11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Dışlarda olacağım için 2 tane diyet kurabiye yiyeceğim öğle yemeğim olarak yaziim şimdiden
Ben kaçtım kızlar spor beni bekler

1 kepçe ezogelin
2 tencere kaşığı ıspanak
salata
1 dilim kepek ekmeği
125 ml yoğurt

Kızlar bu sabah 900 gram fazla çıktım çok sinirim bozuldu yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bende şöyle istedigim gibi olmak istiyorum artik dayanamıyorum ühühühü :'(((( :''((
sabah moralim bozulunca kendime enfes bi kahvaltı hazırladım sonra 2 kurabiye yedim şimdide kızlarla dışarda etliekmek döner falan yicez bugun serbest bana ........... depresyona girdiimmmm 2 gündür harekette yapamıyorum zamanım yok.... off napmışım ya battı balık yan gider :''((((

döner miiiii? yarın cuma tartılıcaz hep birlikte. yeme o döneri yemeeeeeee

YAPMAAAAA.. napıyosun tatlım sen... olur böyle şeyler sen daha dün regl olmamışmıydın... en şiş olduğun gün bugün.. benim ikinci gün deli gibi şişerim .. allahtan bağırsaklarım çalışıyo o gün sürekli wc ye çıkarım fln ancak 3-4. gün iner şişim... ama sen bugün yemeye devam edersen hiiiççte gitmez o şişlik... hem biliyomusun adetliyken daha çok enerji harcarsın.. yani rgl döneminde yemessen daha çok kilo verirsin

Öğlen yayla çorbası ve barbunya yedim, 1 dilim de ekmek. Barbunyayı biraz abartmış olabilirim. 1 tabak yedim resmen Ara öğünde de 1 kase light yoğurt yerim oooh mis

Yapma güzelim uyma şeytana. Bak ben daha 300 gr verebildim. Hatta diyete 74 kg başladım 75'e çıktım. Şimdi 74.7'yim. İnanıyorum reglim tamamen bittiğinde daha çok farkedecek. İnanırsak olur bence. Bu arada canımı da çektirttin. Etli ekmek dedin döner dedin Tarih seni affetmiycek

Ooooh şimdi Bursa'da olmak vardı. Ne işim var benim İstanbul'da yaa Bu arada henüz nikah işlemleri için patronumdan izin alamadım, daha doğrusu o vermedi. Verir vermez ben de Bursa'ya gelcem inşallah.

arkadaşlar merhaba.bi sorum olacaktı armut kurusu kilo yaparmı?bu gün yedim de sorayım dedim inşallah yapmaz

Kızlar bu arada bir siteden Abtronic 2 zayıflama kemeri aldım Bakalım işe yarayacak mı 30TLydi

kızlar öğlede

1 kepçe mercimekli çorba (sakala çarpan)
biber kurutması kavurması 1 kaşık

arada

türk kahvesi
4 kaşık sütlaç

akşama

piyaz ve köfte yiyecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…