11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bende çok açım ya geceleri çok acıkıyorum ama gece yemiyorum şmdik formçayımı içiyorum ve bugün süper tamamlanmış oluyor:)

bugünüde başarıyla kapattım.2. günümde bitti cok şükür :)) spor yapıldı yeşil caylar içildi, yorgunluktan ölünüyooo yatma vakti artık :)) iyi geceler herkeseeee:))

hayırlı geceler kızlar uzun zamandır giremedim kusura bakmayın kilo bildiriminde de bulunamadım 87 kilo ile başladığım yolda 84 kilo ile devam ediyorum kusura bakmayın bende tartı olmadığı iiçin her cuma tartılamıyom ama tartı alacam hemen buarada 1 hafta sonra tekrardan doktor kontrolum var bakalım haftaya kadar kaç kg gidecek unutmadan yeni gelen arkadaşlarada başarılar diliyorum

Günaydın kızlar:)
Bugün dukana başladım şükür,hatta şuan dukan krebimi ve peynirimi yiyorum :)

Günaydııınnn....

Dün sesim gitmişti bugünde kulağım duymuyo öksürmekten başım ağrıyo :2:

dün akşam bir tabak karnıbahar yedim yarım dilim kepek ekmeği ile birazda yoğurt .. sonra bişi yemedim. 30 dk yürüdüm ..

bu sabah ta 1 yumurta biraz peynir çok az ekmek yedim...

şimdi ıhlamurumu içiyorum

Günaydın kızlar,
Sabah kahvaltımı daha yapmadım işe geç kaldım Şimdi 1 bardak süt içicem. Öğlen yoğurt ve haşlanmış yumurta var menüde. Akşama da Karadeniz somonu. Dukana yeni başlayan arkadaşlara başarılar. 2. günüm ve hiç açlık hissetmiyorum. Yalnız bu bahara geçiş yaramadı bana uyanamıyorum

günaydın arkadaşlar ben dün belirtmiştim çok hastayım diye ama kimse görmemiş galiba neyse bugün daha iyiyim ama dün 3 tane ilaç içtim nane çayı içtim anca kendime geldim ama öksürük hala duruyor.onun için de 'cemile sultan çayı'varmış ondan aldım bugün onu içicem iyi geliyormuş öksürük ve gribe.ana oğul hastayız oğlum da öksürüyor bende artık öksürmekten başıma ağrılar girdi dün akşam hiç birşey yiyemedim baygın düşmüşüm ilaçların etkisinden.bu sabah nestle nesfit ve şekersiz form çayı içtim..bu hastalık biraz uzun sürerse beni eritir heralde hiçbirşey yemek istemiyorum ağzımın tadı bile bozulmuş o dereceyim yani..bu arada yeni diyete başlayanlar hayırlı olsun..

Geçmiş olsun arkadaşım. Beslenmeye daha çok dikkat etmek lazım bu hastalık dönemlerinde, akşam yemek yemeyip ilaçlardan baygın düştüysen diyeti 2. plana atmak lazım sanki.

Ooooh yarasın ıhlamur :)

saol arkadaşım.zaten canım hiçbir şey istemiyor ağzımın tadı hiç kalmamış ne yesem sanki ot yiyorum gibi :) bu öksürük bitirdi beni

günaydın arkadaşlarım

öncelikle hasta olan arkadaşlarıma (sibel ve oğlu idenime) geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

dukana başlayan arkadaşların gazaları mübarek olsun bakalım

kızlar canım çok sıkkın
antalyada seminer var ve müdür gene beni yollamadı off off yeter yaaa

kızlar canım çok sıkkın
antalyada seminer var ve müdür gene beni yollamadı off off yeter yaaa

saolasın canım..
bu arada nie sıkılıyosun bu duruma ... ne güzel işte şimdi seni göndersen oraya seminerde kekler börekler tatlılar 2 kg alıp gelcektin ne gerek var

Böüü bugün 300gr daha fazla çıktım ((

Bu hafta 1kg versem başka bişi istemem :/

Sabah bir yumurta biraz peynir

sabah 2 tane yumurta yedim öğlende erken kalkamadığımdan yanıma sadece yoğurt ve yulaf ezmesi aldım:)

yulaf kepeği bulmam lazım ama zaman olmadı dukan sen bizim herşeyimizsin

Dukan amcaya teşekkür ediyorum yaaaa:) dün 69.2 çıktım tartıda bugün 68.5 gördüm:) 1günde 700gr verdim inanamıyorum Allahım şükürler olsun ya çok mutluyum:)
Sabah kahvaltım: 2 yumurtadan yağsız peynirle maydanozlu omlet
1 dilim yağsız peynir ve şekersiz yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…