canım bozma moralını diyeceğim ama sabah ben kilo vermediğimi görürsem insallah diyeti bozmam:2:Akşam üstü latte içtim hiç bir şey yiyemedim. Eve yeni geldim, elimi yüzümü yıkadıım ve giydim pijamaları. Şu an size yataktan bildiriyorum çok açım :85::85: Yrn ay sonu eve ben gelemem bedenim gelir sadece. Belki giremem nete. Az önce tartıldım ve 74.3 çıktım. Yani benden cacık olmazmış. Uyuyiim de uçmalı yüzmeli rüyalar göriim, belki kilo veririm.
kilom başlangıç 66
geçen hafta 65,4
bu hafta 64,6
Bi bn miyim istanbullu ama
ya bıktım abi valla bıktım ya diyette olan birine niye zorla yedirirler ki hee niye yani anacım benim kilom benim hayatım benim vucudum sağaneeee hee sağaneeee !!!!!! arkadaşımın bekarlığa veda partisi yaptık kızlarla ordan ben işimde yükseldim onu kutlayalım diye çıkardılar beni yahu tamam çıktık ama zorla yedrdiler pastalar kurabiyelerrr içim yanarr içim kanarrrrr isyaaeennnn !!!!!!annem halil sezaiyi hiç sevmezde inadına yapıyorummm harbiden için yanıyooooo ahh ahh
arkadaşım pastanede zorla yedirdi hanımlar bende yemek zorunda kaldım yemekte az yedimde bugün 2 kutlama hiç iyi gelmediii
Selam kızlar:) tüm günü yaziim bari bütün gün dışardaydım;
Sabah: 2 dilim etimek,2dilim peynir,1haşlanmış yumurta,salatalık,biber,2zeytin,1diyetkurabiye,şekersiz Yeşilçay
Öğle: 3tane diyet kurabiye(dışardaydım yanıma aldım),sade soda
Akşam: 4tane marulla ciğköfte,nesfit,Light süt
Şimdide yeşilçayımı içiyorum:)
kızlar bugun giremedım nete çok geç kalktım tatıl günümdü.kalktıgım da 3 yumurta yedim tavada bir nesgafe içtim. sımdı ne yıyecegim bılmyorum aslında canım börek cekıyor sıcacık ama yarın tatil günü insllah en az 1 kilo vermiş görürüm kendimi :2:
akşam yemeğinde bol bol salata yedim ama bundan sonra 1 elma yiyebilirim cünkü açımyarın tartı günü çok korkuyorum
off cuma ve tartılma günüüüü mü dedinizz siizz ?!!?? :100::84:
Bende diyete başlıyorum bu pazartesi 71 kiloyum 20 yaşındayım ayıptır söylemesi..Diyet önerisi olan varmı?
Akşam üstü latte içtim hiç bir şey yiyemedim. Eve yeni geldim, elimi yüzümü yıkadıım ve giydim pijamaları. Şu an size yataktan bildiriyorum çok açım :85::85: Yrn ay sonu eve ben gelemem bedenim gelir sadece. Belki giremem nete. Az önce tartıldım ve 74.3 çıktım. Yani benden cacık olmazmış. Uyuyiim de uçmalı yüzmeli rüyalar göriim, belki kilo veririm.
kilom başlangıç 66
geçen hafta 65,4
bu hafta 64,6
off cuma ve tartılma günüüüü mü dedinizz siizz ?!!?? :100::84:
Tbrk ederim cnm
ben msj attım ama burdan da paylaşalım tabiii :)
başlangıç 76.0
geçen hafta 75,9
bu hafta 75.0
vay idenim tebriklerin en büyüğü sanaaa
arkadaşlar ben msj atamıyorum maleseeff sayfaya 100 üzerinde msj yazmadığım içinbiri benim için msj göndere bilir mi acaba....
teşekkürler..başlangıç kilom 63.bugun 61kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?