11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Slm kızlar ben geldim,sonunda sabah hasta oldum ama şuan koskocamannn bi göbeğim var :26:
Yarın bn tartilmasam olur muuu ( inşallah ağrım olmazda şu iki gün kolay geçer

Bende hastayımn ama yarın tartılcam boşwer kız tartıl haftaya bi anda gitmiş görecz daha süper olacak:) kendini tartıda fazla görmeye hazırla ama haftaya gitmiş olacak tatlım

Son düzenleme:

Ya sen bozma moralini olabilir arada öle, geçen hafta bende öleydim ya ama ertesi gün toparlamaya çalıştım snde öle yap battı balık deme sakın

Bende hastayımn ama yarın tartılcam boşwer kız tartıl haftaya bi anda gitmiş görecz daha süper olacak:) kendini tartıda fazla görmeye hazırla ama haftaya gitmiş olacak tatlım

O fazlalik bni sinir edecek ama neyse artık :)

kızlar bugun giremedım nete çok geç kalktım tatıl günümdü.kalktıgım da 3 yumurta yedim tavada bir nesgafe içtim. sımdı ne yıyecegim bılmyorum aslında canım börek cekıyor sıcacık ama yarın tatil günü insllah en az 1 kilo vermiş görürüm kendimi :2:

çok az yaa ben bu kadar sizin kadar az yesem kesin kilo veririm

Valla canım ayıptır soylemesi fırında köfte patates vardı önceki günden kalan . Akşam bizim hainlerin canı kebap cektigi için adana söylediler. Ya adana yiyecektim ya da bu yemekten. Ben de kalan köfteleri seçtim, patatesi şutladım azıcık yoğurt koydum yedim. Şu an ne yalan söyleyim aç değilim. Adana kebabıda görmediğim için mutluyum

Son düzenleme:
akşam yemeğinde bol bol salata yedim ama bundan sonra 1 elma yiyebilirim cünkü açım yarın tartı günü çok korkuyorum

off cuma ve tartılma günüüüü mü dedinizz siizz ?!!?? :100: :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…