğim yok maalesef

selam kuzular geç oldu ama kahvaltımı yazayım

1 haşlama yumurta azcık peynir ve bir kase salata

Son düzenleme:
Bizde bu azim varken istediğimiz kiloları görürüz bence arada kaçamak olsada diyete yılmadan herkes devam ediyo istikrarlıyız maşallah

aynen canım istikrar hat safhada... kol böreği vardı hemide patatesli YEMEDİMMM :))

selam kuzular geç oldu ama kahvaltımı yazayım

1 haşlama yumurta azcık peynir ve bir kase salata

ayy salata ve peynir akşamları yiyoruz bazen... göbek havuç domates salatalık beyaz peynir hatta içini bi kaç tane acı turşu biber üzerine kekik nane kırmızıbiber az z.yağı tuz limon... mikemmel bi şaheser çıkıyo ortaya :))

benim öğlen menümde....( 10 dk sürmüyo yemekler artık:) )

bir kepçe hanımağa çorba
terbiyeli köfte vardı.. 4 tane köfte ( şu küçük misket gibi olanlardan)2 tane küçük patates parçası
salata
ayran
bir dilim kepek ekmeği

benim sabah kahvaltım 1 kase nestle nesfit öğlen yoğurt salata,arada form çayı,akşam da 1 kase nestle nesfit yiyecem.öğlen öğünlerimi değiştiriyorum ama bazen tam tahıllı makarna yoğurt bazan meyveli yoğurt tavuk değişimli yani öğlenlerim

Öğlen yemeğimi yedim. Izgara tavuk yedim ve yanında ayran içtim. Doymadım ama yaa

bende doymadım... başım ağriyiii (

ben eşime badem al desem az ye az kilo alıyorsun diyor

oda lazım aslında ama ters tepki olmazsa.. bana biri yeme dese yiyesim geliyo .. ye desede yiyesim geliyo

çok az yaa nasıl dayanıyosunnn

Öğlen yarım abant kebabı, 150gr yoğurt.

senin yemeklerde hep değişik değişik :)))

inan bazen dayanamıyorum arada kaçamak oluyor tabi ama kendimi frenliyorum hemen

bence kaçamaklarını tehlikeli şeylerle yapmamak için biraz daha makul şeyler ye
hem bu kadar az yiyip kilo verirsen normale döndüğün an geri alırsın...

Süpersin insan o an yemek istiyo ama yemeyince sonradan çok mutlu oluyo insan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…