11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Valla Dukan'ın yalancısıyım. Bizzat kendi sitesinden yaptım testi 6 gün atak yazdı. Vermek istediğim kilo çok ondan biraz uzun vermiş olabilir. İdeal kilom 53.58 miş. Ben 74 kiloyum :26:

Yok cnm doğrudur,bn telden girdiğim için yanlış mi okudum dye sordum:)

Kızlar sabahtan akşama menümü yazıyorum
Sabah:2yumurtadan peynirli sütlü maydanozlu omlet, 1 dilim yağsız peynir, şekersiz yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine bol pulbiberli sarımsaklı yoğurt,1 dukan kurabiyesi,1dilim yağsız hindi salamı, Light ıcetea
Ara: sade soda
Akşam: bir tabak dolusu fırın poşetinde bol baharatlı yağsız et( baya yedim ya dukan amca miktar kısıtlamadığı için yedim),yağsız yoğurt ve kola Zero 1 bardak

Gün içinde 45 dükalık plates ve 20 dklıkyürüyüş yaptım spora giderken ama şimdi bi 20 dk daha tempolu yürüyüş yapıcam
Şimdiye kadar 2 buçuk litre su içtim yatana kadar 3 buçuk litreyi bulur
Akşam da 2 bardak Yeşilçay ve 1 bardak formçay içmeyi düşünüyorum

bu günkü listem:
sabah:2 yumurta ,1 bardk ayran
öğlen:1 kase yoğurt,1.5 kaşık yulaf ezmesi
akşam:1 bardk tarçınlı süt
1 bardak ayran

Hayırdr cnm,sen neye sinir yaptin

ya kızlar bana dersin ortasında kaç kere dünür geldi bıktım gerçekten kaç oldu bu 3 değil 5 değil ya daha yaşım küçük diyorum anlamıyolar neymiş güzelin başı çabuk bağlanırmış kapılmadan alınır mış ya pazardan elma armut mu kapıyosun mübarek insan işim önemli kariyer yapıcam diyorum düşünmüyorum şimdilik diyorum anlamıyorlar öğretmenimde kaç kere kovdu ama yeter artık dayanamadım oturup ağladım elime geçeni fırlattım atölye baya karıştı bugün ben napayım kızlar şimdi

Hayirsin tatlım niye sinirlisin? Kaç gün sürecek çorba diyetin?

bilmiyorum tatlım kafama göre

kızçeler belirli et ve et ürünleri süt yoğurt suda haslanmıs yumurta mı serbestti dukanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…