- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Selam hatun kişiler,
Ben akşam yemeği yiyemedim. Sebebine gelinceee; işten çıktım hemen dibimizdeki Cevahir'e gittim. Saat 18.45-21.30 arası ordaydım. Bu kadar gezilir mi yahuu... Ayaklarıma karasular indi tabi. Yürüyüş için 4 durak önce iniyodum otobüsten, valla bugünki alışveriş çılgınlığından sonra yürüyesim gelmedi ne yalan söyliim. Sonra tabi duş muş oldu mu saat bu saatAz önce 100 gr yağsız yoğurtla 1,5 kaşık yulaf kepeğimi yedim. İnanır mısınız bugün yulaf kepeğimi yemiş olsaydım bunu bile yemezdim, yiycek halim yoktu. Ha bi de banyodan sonra tartıldım 71.8 çıktım 2 kilo verdim yani. Allahımmm sana şükürler olsun
kızlar benim acilen 5 kilo vermem lazım 1 ay içinde sıkıştım işteelbiselerimi aldım hadi olmazsa hadi şişman dar gösterirse offff zaten şişim şiş olmasan 36 beden giyiyorum şişince dar oluyo 38 bedende de kayboluyorum tek çözüm 5 kilonun gitmesiii dukan amcaya mı selam versem napsam kızlaaarrr bide bana motivasyon lazım oda uçtuuuuuu
kızlar benim acilen 5 kilo vermem lazım 1 ay içinde sıkıştım işteelbiselerimi aldım hadi olmazsa hadi şişman dar gösterirse offff zaten şişim şiş olmasan 36 beden giyiyorum şişince dar oluyo 38 bedende de kayboluyorum tek çözüm 5 kilonun gitmesiii dukan amcaya mı selam versem napsam kızlaaarrr bide bana motivasyon lazım oda uçtuuuuuu
Süper harika bende inşallah fazla fazla veririm ya:)
İnşallah canıım. Allah bizden alsın alsın o kuru, cılız 0 beden hatunlara versin. Amin :86:
Dilvincim, ekmek yeme, kaçamak yapma, tatlı yeme. Sadece faydalı şeylerden sana yetecek kadar ye bitti gitti 5 kilo. Bendeki gazı örnek al bak. Balık etli diyollar ben gibi balinaya. Düğünüme 5 ay kalmış yeni aklım başıma geldi ama tam gaz devam ediyorum. Panik yok canım benim. Dukan diyeti öyle zor uygulanan bir diyet değilmiş. İstersen yap ama araştır da yap olur mu. Öpüldün canım
Tatlım bak dukana bi başlasan çok mutlu olcan tartıdaki kiloları görünce de motivasyonun yükselir:)
canlarım yarın başlayayım yulaf kepeğimde var almıştım bi ara ama light ürün yiyemem vitamin eksikliği var bende tam yağlı yersem az yerim yarım yaglı falan yerim olmaz mı yada bana 1 günlük liste verin yarına kadar onu yapayım yani ani bir kararla dukancı oldum bende ama yardım edin çünkü okumuştum kitabını ama unttum ve sınavlarım var tekrar okuyamam yani netten biraz araştırırım kitabıda sonra okurum ama sizden yardım alıcam baya
Tatlım tam yağlı yeme sonuç göremezsin o zaman en azından yarımyağlı ye, süt iç yarım yağlı, yulaf kepeğinden krep yap, ekmek yap, yada poğaça yap az yağlı peynirle ye yada lorlu ye,tavuk yap yağsız onu yiyebilirsin, balık yiyebilirsin, yoğurt ye yağsız, haşlanmış yumurta ye yada yağsız tavada peynirli yumurta falan yap, ztn sen 2-3 gün atak yapsan yeter bence
aşkem zaten dukan testini yaptım 3 gün dedi ben 5 gün yapıcam :) yarım yumurta yicem haşlanmış inşallah alerji yapmazzzz((( öğlen gelip tariflerden yaparım tabi öğretmenim salarsa deyse akşam 8e kadar açımmm
Kızlarrrrrrrr süper bişey yaptımmm:) dukan karakter yaptım:) yulaf kepeğinden karakter yaptım:) tarif vereyim denemek isteyen yapsın mükemmel oldu:)
1 yumurta
2kaşık yulaf kepeği
1kaşık yulaf kepeği galetası
Kıvam için Light süt
Biraz çörekotu(isteğe göre)
Biraz toz fesleğen(isteğe göre)
Hepsini karıştırıp krep kıvamına gelince krema torbalarına koyup ince ince yuvarlaklar yaptım fırına sürdüm 15-20dk durdu fırından aldım çıtır çıtır süper oldu:) isterseniz bi buzdolabı poşetinin içine koyup ucunu delerek de yapabilirsiniz:)
menün çok güzel de o çorba ne çorbası???
Hamlamışsın cnm sen ondan ağrı,bi kaç güne alışırsın
inşallah canıım. Allah bizden alsın alsın o kuru, cılız 0 beden hatunlara versin. Amin :86:
kızlar çorba ne alaka yazdığımı hatırlamıyoum bile o yoğurt olucaktı :) zaten o yazıyı yazdıktansonra uyuya kalmışım
aminnnn canım inş biz inceler onlar kalınlaşırr
günaydın hanımlarr...sabah kahvaltım nestle nesfit şekersiz form çayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?