11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Herkese tek tek selamlar diyorum burdan topluca:) eve yeni geldim dışardaydım öğleyin 250 ml Light yoğurt yedim, Light ıcetea içtim
Ara öğünde: Yeşilçay ve haşlanmış yumurta üstüne braz yoğurt

ben elma yediğimde açlıktan ölüyom. az önce bir elma yedim

merhaba kızlar ben her hafta1 kilo veriyorum,1 buçuk desen yok:) çok mu ağır veriyorum acaba,spora da gidiyorum

buyur sor canımmmmm öğrenirim

benim üst iç bacaklarım çok gevsek sarkık yumuşak. yanı oralar sallanıyor bos gibi sanki oralarda başka bir torba varmış gibi. bende stepper aleti almak istiyorum bu alet o bolgelerı erıtır ınceltırmı. stepper olarakta air clımber ısımlı bı alet var onu almayı düşünüyorum . hocanın fıkrı ne bu konuda acaba o alet iç bacaklarımı erıtırmı diye sormanı isteyecektim . ve eger sorabılırsen günde kaç adım yaparak ne kadar zamanda işe yarar alet

haftada kesin 1 kilo gidiyo ama baya çaba sarfettim,o yüzden dedim az mı veriyorum acaba die:)benim 52 kilo olmam gerek ama daha çok var

arkadaşlar 9 aylık bebegım var dogumdan sonra kalan kilolarım ve fazlası artık eşim baskı yapıyor zayıfla diye ne yapacagımı bilemez durumdayım

Bütün günümü yazıyorum:
Sabah: haşlanmış yumurtayla maydanozlu peynirli salata, 1 dilim peynir, dukan kraker,2dilim yağsız hindi salam ve şekersiz Yeşilçay
Ara:Light yoğurt
Öğle: Light yoğurt, Light ıce tea
Ara, haşlanmış yumurtanın üzerine braz yoğurt ve Yeşilçay
Akşam: yağsız bol baharatlı ve braz hardallı hindi fırın poşetinde,1kase Light yoğurt ve Light kola
Akşam üzeri: şekersiz Yeşilçay ve soda
Gece yatmadan form çayımı da içeceğim
Gün içinde 45dklık plates
Şimdide 20 dk yürüyüş yapıcam

benim gibi zayıf ama kalıcı zayıflamak isterseniz önerim, bütün yemeklerden yiyin ama normalde yediğinizin 3 te 1 i kadar yiyin,ben öyle yapıyorum,yemediğim hiçbişey yok gibi,hiç oyle diyet için özel yemekler yapmıyorum,az yiyince veriliyo zaten

canım 1 aydır diyetteyim,salı günü tam 1 ay oldu,toplamda 4 buçuk kilo verdim,boyum 1.59 şuan ki kilom 60.7 52 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…