11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın millet,

Sabah kaffaltım:
1 dilim ekmek
light peynir,
4 tane küççücük domates,
1 bardak light süt.

Kırmızı elbise de giydim bugün. Benden iyisi Şam'da kayısı

günaydın kızlarrr

sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeğine yağsız tost

işe gelince yeşil çayımı içtimm

kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum nerde yanlış yapıyorumm metabolizmam çok yavaşşşş canım sıkılmıyor değil

cozutasım var

moralini yüksek tut bırakma kendini..boll boll su içmeyi unutma arkadaşım..en önemli şey moral...hiç verememekten iyidir yine

Sabah 2 yumurta biraz peynir.

Ben bu hafta 3kg'a yakın vermişim. Yarısını stresten verdim muhtemelen.

kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum nerde yanlış yapıyorumm metabolizmam çok yavaşşşş canım sıkılmıyor değil

cozutasım var

sakııınnn .... ayrıca bi dön bak belki cozuttuğun yerler olmuştur.. kontrol et kendini yediklerini harfi harfine yaz bi yere bi kaç gün...

1 ayda 2 kilo verebilmişimm bu ne yaaa

ne güzel bi daha almazsın o 2 kiloyu :))

Sabah 2 yumurta biraz peynir.

Ben bu hafta 3kg'a yakın vermişim. Yarısını stresten verdim muhtemelen.

benimde metebolizmam hızlı çalışır ama 3 fazla gibi sanki... neye stres yaptın kuzum bu kadar... bırak akışına herşeyii..

Günaydın kızçeler günaydınnnnnnn

akşam spor salonuna yazıldım ama süper bir salon bursa manzarası eşliğinde yapıcam sporumu pazartesi başlıyorum spor salonunun içinde saunada var zayıflamamda yardımcı olucağını düşünüyorumm.
Bu arada yarın tartı günü unutmayın gün içinde bana yazın kılolarınızı ben akşam yapıcam listeyi ve 1.yi belirleyip tacını takıcaz

aferim sana....

spor çok güzel bişey.. insan dinç oluyo kilo veremesek bile spor yapmamız lazım sağlık için..

bana spor yaptıran bi oğlum var zaten :) 8,5 aylık sürekli dönüyorum etrafında :)koşuturuyorum evin içinde uyuduğu zamanlar oturuyorm sadece.

kız pufii sen bana nispet mi yapıyon bakimmmm

Sen de vericen.
Bak sana metabolizma hızlandıran ödem attıran bir tarif vereyim. Zamanında diyetisyenim vermişti. Çünkü o zaman metabolizman çok yavaştı.

İhtiyacımız olan şeyler:
1 büyük elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
2 dal tarçın
3L su

Yapılışı

1 büyük elmayı 4'e bölüp kabukları ve çekirdekleri ile birlikte tencereye atıyoruz
1 limonu yine aynı şekilde kabukları ve çekirdekleri ile tencereye gönderiyoruz
1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tane karanfili, 2 dal tarçını da ekleyip 3L su ile kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha ocağın üstünde kısık ateşte tutmaya devam ediyoruz.
Sonra bunu süzerek sabah kalktığımızda ve her öğün öncesinde tüketiyoruz. Nasıl vücudunun su attığına ve metabolizmanın hızlandığına sen bile şaşıracaksın bak. Ayrıca insanın teri bile güzel kokuyor bunu içince çok ilginç ama gerçek.

Bu dediğimi mutlaka yap sonra buraya gel i love pufii yaz

cozutasım var

Hayır umutsuzluk yok sakın hepimizin öyle atlaya atlaya hiç birimiz kilo veremiyoruz çünkü yavaş yavaş vermek daha iyi zaten, kilo vermek bazen hızlanır bazen yavaşlar sakın canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…