11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ben geldim tontikler :)
sabah yumurta, öğlen ıspanak yedim. Bir de çikolatalı puding yedim :/
ve bugün astımım çok kötü ama neyin tetiklediğini bilmiyorum. Hepinizi öperim.

canım geçmiş olsun havada mikrop var hemde çok fenaa...

bende ara öğün olarak kelloggs çok güzel kraker çıkarmış fesleğenli bi paketi 62 kalori onunla beraber 1 elma yiyorum :)

selam kızlar

sibelcim geçmiş olsun oğluna allahım acil şifalar versin

idenim sanada geçmiş olsunn ve tüm hastalara acil şifalar

insan aç olunca herşeyi yer halbukii :)) senin gözün çorbadaymış bence ondan yiyememişsin..

o kadar da aç bırakma kendini hasta olursun yoksaa

kızlar napiyim annemgil sevdiğim yemekleri börekleri gözümün önünde yiyoduuu ve mutfakta hala var ama yimiycem kızlar gerçekten yulaf kepeği boğazıma takıldı yutkundukça açıyoooo artık kaçamak yapmadan 3 öğün çorba içicem

arkadaşlar böyle bi krep yapsam olur mu acaba?
Diyet Krep Hamuru Malzemeler:

1 bardak tam buğday unu yada kepekli un
1 bardak light süt
1 tutam tuz
1 yumurta
biraz lor peyniri
bir tutam maydanoz

Diyet Krep Hamuru Yapılışı:

derin bir kabın içine yumurtayı kırın
sütü ekleyip iyice karıştırın
tam buğday ununuzu ekleyin
tuzunu atın iyice topaklanmayan akışkan bir hamur elde edin isterseniz topaksız olsun diye mikserle bir iki karıştırın.
karıştırdıktan sonra içine lor peyniri ve maydanozları atın( isteğe bağlıdır sadede yapabilirsiniz)
bir iki kez kaşıkla karıştırıp.
krep tavası yada normal yumurta tavasında bir çay kaşığı sıvıyağ kızdırıp birer kepçe krep hamurundan dökün arkalı önlü pişirin.

bakın bunları buldum kızlar
Tok tutan besinler veya yiyecekler, öncelikle iştahı kapatır, tokluk hissi verir. Zayıflamaya yardımcı olur. Aynı zamanda formda kalmanızı sağlar.

İştah kapatan, tok tutan, besinler şöyle sıralayabiliriz.

* Muz : Açlık hissettiğiniz zaman abur cubur yerine yıl boyu bulabileceğiniz ve fiyatı da uygun olan bu meyveyi tercih edebilirsiniz. Sizi tok tutar ve birçok abur cuburdan daha az yağ ve şeker içerir.

* Yumurta : Haftada 12 tane yemediğiniz müddetçe yumurta vücudunuzun protein ihtiyacı açısından idealdir. Proteinli yiyecekler daha uzun süre tok tutar.

* Badem : Badem asit ve protein açısından zengindir. Bir avuç badem sizi uzun süre tok tutar.

* Avokado : İçindeki tekli doymamış yağ asitleri ve protein sayesinde sizi uzun süre tok tutar.

* Fıstık ezmesi : İçinde yüzde 100 kavrulmuş fıstık olan fıstık ezmesi hidrojenize yağ, şeker ve ekstra tuz içermez. İçindeki protein ve tekli doymamış yağlar hem sağlıklıdır hem de tok kalmanıza yardımcı olur.

* Yulaf ezmesi : Yulaf ezmesi çok az şeker ve bol miktarda lif içerir. Hazırlaması da çok kolaydır. Bir kasesi sizi saatlerce tok tutabilir.

* Elma : Elma lif deposudur. Günde bir tane elma yerseniz mideniz lifle dolar ve sürekli yemek yemeyi düşünmezsiniz

Kızlar ben geldim çok yoğundu bugün pestilim çıktı bu akşam spora gitmicem eve gidince krep yapıcam kendime oh peynir yada lor koyup sarıp yıcem yaşasınnnnnn :) yarın tartı günü yupppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…