11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

afiyet olsun canım bu saatten sonra başka ne yiyorsun

Şimdiden sonra bişey yemem artık Yeşilçay, formçay içerim ama eğer çok çok acıkırsam 1bardak yağsız süt içerim diye düşünüyorum:) 2 bardak Yeşilçay, 1bardak da form çay içerim baktım hala açlık var süt içerim

ne güzel yaa süper ben hiç öyle duramam ya keşke yapabilsem ama

Son düzenleme:
aman yapıom da noluyo kilo veririm inşallah dukanla beraber:)

valla ben sizin gibi akşamları yemesem kg veririm de ben yapamıyorum yalnız yaşıyorum ailemle olsam bende pek yemem ama tek oldunmu bir de ders çalışmak oldu mu işin içinde yiyorsun işte.benımkı hep psıkolojık olarak.ailemin yanına gittiğimde çok çok az yiyorum yani canım istemiyor istese de çok az yiyorum orda.

kızçeler ben spordan geldim şimcikk :) ama kimseler yok

bugünlük 45 dk olarak başladık ilerleyen günlerde daha fazlalaştırıcaz

Bir kase salata ve 3 yumurta kırdım yedim ekmeksiz şimdi de nesgafe içiyorum. Ders çalışacagım yıne nesgafe içerim

heyyy beybilerrr !! nabersiniz bütün gün 1 elmanın çeyreğini yani 1 dilim elma 1 dilim armut ve 3 tabak domates çorbası içtim mutluuyum huzurluyum çünkü kaçamak yapmadım vee aynı zamanda açııım ama iyi gidiyorum vee annemi bugün 2 saat yürüttüm alınacaklarım vardı oda bu yeni mahallemizde yok 7 kilometree ilerde avm var orda bulunuyo benide tek göndermez annem yağmur sıcağında ana kız kol kola kahkahalarla gittik zaten gören abla kardeş sanıyo ama eve bi geldik bir kum fırtınası çıktı ev bi ıslık çalıyo anlatamam tam vaktinde geldik yani günüm güzeldii Allahım bozma azmimiziii AMİN !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…