ayy öksürmek deme.. Dün akşam ağlaya ağlaya uyudum... Başım çatlıyo sinüzitim azdı böyle burnumla gözkapaklarımın üstüne öküz oturmuş gibi ağrıyo , bide üstüne öksürük.. öksürdükçede daha çok ağrıyo başım zonkluyo resmen.. Of allahım diye diye ağlayarak bi ara gözüm dalmış gece uyanır gibi oldum sıkışmışım, gitmedim walla wc ye de dedim şimdi gitcem gelince yine öksürük tutcak uyuyamıcam hazır dalmışken devam uykuya
ayy öksürmek deme.. dün akşam ağlaya ağlaya uyudum... başım çatlıyo sinüzitim azdı böyle burnumla gözkapaklarımın üstüne öküz oturmuş gibi ağrıyo , bide üstüne öksürük.. öksürdükçede daha çok ağrıyo başım zonkluyo resmen.. of allahım diye diye ağlayarak bi ara gözüm dalmış gece uyanır gibi oldum sıkışmışım, gitmedim walla wc ye de dedim şimdi gitcem gelince yine öksürük tutcak uyuyamıcam hazır dalmışken devam uykuya
kıyamam sana gecmiş olsunnnn
geçmiş olsun..kuru öksürük olsa neyse oğlum iki taraflı bronşit olmuş daha 8,5 aylık
Sabah ki menüm
2 yumurta yağsız tavada,1 dlm lıght peynır
yumurta tok tutiyii
ayy öksürmek deme.. dün akşam ağlaya ağlaya uyudum... başım çatlıyo sinüzitim azdı böyle burnumla gözkapaklarımın üstüne öküz oturmuş gibi ağrıyo , bide üstüne öksürük.. öksürdükçede daha çok ağrıyo başım zonkluyo resmen.. of allahım diye diye ağlayarak bi ara gözüm dalmış gece uyanır gibi oldum sıkışmışım, gitmedim walla wc ye de dedim şimdi gitcem gelince yine öksürük tutcak uyuyamıcam hazır dalmışken devam uykuya
ara öğün: Yoğurt ve dukan kraker
şimdi platese gidiyorum braz spor zamanı:)
Geçmiş olsun tatlımmmmm
Tatlım tam yağlı yeme sonuç göremezsin o zaman en azından yarımyağlı ye, süt iç yarım yağlı, yulaf kepeğinden krep yap, ekmek yap, yada poğaça yap az yağlı peynirle ye yada lorlu ye,tavuk yap yağsız onu yiyebilirsin, balık yiyebilirsin, yoğurt ye yağsız, haşlanmış yumurta ye yada yağsız tavada peynirli yumurta falan yap, ztn sen 2-3 gün atak yapsan yeter bence
kızlar ben knorrun yükdük çorbasını yapıyorum şimdi nohutlu mantılı ama dediğim gibi ben sabahtan beri açım eve bi geldim kafam gözüm dönüyo midem bulanıyo krep yaptım yiyemedim şimdi çorbam olsun onu içicem ya siz nasıl yiyosunuz
Kızlar gulum 06 nerede sanki uzun süredir görmüyorum gibi hisettim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?