11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kıyamam sana gecmiş olsunnnn

geçmiş olsun..kuru öksürük olsa neyse oğlum iki taraflı bronşit olmuş daha 8,5 aylık

Son düzenleme:

Geçmiş olsun tatlımmmmm

Kızlarrrrrr bügünde 300 gr vermişim toplamda 1700gr oldu yuppy:)
Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden kraker,1haşlanmış yumurtadan maydanozlu peynirli salata, 1dilim peynir, şekersiz yeşilçay

Kızlar çok yoğunum. Hemen yediklerimi yazıp çıkçam. Sabah 1 hindi salam kibrit kutusundan az daha büyük yağsız peynir. Öğlen de ızgara tavuk göğsü ve 2 salatalık turşusu. Şu ana kadar 1 lt su, 2 meyve çayı içtim. Şimdi de normal çay içiyorum. Arada da yağsız yoğurdumu yiycem. Öpüldünüz. Baş baş

Geçmiş olsun tatlımmmmm

saol canım teşekkürler...

bende şimdi öğlen yemeğimi yedim geldim..

yarım kepçe şehriye çorbası 2 kaşık attım ağzıma bitti :)
bir yemek tabağı salatanın içine iki küçük fırında tavuk butu parçaladım boool baharat döktüm vee yedim
bir bardakta soda içtim...

kararında oldu gibi sanki... kızlar valla haftada 2 kg vermesemde iki haftada baya yol kat ettim 76.00 diye başladım topiğe ama 77 bile gördüğüm olmuştu...o yüzden 74,2 benim için çok güzel bi rakam.. 69 görene kadar devaaammm

kızlar sabahtan beri tek lokma ağzıma almadııımm ay bayılcammm şimdi yumurta haşlayıp beyazını birazcık tuzla yicem sonra krep yapıcam ama tam yaglı sütle

kızzzllarrr ben bu krebi hayatta yiyemem iğrençççç !!! saman gibiiii (( 2-lokma et yedim ne yicem ben şimdiii en iyisi bi çorba yapayım kendimeee

kızlar ben knorrun yükdük çorbasını yapıyorum şimdi nohutlu mantılı ama dediğim gibi ben sabahtan beri açım eve bi geldim kafam gözüm dönüyo midem bulanıyo krep yaptım yiyemedim şimdi çorbam olsun onu içicem ya siz nasıl yiyosunuz

insan aç olunca herşeyi yer halbukii :)) senin gözün çorbadaymış bence ondan yiyememişsin..

o kadar da aç bırakma kendini hasta olursun yoksaa

Kızlar gulum 06 nerede sanki uzun süredir görmüyorum gibi hisettim bi an

burdayım bebekim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm internetim yoktu aksam . saat 3 ü geçiyor ama herkese günaydınlar

daha birsey yemedim tatil günüm bugün ayıptır söylemesi yenı kalktım sayılır

Son düzenleme:
Ben geldim tontikler :)
sabah yumurta, öğlen ıspanak yedim. Bir de çikolatalı puding yedim :/
ve bugün astımım çok kötü ama neyin tetiklediğini bilmiyorum. Hepinizi öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…