11 saattir dukan diyeti yapıyorum hayırlısı bakalım
dukan amcaya teşekkür ediyorum yaaaa:) dün 69.2 çıktım tartıda bugün 68.5 gördüm:) 1günde 700gr verdim inanamıyorum allahım şükürler olsun ya çok mutluyum:)
sabah kahvaltım: 2 yumurtadan yağsız peynirle maydanozlu omlet
1 dilim yağsız peynir ve şekersiz yeşilçay
güzel bir menü bende birsürü dukan tarifi buldum evde 2 saatten fazla zaman geçirdiğim zamanlarda yapmak istiyorum :)
offf bu akşamda günümüz var bana sınav olucak ilk dukan sınavı
sende yulaf kepeğinden kurabiye fln yap ye sakın bozma tatlım bende yarın gtcem güne yanımda yoğurdumu götürcem ayıp olur fln diye düşünemem nefsime de hakim olcam inşallah:)
yok canım bozmam inşş :) eve gıttığımde karnımı doyurup öyle gidicem
Hoşgeldin biZle birlikte zayıfla bizim topiğimz çok eğlencelidir:)Ben de istiyorum 20 aylık bi kızım var ve 66 kilodayım doğumdan dolayı kalan kilolarımı vermem gerek epiliktip bisiklet aldım 1 hafta önce benim en azından 8-10 kilo vermem lazım...
Hoşgeldin biZle birlikte zayıfla bizim topiğimz çok eğlencelidir:)
Evet:) kız ne zaman sordun:)
bilmiyorum belkide sormadım :)) Moonlin den anladım haha :))
ya dukana başladınız hepiniz arada yabancı gibim kalıyorum..
bu arada ChesePuff sen dua et her gün tartılıyon ben evden çıkmadan tartılıyom geliom iş yerinde tatılıyorum öğlen yemeğinden önce sonra tartılıyorm akşam çıkmadan tartılıyom akşam yatmadanda evde tartılıyorum
İdennn sen benden betermişsinn
bilmiyorum belkide sormadım :)) Moonlin den anladım haha :))
ya dukana başladınız hepiniz arada yabancı gibim kalıyorum..
bu arada ChesePuff sen dua et her gün tartılıyon ben evden çıkmadan tartılıyom geliom iş yerinde tatılıyorum öğlen yemeğinden önce sonra tartılıyorm akşam çıkmadan tartılıyom akşam yatmadanda evde tartılıyorum
ayyy kızlarrr o tartı manyakligi bende de var ve hatta az önce çıktım tartiya 67.7 yim :) mutlu da oldum haniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?