Selam kızlar,
akşam tavuk ızgara yedim.
sabah bişi yiyemedimhepinizi öptüm
Dualarımız sizinle arkadaşlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Ya çok mutluyum:) 3. Atak günümdeyi ve tartıldım 1400gr vermişim:) daha da gaza geldim kızlar ya tartıda eksileri görünce insan hiç bişey yemek istemiyor:) bide tartıya korkarak çıktım dün çok yemiştim diye:) tam gaz dukana devam:)
Allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben ilerde pişman olmayım diye çocuk sahibi olurum olursam. 30 yaşıma geldim hala çocuk isteği yok bende.
ama yeeee
teşekkürler canım..
kızz siz adamı dukana başlatırsınız
Hahahabaşla kız cidden 1 aydır aç kaldım ot yedim veremedim kiloyu 2 günde dukanla verdim gaza gelmeyeyim de napayım:)
tatlım yiyecekleri yağsız yiyorsun dimi eğer öle yemiyorsan verememiş olabilirsin, 0.4 yağ üzeri yemeyin diyo dukan amca yani yoğurt peynir ve sütde alırken bunlara dikkat edin diyo belki ondandır ama sabret verirsin tatlım pes etme
canım herşeyin lıght ını yiyorumm suda dün 1,5 lt içtimm ayrıca dün 45dk sporda yaptım.bakalım yarın sabah belkide vermiş gözükürüm zaten veremessem bu dukanı topuklarından vurdurucam
Bende bugün kahvaltımı çok geç yaptım ya sabah uyandığında çok tok olduğum için
allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben ilerde pişman olmayım diye çocuk sahibi olurum olursam. 30 yaşıma geldim hala çocuk isteği yok bende.
Hahahabaşla kız cidden 1 aydır aç kaldım ot yedim veremedim kiloyu 2 günde dukanla verdim gaza gelmeyeyim de napayım:)
hadi itiraf edin bakayım dukandan ne kadar reklam ücreti alıyonuzzz
Öğlen yemeğinde bol yağlı yemekler varmış ... musakka ve ezogelin çorbası.. nasıl başardılarsa ikiside yağda yüzüyobide ekstradan makarna varmış ..
bende çabuk çorbalar var ya onlardan içiyim diyorum ve 125 ml yoğurtla boooll salata yiyim ne dersiniz
öncelikle merhaba demek istiyorum sana beni mera edip okuduğun için günlüğümü :)
varmısın beraber yürüyelim bu zorlu yolda bana destek olmak istermisin ??
adım merve bundan 4 ay önce başlamıştım diyete azimle 11-12 kg arası verdim diyete başlamadan önce 75 kg dım.sanmayın şuanda 64 kg olduğumu hayır malesef bebek için aşılama oldum 2. ye o süre zarfında ilaçların etkisiyle veya kendi aç gözlülüğümden 5 kg 1 ayda aldım.ve işin kötüsüde tedavi negatig sonuçlandı.
bende şuanda tekrar diyetime başlamayı düşünüyorum vermem gereken 14 kg var .64 kg yum ve biliyorum kendime inanıyorum yazın tatile giderken55 kg olucam. varmısınız benimle bu yolla başlamaya incelmeye ??
bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım tartı günü yapalım birlikte
hadi itiraf edin bakayım dukandan ne kadar reklam ücreti alıyonuzzz
Sen de haklısın :) Ben de bu hızla gidersem düğüne kadar normal kiloma düşerim inşallah. 4 senedir tombul geziyorum ama tombul gelin olmak istemiyorum
mrb mervecim benimde bebiş için kilo vermem lazım pcosum yumurtalıklarm çalışmıo kilo verirsem şansm artar die düşünüorm doktr 6 ay bekleyelm dedi bnde diyet yapıodm pcos olduğumu öğrenmedn önce ama bnmde 55 olmam lazm boyum 1.61 faln şuan 62.600 1.5 kilo aldım 1hafta içinde anında alabiliorm ama vermem zor oluo:s bugn tekrar başladm ikimiznde yolu aynı beraber ilerleyebilirizz
Düğün ne zaman tatlım? Düşersin inşallah insan bi kere vermeye başlayınca gerisi geliyo, bende evlenmeden önceki kiloma düşmem lazım 8 ayda aldığım bu kilolar beni çıldırtmadan
tabiyki canım beraber ilerleyebiliriz bu yolda
Bizim efsane düğün 07.09.2013. Ben dahil herkesin aklında bu sefer olur mu acaba diye bir düşünce varSenelerdir hep 1 engel çıktı ben de sıkıntıdan yedim de yedim
Sen 8 ayda aldıysan daha çabuk verirsin kiloları. Benimkilerin çoğu 4 senelik işim çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?