11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar ya dişimi çektirmeye gittim doktora sinir oldum bağırıyor azarlıyor dişim kanamasa bağırıp çağırıp kafasını kıracaktım valla patladım sinirime

bu arada menüm öğlen yoğurt,salata,tam tahıllı makarna arada öksürüğe iyi geliyormuş diye cemile sultan çayı içtim..akşam(henüz yemedim eşimi bekliyorum)sebze yemeği,salata pilav ama az yiyecm bugünlük nestle yemiycm çünkü hastayım ilaç içicm ağır gelmesin sonra..

Kızlar ya dişimi çektirmeye gittim doktora sinir oldum bağırıyor azarlıyor dişim kanamasa bağırıp çağırıp kafasını kıracaktım valla patladım sinirime

Alla allah o ne biçim doktormuş ben herhalde kalkar giderdim,böyle doktor bozuntularına da uyuz oluyorum

alla allah o ne biçim doktormuş ben herhalde kalkar giderdim,böyle doktor bozuntularına da uyuz oluyorum

dişimi çekerken yarıda bıraktığı için kalkıp gidemedim . çekmeden önce bağıracaktıki tek tek sayacaktım ona.artıstlik yapıyor manyak herif.

Normal zamanda şu saatte bnm acikmam olası bi durumdu,şuan hiç aç değilim:)

kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum

kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum

Hayırdr cnm,sen neye sinir yaptin

Açıktım yaw:) ikindi ara öğünü yapmadım sanırım ondan, sadece arada soda içtim.. Şimdide akşam yemeğimi yicem
Akşam yemeğim: fırın poşetinde yağsız bol baharatlı et, yağsız yoğurt ve Zero 1bardak

Son düzenleme:

Akşam yemeğimde bitti,açlık hissi yok şaşırtıcı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…