offf bende tartıya çıkıp mutlu olmk istiyrumm
kızlar ben dukan diyeti yapmam ben normalde yumurtayı seven biriyim bayılırım ama alerjim var o yüzden dukan hayal oldu benim için
olcan tabi cnm mrk etme:)
bu arada tavuk göğsünü didiyorum tabağa önce gözüm doysun :))))))
tatlım nasıl geçiyor ilk günün 14 saattir bozmadım diyetimi
Cuma mı dediniz tırsıyom yaaa :18: :18:
Dukancılar sizi :)
Kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz? Şu her sabah tartının üzerine çıkma sevdamdan vazgeçmem lazım bence :/ Bu sabah iyice moralimi bozdu çünkü. Verdim verdim 53kgda kaldım. Daha 3 gün var gerçi cuma tartılmasına. AÇIM AÇÇÇ
Ben 5 gün atak yapıcam 2si gitti sayılır ama aynen hem karnım tok hem halsizlik falan da değilim süper gidiyo:)Kızlarrrr ben gelmişemmm :) nasılsınız junior dukkaancılar sizi:)))
Bende bu sabah başladım tekrar,3 gün atak yapcm,1 in yarısı gitti,sabah 6.30 da kahvaltı etmeme ve az yememe rağmen,şu saat oldu acikmadim:) bugün bol bol da yürüdüm,akşama size menümü yazarım
Yabancı gibi kalma kim ne diyet yaparsa yapsın hepimizin ortak yanı diyet yapmak ve zayıflamak:)bilmiyorum belkide sormadım :)) Moonlin den anladım haha :))
ya dukana başladınız hepiniz arada yabancı gibim kalıyorum..
bu arada ChesePuff sen dua et her gün tartılıyon ben evden çıkmadan tartılıyom geliom iş yerinde tatılıyorum öğlen yemeğinden önce sonra tartılıyorm akşam çıkmadan tartılıyom akşam yatmadanda evde tartılıyorum
Aynenn çok tokum ama gece acıkıom işteöğlen yemeğimi yedim 1 kase yoğurt 1,5 kaşık yulaf ezmesi :) çokk tokum bennnnn
Evet ya inşallah hepimizin yüzü güler cuma günüCuma mı dediniz tırsıyom yaaa :18: :18:
Dukan candır :) 2 gündür yapıyorum bu diyeti hiç açlık hissetmedim. Akşam tavukları dittim dittim yağsız tavada az soğan ve sarımsakla çevirdim mis oldu. Dün akşam 74.4 çıktım. Bugün 73,6 çıktım
Sabah yağsız süt içtim büyük bardakla,
Öğlen ufak 1 tane yağsız yoğurt yedim, 1 tane de haşlanmış yumurta. Akşam da yağsız tavada limonlu maydanozlu Karadeniz somonu yiycem.
Diyete girdiyseniz sabredin bekleyin. Bozup tekrar yapabileceğimiz bir diyet değilmiş. Ya hep ya hiç diyor Pierre Amca.
testi yaptınız mı? Benim 6 günmüş atak sürem. 2 gitti 4 kaldı :)
ben yapmadım ama atak dönemine 5 gün yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?