11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben ilerde pişman olmayım diye çocuk sahibi olurum olursam. 30 yaşıma geldim hala çocuk isteği yok bende.

Selam kızlar,
akşam tavuk ızgara yedim.
sabah bişi yiyemedim hepinizi öptüm

ama yeeee

Dualarımız sizinle arkadaşlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah

teşekkürler canım..

kızz siz adamı dukana başlatırsınız

Öğlen yemeğinde bol yağlı yemekler varmış ... musakka ve ezogelin çorbası.. nasıl başardılarsa ikiside yağda yüzüyo bide ekstradan makarna varmış ..

bende çabuk çorbalar var ya onlardan içiyim diyorum ve 125 ml yoğurtla boooll salata yiyim ne dersiniz

Hahaha başla kız cidden 1 aydır aç kaldım ot yedim veremedim kiloyu 2 günde dukanla verdim gaza gelmeyeyim de napayım:)

ben başlarsam kocamda başlar ama bu seferde yumurtaya tavuğa para yetiştiremeyiz :)) böyle iş yerinde ne çıkarsa yiyoruz öbür türlü evden getirmemiz gerekicek

allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben ilerde pişman olmayım diye çocuk sahibi olurum olursam. 30 yaşıma geldim hala çocuk isteği yok bende.

canım iste iste çocuk istemek yüreği bukadar ısıtıyorsa anne olmak onu karnında hissetmek bile nasılbir mutluluktur tahmin bile edemiyorum allah tüm kadınların kucağını boş bırakmasın

Evet süper bencede hazır çabuk çorbaların kalorisi çok düşük hemde:)

mrb mervecim benimde bebiş için kilo vermem lazım pcosum yumurtalıklarm çalışmıo kilo verirsem şansm artar die düşünüorm doktr 6 ay bekleyelm dedi bnde diyet yapıodm pcos olduğumu öğrenmedn önce ama bnmde 55 olmam lazm boyum 1.61 faln şuan 62.600 1.5 kilo aldım 1hafta içinde anında alabiliorm ama vermem zor oluo:S bugn tekrar başladm ikimiznde yolu aynı beraber ilerleyebilirizz

Sen de haklısın :) Ben de bu hızla gidersem düğüne kadar normal kiloma düşerim inşallah. 4 senedir tombul geziyorum ama tombul gelin olmak istemiyorum

Düğün ne zaman tatlım? Düşersin inşallah insan bi kere vermeye başlayınca gerisi geliyo, bende evlenmeden önceki kiloma düşmem lazım 8 ayda aldığım bu kilolar beni çıldırtmadan

tabiyki canım beraber ilerleyebiliriz bu yolda

Şimdi 30 dklıkyürüyüş yürüyüşümü yapıcam, öğleyin ev gezmesine gtcem yanımda yağsız yoğurdumu götürcem orda bişey yemiycemmm:)

Düğün ne zaman tatlım? Düşersin inşallah insan bi kere vermeye başlayınca gerisi geliyo, bende evlenmeden önceki kiloma düşmem lazım 8 ayda aldığım bu kilolar beni çıldırtmadan

Bizim efsane düğün 07.09.2013. Ben dahil herkesin aklında bu sefer olur mu acaba diye bir düşünce var Senelerdir hep 1 engel çıktı ben de sıkıntıdan yedim de yedim
Sen 8 ayda aldıysan daha çabuk verirsin kiloları. Benimkilerin çoğu 4 senelik işim çok zor.

İnşallah hayırlısıyla düğünün olur tatlım ama o zamana kadar çoktan verirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…