Bu arada yazmayı unuttum. Sabah tartıldım ve 72.1 çıktım
bu arada yazmayı unuttum. Sabah tartıldım ve 72.1 çıktım
süper..........en son kilon kaçtı canım cuma günü
günaydınlar efenim...
şimdik arkadaşlar dün doktora gittim az bağır dedi :) dedim sen benim patronumu tanıyonmuuu mümkünmü az bağırmak
Neyse meyve ye su iç çay iç ılık ılık didi iyi dedim... Bu günde infertilite doktoruma gittim ( bilmeyenler için kısırlık tır anlamı) bu ay olmazsa bidahaki ay aşılama dedi... Besliycem artık kendimide eşimide... No rejim yes bebiş :)) amaaaa kilo almıcak kadar. En azından yerimde saysam kafidir..
Sizden haberler nasıl...
Ben sabah 1 yumurta yedim 2 dilim sucukluydu... Sucuuğun yağı ile pişti ekstra yağ koymadım...
Roka - maydanoz -peynir iki küçük kare - bitki çayı içtim
şimdide nescafe içiyorum şekersiz..
of canım bende 2 kere aşılama oldum olumsuz sonuç şimdi kendi haline bıraktım zayıflamaya kafayı taktım bu süre zarfında olmassa tatilden sonra yani temmuzdan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum
evet biliyorum seninde bu derdi çektiğiniama allahım aratmasın inşallah tez zamanda nasip etsin.. Gerek kalmadan tüp bebeğe gelir konar göbüşüne bebişin inşallah
aşılama ilede garantisi yok tüp bebek ilede ama bi adım atmış olmak bile insana moral veriyo.. Yani ben o klomen ile olacak bişey gibi görmüyorum .. çevremde okadar çok uğraşan varki onlar neler yapıyo ben bi klomenlemi hamile kalcam diyorum...
Bu ay ilk defa sağ tarafımda da yumurta olmuş.. Eskiden hep solda olurdu, şimdi hem solda hem sağda var o bile nasıl mutlu ediyo insanı ... En iyi sen anlarsın beni...
Arkadaşım ikinci tüp bebeği yaptı oda tutmadı.. O kadar olumsuz bakıyorum ki artık ... Aşılama yaparız bidahaki ay diyince havalara uçardım normalde ama şimdi ufak bi sevinç var içimde sadece
selam azimli arkadaşlarım benim
kızlar benim arkadaşaım bebek için incir kürü yaptı ve hamile kaldı şimdide ikinciye hamileee
biliyorum tüp bebekte kesin çözüm değil ama umut insanı yaşama bağlayan allahım ol dediği zaman olucak ama bizimki küçükte olsa bir umut ikimizde inş hamiş kalırda birlikte hamiş topiği açarızzz
hadi bakalım dualarımız sizinle başkası için istediğin daha çabuk olurmuş ikinize bol bol dua edecem
evet ya bi topik açarız bu kızçelerinde çoğu zayıflıyo evlencek yarın birgün gelirler topiği devralırlar bizden
Dualarınızı eksik etmeyin ablalarım kardeşlerim
hadi bakalım dualarımız sizinle başkası için istediğin daha çabuk olurmuş ikinize bol bol dua edecem
Tatlım yiyecekleri yağsız yiyorsun dimi eğer öle yemiyorsan verememiş olabilirsin, 0.4 yağ üzeri yemeyin diyo dukan amca yani yoğurt peynir ve sütde alırken bunlara dikkat edin diyo belki ondandır ama sabret verirsin tatlım pes etmekaçtın dukana başlarken?
Ben niye bugün tartıda 1 gr bile vermiş gözükmedim yaaüfffff
Selam kızlar,
akşam tavuk ızgara yedim.
sabah bişi yiyemedimhepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?