tartılmak sigara bağımlılığı gibi birşeyyy
iden bu dukancılar nerdeler bugünnnn moonlin gezmede diğerlerii... yoksaaa bir köşede yiyorlar mııı
Kızlar ben şehir dışına çıkıyorum acilen iş nedeniyle cumaya görüşürüz kendinize iyi bakın
yeşil çay içmiştim midem bulandıda biraz midemi tutsun diye emkek yed,m sona da elmaavalla cok geç kilo veriyorum ben veremeyince sinirim bozuluyo bozuyordum diyeti hep :)) bu defa bozmamam gerek durum ciddi tutuyorum kendimi
iden bu dukancılar nerdeler bugünnnn moonlin gezmede diğerlerii... yoksaaa bir köşede yiyorlar mııı
kızlar akşam bende spora gidecem
acıktımmmm
kızlar yumurtayı tuzlaya biliyo musunuz
baklavaya sırt çevirdim , sturbucks kahvesini elimin tersi ile ittim misss gibi yem yeşil elmamı yiyorum
Havar komşular havar iden bildiğin diyet yapıyoo
kuzum senide ayakta alkışlıyorummm
merhaba arkadaşlar bugün günüm hastanelerde geçtioğlumun öksürüğü hiç geçmeyince tekrar götürdüm akciğer filimi çekildi ve iki taraflı bronşit başlangıcı çıktı iğne şurup falan verdi..bugün ki menümü yazayım..üzüntüden hiç birşey yemedim
merhaba arkadaşlar bugün günüm hastanelerde geçtioğlumun öksürüğü hiç geçmeyince tekrar götürdüm akciğer filimi çekildi ve iki taraflı bronşit başlangıcı çıktı iğne şurup falan verdi..bugün ki menümü yazayım..üzüntüden hiç birşey yemedim
çalışıyoruf herhalde alla allaiden bu dukancılar nerdeler bugünnnn moonlin gezmede diğerlerii... Yoksaaa bir köşede yiyorlar mııı
bendede 1 saat sonra gıdıcem spora açlık var gıbı bendede düşüp bayılmam inşş :)kızlar akşam bende spora gidecem
acıktımmmm
millett nabersiniz :) atağın 2. Günündeyim,bugünde şu ana kadar sorunsuz geçti,ama sanırım ödem var,iç çamaşırimi çıkartınca izler gördüm,bu ara pek spor yapamadim malum sınav haftası,zaten çok yorgunum,ama cuma ve pazar yapmayı planliyorum bu ödemi atmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?