11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydııınn...

Ne güzel sbah sabah herkeşler burda :)

bende geldim burdayııımmm

sabah
1 rafadan yumruta bi parça ekmek
roka iki çatal peynir
1 dilim antep baklava ( dün akşam yemediğim baklavam )

sabah 74,2 çıktım ama işyerine geldim wc ye zor attım kendimi yani tartılmadan önce çıksaydım wc ye belki daha az olurdu . yarın sabah wc ye gitmeden çıkmıcam tartıya

ben burdayımm..bende sabah bi kalktım dolabı bi açtım ki sütüm bitmiş,değişiklik yaptım nestleyi öyle çıtır çıtır yedim :)

Aferin aferin baklava ye sen bi dilim baklava 500 kalori haberin var mi cicim oklava getirin banaa

Tartıda sonunda eksilmiş olarak çıktım bu sabah bakalım yarın sabah kaç olucam 1. Olamıcam çünkü 2 kg veren var aramızda

diilmiş 500 kaloriii :18: ev yapımı baklava 112 kalori normal baklava 50 gr 117 kalori bir dilimde 50 gr ancadır heralde

ya o kadarda sıkıntı yapmayın arkadaşlar bi dilim baklava zehir olsa öldürmez:) hemen 4-5 kilo verecek hali yok zavallı baklavanın :)) afiyett olsun bişey olmaz bi dilimden

inşallahhh oluruz istediğimiz kiloda...oğlumda iyleşirse kiloda verirsem benden mutlusu olmaz heralde :) iğneden ilaçlardan sonra biraz daha iyi sanki daha az öksürmeye başladı gibi..

ayy öksürmek deme.. dün akşam ağlaya ağlaya uyudum... başım çatlıyo sinüzitim azdı böyle burnumla gözkapaklarımın üstüne öküz oturmuş gibi ağrıyo , bide üstüne öksürük.. öksürdükçede daha çok ağrıyo başım zonkluyo resmen.. of allahım diye diye ağlayarak bi ara gözüm dalmış gece uyanır gibi oldum sıkışmışım, gitmedim walla wc ye de dedim şimdi gitcem gelince yine öksürük tutcak uyuyamıcam hazır dalmışken devam uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…