Dışlarda olacağım için 2 tane diyet kurabiye yiyeceğim öğle yemeğim olarak yaziim şimdiden
Ben kaçtım kızlar spor beni bekler
azimli hatun kolay gelsin
1 dlm ekmek 1 kase mercimek çorbası,yoğurt yedim ben kızlarr
Kızlar bu sabah 900 gram fazla çıktım çok sinirim bozuldu yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bende şöyle istedigim gibi olmak istiyorum artik dayanamıyorum ühühühü :'(((( :''((
sabah moralim bozulunca kendime enfes bi kahvaltı hazırladım sonra 2 kurabiye yedim şimdide kızlarla dışarda etliekmek döner falan yicez bugun serbest bana ........... depresyona girdiimmmm 2 gündür harekette yapamıyorum zamanım yok.... off napmışım ya battı balık yan gider :''((((
döner miiiii? yarın cuma tartılıcaz hep birlikte. yeme o döneri yemeeeeeee
Kızlar bu sabah 900 gram fazla çıktım çok sinirim bozuldu yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bende şöyle istedigim gibi olmak istiyorum artik dayanamıyorum ühühühü :'(((( :''((
sabah moralim bozulunca kendime enfes bi kahvaltı hazırladım sonra 2 kurabiye yedim şimdide kızlarla dışarda etliekmek döner falan yicez bugun serbest bana ........... depresyona girdiimmmm 2 gündür harekette yapamıyorum zamanım yok.... off napmışım ya battı balık yan gider :''((((
Nasıl bir diyet uyguladığınızı paylaşırmısınız :) ?
Günaydın kızçeler günaydınnnnnnn
akşam spor salonuna yazıldım ama süper bir salon bursa manzarası eşliğinde yapıcam sporumu pazartesi başlıyorum spor salonunun içinde saunada var zayıflamamda yardımcı olucağını düşünüyorumm.
Bu arada yarın tartı günü unutmayın gün içinde bana yazın kılolarınızı ben akşam yapıcam listeyi ve 1.yi belirleyip tacını takıcaz
Biraz önce bir adet muz güplettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?