arkadaşlar noluur bilen varsa yazsın armut kurusu yedim kilo yapar mı acaba?
ooooh şimdi bursa'da olmak vardı. Ne işim var benim istanbul'da yaabu arada henüz nikah işlemleri için patronumdan izin alamadım, daha doğrusu o vermedi. Verir vermez ben de bursa'ya gelcem inşallah.
evet öğlen yedim küçüktü zaten annem çok ısrar etti ya kıramadım yedim pişmanım
ANAAMMM kıza bak kuruyemiş yedi diye nasıl parçalanıyoo...
beennn ara öğünümde arkadaşın yaptığı kekten bir dilim ve bir bardak süt içtim... hiç umrumdamı bak hiç umrumdaaaaaa :)))
Slm kızlar ben geldim,sonunda sabah hasta oldum ama şuan koskocamannn bi göbeğim var :26:
Yarın bn tartilmasam olur muuu( inşallah ağrım olmazda şu iki gün kolay geçer
Ben de bu sabah hasta oldum. Herhalde aynı evde kalan kadınların aynı anda regli olması gibi aynı topicde takılanlar da aynı zamanda regli oluyor
Ayyy koptum healemsin kız
Ben de bu sabah hasta oldum. Herhalde aynı evde kalan kadınların aynı anda regli olması gibi aynı topicde takılanlar da aynı zamanda regli oluyor
kız tartıl yarın.. haftaya daha az çıkarsın oda sana 6 ay yeter :))
ben oldum bitti gitti kurtuldum
bursalmısın?bursayamı evleniyorsun?
Bursalıyım, nişanlım da Bursalı ama ikimiz de İstanbul'da yaşıyoruz. Eninde sonunda döncez ama.
YAPMAAAAA.. napıyosun tatlım sen... olur böyle şeyler sen daha dün regl olmamışmıydın... en şiş olduğun gün bugün.. benim ikinci gün deli gibi şişerim .. allahtan bağırsaklarım çalışıyo o gün sürekli wc ye çıkarım fln ancak 3-4. gün iner şişim... ama sen bugün yemeye devam edersen hiiiççte gitmez o şişlik... hem biliyomusun adetliyken daha çok enerji harcarsın.. yani rgl döneminde yemessen daha çok kilo verirsin
Yapma güzelim uyma şeytana. Bak ben daha 300 gr verebildim. Hatta diyete 74 kg başladım 75'e çıktım. Şimdi 74.7'yim. İnanıyorum reglim tamamen bittiğinde daha çok farkedecek. İnanırsak olur bence. Bu arada canımı da çektirttin. Etli ekmek dedin döner dedinTarih seni affetmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?