11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

diyetisyene gidiyomusun? Bu arada bebek için ne kadar süredir bekliosnz?

diyetısyene simdiye kadar çok gıttım ama bır sonuç bulamadım şimdi spora gidiyorum ve dukan dıyetıne başladım.bebek için 2 senedir bekliyorum senin yaşın ve kg kaç?

Öğle yemeğimi yiyorum şimdi tavuk şiş ve 1 -2 dal maydanoz. Arkasından da 100 gr yağsız yoğurt. Arada da yoğurt-süt.

aha öğle yemeğimi yedim geldim..

bir fincan çabuk çorba 84 kalori :)
125 ml yoğurt
bir koca tabak salata

öğlen yemeğimi yedim 1 tabak tavuk sote yağsız sadece baharatlı,1 küçük kase lıght yoğurt

selamlar

öğle yemeği
1 tabak çorba
1 kaşık ıspanak kavurması
yarım dilim ekmek
2 bardak ayran

şimdide arkadaş baklava getirdi 1 dilim yedim

selamlar

öğle yemeği
1 tabak çorba
1 kaşık ıspanak kavurması
yarım dilim ekmek
2 bardak ayran

şimdide arkadaş baklava getirdi 1 dilim yedim

bizimde patron antepten getirmiş hakiki antep baklavası :)) yanıma allcam yarın sabah bir dilim yerim kahvaltıda

diyete başlayalı 3 gün oldu bugun 4. gün tartılmadım hala nası kendimi bu kadar tutabildiysem :))

ögle: 1 elma yarım dilim ekmek :))

Son düzenleme:
Baklava yiyen arkadaşları kınıyorummmm

Bensiz nasıl yersinizzz

inankııı zor geçti boğazımdnnnn

ben yemedim, yesem zor geçermiydi?? Asla valla yağ gibi kayıyo lanet olsun içimdeki antep baklavası sevgisine normalde hiç sevmem şerbetli tatlı ama bu bi 8. dünya harikası :))

diyete başlayalı 3 gün oldu bugun 4. gün tartılmadım hala nası kendimi bu kadar tutabildiysem :))

ögle: 1 elma yarım dilim ekmek :))

elma ile ekmek ne ki kııızzz bu arada nasıl başarıyosunuz tartılmamayı ben 2 saat önce tartılmıştım şimdi içim içimi yiyo gidip bi baksammı acaba diyorum

iden bu dukancılar nerdeler bugünnnn moonlin gezmede diğerlerii... yoksaaa bir köşede yiyorlar mııı

Kızlar ben şehir dışına çıkıyorum acilen iş nedeniyle cumaya görüşürüz kendinize iyi bakın

yeşil çay içmiştim midem bulandıda biraz midemi tutsun diye emkek yed,m sona da elmaa valla cok geç kilo veriyorum ben veremeyince sinirim bozuluyo bozuyordum diyeti hep :)) bu defa bozmamam gerek durum ciddi tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…