11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Nasıl gidiyo dukan da ilk gün tatlım? Ben şu vakte kadar çok memnunum, sanırım proteini de sevmem braz destek oluyo:) bide yulaf kepeği aldın mı? Ben sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım inanılmaz tok tutuyo

Şu ana kadar iyiyim rahatım. İlerleyen zamanda meyvesizlik beni zorlayabilir belki. O beni biraz düşündürüyor işte. Yulaf kepeği aldım akşam yoğurtla beraber yemeyi düşünüyorum. Öğle yemeğinden sonra da 1 bardak süt içtim gayet tokum şu anda.

Ben meyve normallerde hiç yemem diyebilirim onu aramıyorumda, salata çok yiyen biri olduğum için o beni braz zorluyor ama protein de seviyo olmam ve içeceklerin de Light olmasının serbestliği bana yardımcı oluyo, inşallah vericez dukanla hadi bakalım.. Birazdan da günlük yürüyüşümü yapıcam kitapta atak için 20 dk yürüyün diyor ama ben sabahı hırsımdan 30 dk yürüycem

Yok yok ben kesin yarın başlıyorum dukan diyetıne kılo vermeyen yok yanı bu dıyetler ohhhhoooo yaşasınnn gitsin kılolar

canım benım geçmiş olsunnnnn

hayrola canım grip mi oldun

Geçmiş olsun canım. Sana bi sebze çorbası ii gelir.

Oyyy kuzuummm neyin var bakiimmm

Geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen vitamin al çok geçmiş olsun

bi trip attım ilginin kralını yaşattınız bana

sesim gitti yaaaaaa travesti gibi konuşuyorum
bide boğazım ağrıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…