11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar benim acilen 5 kilo vermem lazım 1 ay içinde sıkıştım işte elbiselerimi aldım hadi olmazsa hadi şişman dar gösterirse offff zaten şişim şiş olmasan 36 beden giyiyorum şişince dar oluyo 38 bedende de kayboluyorum tek çözüm 5 kilonun gitmesiii dukan amcaya mı selam versem napsam kızlaaarrr bide bana motivasyon lazım oda uçtuuuuuu

Selam hatun kişiler,
Ben akşam yemeği yiyemedim. Sebebine gelinceee; işten çıktım hemen dibimizdeki Cevahir'e gittim. Saat 18.45-21.30 arası ordaydım. Bu kadar gezilir mi yahuu... Ayaklarıma karasular indi tabi. Yürüyüş için 4 durak önce iniyodum otobüsten, valla bugünki alışveriş çılgınlığından sonra yürüyesim gelmedi ne yalan söyliim. Sonra tabi duş muş oldu mu saat bu saat Az önce 100 gr yağsız yoğurtla 1,5 kaşık yulaf kepeğimi yedim. İnanır mısınız bugün yulaf kepeğimi yemiş olsaydım bunu bile yemezdim, yiycek halim yoktu. Ha bi de banyodan sonra tartıldım 71.8 çıktım 2 kilo verdim yani. Allahımmm sana şükürler olsun

Süper harika bende inşallah fazla fazla veririm ya:)

Tatlım bak dukana bi başlasan çok mutlu olcan tartıdaki kiloları görünce de motivasyonun yükselir:)

Dilvincim, ekmek yeme, kaçamak yapma, tatlı yeme. Sadece faydalı şeylerden sana yetecek kadar ye bitti gitti 5 kilo. Bendeki gazı örnek al bak. Balık etli diyollar ben gibi balinaya. Düğünüme 5 ay kalmış yeni aklım başıma geldi ama tam gaz devam ediyorum. Panik yok canım benim. Dukan diyeti öyle zor uygulanan bir diyet değilmiş. İstersen yap ama araştır da yap olur mu. Öpüldün canım

benim de 5 kilo vermem lazım ablamlabeni görünce hanginiz ablasınız diyorlar çok moralim bozuluyor diyete sabah başlıyorum aksama bozuyorum yardımcı olun kızlar :)

Tatlım bak dukana bi başlasan çok mutlu olcan tartıdaki kiloları görünce de motivasyonun yükselir:)

canlarım yarın başlayayım yulaf kepeğimde var almıştım bi ara ama light ürün yiyemem vitamin eksikliği var bende tam yağlı yersem az yerim yarım yaglı falan yerim olmaz mı yada bana 1 günlük liste verin yarına kadar onu yapayım yani ani bir kararla dukancı oldum bende ama yardım edin çünkü okumuştum kitabını ama unttum ve sınavlarım var tekrar okuyamam yani netten biraz araştırırım kitabıda sonra okurum ama sizden yardım alıcam baya

Tatlım tam yağlı yeme sonuç göremezsin o zaman en azından yarımyağlı ye, süt iç yarım yağlı, yulaf kepeğinden krep yap, ekmek yap, yada poğaça yap az yağlı peynirle ye yada lorlu ye,tavuk yap yağsız onu yiyebilirsin, balık yiyebilirsin, yoğurt ye yağsız, haşlanmış yumurta ye yada yağsız tavada peynirli yumurta falan yap, ztn sen 2-3 gün atak yapsan yeter bence

aşkem zaten dukan testini yaptım 3 gün dedi ben 5 gün yapıcam :) yarım yumurta yicem haşlanmış inşallah alerji yapmazzzz ((( öğlen gelip tariflerden yaparım tabi öğretmenim salarsa deyse akşam 8e kadar açımmm

Günaydın kızlar,bugün akşama kadar okuldayım,onun için sabah 2 tane krep yaptım,içine lor,dereotu,maydonoz ve pul biberli karışim ekledim,sabah öğle birer tane yicem artık:)))

Cnm illa yumurta yemenegerek yokki,peynir,süt,yoğurt,hindi fume gibi yiyeceklerde tuketebilrsin

Sabah güzel bi mucize yaşadim,zar zor taktigim kemeri,bi delik daha kaydirdim gerçekten bu güzel bi duygu,yarın sabahda içine zor sigdigim pantolonumu deniycem bakalım onda bi değişim olmuş mu:)

Yulaf kepeği galetasini nerden buldun cnm?

Güzele benziyor ) bende ince kıtır bisküvi tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum,yada.mufin her gün kreple bu diyet geçmez :) zaten bugün atak sonu,izinli listem artıyor hem yarın tartı günü bakalım neler olacak
Bu arada kızlar siz olmasaydıniz bn bu diyeti çoktan sıkılıp bırakmıştım desteğiniz ve dostluğunuz için herkese minnettarım,sizinle beraber bu kilolara elveda diyeceğime eminim nazar degmesin bize

menün çok güzel de o çorba ne çorbası???
Hamlamışsın cnm sen ondan ağrı,bi kaç güne alışırsın

kızlar çorba ne alaka yazdığımı hatırlamıyoum bile o yoğurt olucaktı :) zaten o yazıyı yazdıktansonra uyuya kalmışım

inşallah canıım. Allah bizden alsın alsın o kuru, cılız 0 beden hatunlara versin. Amin :86:

aminnnn canım inş biz inceler onlar kalınlaşırr

kızlar çorba ne alaka yazdığımı hatırlamıyoum bile o yoğurt olucaktı :) zaten o yazıyı yazdıktansonra uyuya kalmışım

aminnnn canım inş biz inceler onlar kalınlaşırr

Bilinçsizce yazdın demek :))))
Bilinç altında çorba var cnm senin :)))))

Kızlar gulum 06 nerede sanki uzun süredir görmüyorum gibi hisettim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…