11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Tavuklu patatesli fırın yemeği yarım bardak ayran

patates olmasaydı iyiydi ama olsun çok değildi

Son düzenleme:
kızlar ben dukan diyeti yapmam ben normalde yumurtayı seven biriyim bayılırım ama alerjim var o yüzden dukan hayal oldu benim için

Bildiğiniz doymadım açım ya. Cumaya kadar bir kilo veremezsem survivor adasında gidip yarışmacılarla birlikte aç kalmayı planlıyorum.

Ohhhh walla kaynaşmışınız:) ben platesten geldim şmdik öğle yemeğimi yiyorum
Öğle yemeğim; haşlanmış yumurtanın üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm üzerinde bol pul biber, yulaf kepeğinden kurabiye 1 tane, 1dilim yağsız hindi salam ve Light ıce tea

Normalde haftada bi kere tartılmaktan doğrusu B'nde genelde öle yapıom ama dukan amca atak döneminde hergün tartılın dediği için şimdi hergün tartılıyorum bu 5 günden sonra yine haftada bir tartılırım

Dukan candır :) 2 gündür yapıyorum bu diyeti hiç açlık hissetmedim. Akşam tavukları dittim dittim yağsız tavada az soğan ve sarımsakla çevirdim mis oldu. Dün akşam 74.4 çıktım. Bugün 73,6 çıktım
Sabah yağsız süt içtim büyük bardakla,
Öğlen ufak 1 tane yağsız yoğurt yedim, 1 tane de haşlanmış yumurta. Akşam da yağsız tavada limonlu maydanozlu Karadeniz somonu yiycem.
Diyete girdiyseniz sabredin bekleyin. Bozup tekrar yapabileceğimiz bir diyet değilmiş. Ya hep ya hiç diyor Pierre Amca.

Ben 5 gün atak yapıcam 2si gitti sayılır ama aynen hem karnım tok hem halsizlik falan da değilim süper gidiyo:)
Yabancı gibi kalma kim ne diyet yaparsa yapsın hepimizin ortak yanı diyet yapmak ve zayıflamak:)
öğlen yemeğimi yedim 1 kase yoğurt 1,5 kaşık yulaf ezmesi :) çokk tokum bennnnn
Aynenn çok tokum ama gece acıkıom işte
Cuma mı dediniz tırsıyom yaaa :18: :18:
Evet ya inşallah hepimizin yüzü güler cuma günü

Süper süper:) bende dün 69.2idim sabah baktım 68.5 çıktım bu gazla hepten kaptırdım kendimi dukan amca ne diyorsa onu yapıom hiç dışına çıkmıom:) sabretmek lazım ki sonuçlar güzel olsun dimi

Kızlarrrr yazayım dedim artık :) dayanamadim
Sabah bi koca bardak limonlu ılık su

Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
1 dilim salam
1 yumurta biraz süt ve 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğine krep yaptım

Öğlen
Haşlama tavuk göğsü

Ara
Diyet süt,biraz tarçın ekledim

Akşam ( henüz yemedim)
Peynir,içine maydonoz ve pul biberi ekliycem,yanına salatalik turşusu ,kola ekleyebilirim:)

Gün içinde bol su,bi fincan kahve,bi bardak bitki çayı

Spor olarakda 70 dakka yürüyüş ( daha fazla da bu kadarını saydım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…