11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

güzel bir menü bende birsürü dukan tarifi buldum evde 2 saatten fazla zaman geçirdiğim zamanlarda yapmak istiyorum :)

offf bu akşamda günümüz var bana sınav olucak ilk dukan sınavı

güzel bir menü bende birsürü dukan tarifi buldum evde 2 saatten fazla zaman geçirdiğim zamanlarda yapmak istiyorum :)

offf bu akşamda günümüz var bana sınav olucak ilk dukan sınavı

Sende yulaf kepeğinden kurabiye fln yap ye sakın bozma tatlım bende yarın gtcem güne yanımda yoğurdumu götürcem ayıp olur fln diye düşünemem nefsime de hakim olcam inşallah:)

Ben de istiyorum 20 aylık bi kızım var ve 66 kilodayım doğumdan dolayı kalan kilolarımı vermem gerek epiliktip bisiklet aldım 1 hafta önce benim en azından 8-10 kilo vermem lazım...

sende yulaf kepeğinden kurabiye fln yap ye sakın bozma tatlım bende yarın gtcem güne yanımda yoğurdumu götürcem ayıp olur fln diye düşünemem nefsime de hakim olcam inşallah:)

yok canım bozmam inşş :) eve gıttığımde karnımı doyurup öyle gidicem

Dukancılar sizi :)

Kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz? Şu her sabah tartının üzerine çıkma sevdamdan vazgeçmem lazım bence :/ Bu sabah iyice moralimi bozdu çünkü. Verdim verdim 53kgda kaldım. Daha 3 gün var gerçi cuma tartılmasına. AÇIM AÇÇÇ

Kızlarrrr ben gelmişemmm :) nasılsınız junior dukkaancılar sizi:)))
Bende bu sabah başladım tekrar,3 gün atak yapcm,1 in yarısı gitti,sabah 6.30 da kahvaltı etmeme ve az yememe rağmen,şu saat oldu acikmadim:) bugün bol bol da yürüdüm,akşama size menümü yazarım

Evet:) kız ne zaman sordun:)

bilmiyorum belkide sormadım :)) Moonlin den anladım haha :))

ya dukana başladınız hepiniz arada yabancı gibim kalıyorum..

bu arada ChesePuff sen dua et her gün tartılıyon ben evden çıkmadan tartılıyom geliom iş yerinde tatılıyorum öğlen yemeğinden önce sonra tartılıyorm akşam çıkmadan tartılıyom akşam yatmadanda evde tartılıyorum

İdennn sen benden betermişsinn

yok kuzum yabancı kalma ben de dukan yapmıyorum ama genelde proteın ağırlıklı besleniyorum

öğlen yemeğimi yedim 1 kase yoğurt 1,5 kaşık yulaf ezmesi :) çokk tokum bennnnn

Ayyy kızlarrr o tartı manyakligi bende de var ve hatta az önce çıktım tartiya 67.7 yim :) mutlu da oldum haniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…