11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ooooh şimdi bursa'da olmak vardı. Ne işim var benim istanbul'da yaa bu arada henüz nikah işlemleri için patronumdan izin alamadım, daha doğrusu o vermedi. Verir vermez ben de bursa'ya gelcem inşallah.

bursalmısın?bursayamı evleniyorsun?

1 tane değil canım küçük küçük dilimlerde 7-8 tane çoook pişmanımmmm ama ne yapaym annemi kırmak istemedim

ANAAMMM kıza bak kuruyemiş yedi diye nasıl parçalanıyoo...

beennn ara öğünümde arkadaşın yaptığı kekten bir dilim ve bir bardak süt içtim... hiç umrumdamı bak hiç umrumdaaaaaa :)))

Slm kızlar ben geldim,sonunda sabah hasta oldum ama şuan koskocamannn bi göbeğim var :26:
Yarın bn tartilmasam olur muuu ( inşallah ağrım olmazda şu iki gün kolay geçer

ANAAMMM kıza bak kuruyemiş yedi diye nasıl parçalanıyoo...

beennn ara öğünümde arkadaşın yaptığı kekten bir dilim ve bir bardak süt içtim... hiç umrumdamı bak hiç umrumdaaaaaa :)))

Ayyy koptum he alemsin kız

Slm kızlar ben geldim,sonunda sabah hasta oldum ama şuan koskocamannn bi göbeğim var :26:
Yarın bn tartilmasam olur muuu ( inşallah ağrım olmazda şu iki gün kolay geçer

Ben de bu sabah hasta oldum. Herhalde aynı evde kalan kadınların aynı anda regli olması gibi aynı topicde takılanlar da aynı zamanda regli oluyor

Ve bn yarın yeni bi diyete start vericem,nede olsa tatlı.krizlerim ve sinir stres geçti:)) rahat rahat yaparim,3 günde evresinin ohhh

ya bıktım abi valla bıktım ya diyette olan birine niye zorla yedirirler ki hee niye yani anacım benim kilom benim hayatım benim vucudum sağaneeee hee sağaneeee !!!!!! arkadaşımın bekarlığa veda partisi yaptık kızlarla ordan ben işimde yükseldim onu kutlayalım diye çıkardılar beni yahu tamam çıktık ama zorla yedrdiler pastalar kurabiyelerrr içim yanarr içim kanarrrrr isyaaeennnn !!!!!! annem halil sezaiyi hiç sevmezde inadına yapıyorummm harbiden için yanıyooooo ahh ahh
arkadaşım pastanede zorla yedirdi hanımlar bende yemek zorunda kaldım yemekte az yedimde bugün 2 kutlama hiç iyi gelmediii

Son düzenleme:
Selam kızlar:) tüm günü yaziim bari bütün gün dışardaydım;
Sabah: 2 dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,salatalık,biber,2zeytin,1diyetkurabiye,şekersiz Yeşilçay
Öğle: 3tane diyet kurabiye(dışardaydım yanıma aldım),sade soda
Akşam: 4tane marulla ciğköfte,nesfit,Light süt
Şimdide yeşilçayımı içiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…