oo plates super bende spor salonunda plates dersleri var katılıcam haftanın 2-3 günü
bakın bunları buldum kızlar
Tok tutan besinler veya yiyecekler, öncelikle iştahı kapatır, tokluk hissi verir. Zayıflamaya yardımcı olur. Aynı zamanda formda kalmanızı sağlar.
İştah kapatan, tok tutan, besinler şöyle sıralayabiliriz.
* Muz : Açlık hissettiğiniz zaman abur cubur yerine yıl boyu bulabileceğiniz ve fiyatı da uygun olan bu meyveyi tercih edebilirsiniz. Sizi tok tutar ve birçok abur cuburdan daha az yağ ve şeker içerir.
* Yumurta : Haftada 12 tane yemediğiniz müddetçe yumurta vücudunuzun protein ihtiyacı açısından idealdir. Proteinli yiyecekler daha uzun süre tok tutar.
* Badem : Badem asit ve protein açısından zengindir. Bir avuç badem sizi uzun süre tok tutar.
* Avokado : İçindeki tekli doymamış yağ asitleri ve protein sayesinde sizi uzun süre tok tutar.
* Fıstık ezmesi : İçinde yüzde 100 kavrulmuş fıstık olan fıstık ezmesi hidrojenize yağ, şeker ve ekstra tuz içermez. İçindeki protein ve tekli doymamış yağlar hem sağlıklıdır hem de tok kalmanıza yardımcı olur.
* Yulaf ezmesi : Yulaf ezmesi çok az şeker ve bol miktarda lif içerir. Hazırlaması da çok kolaydır. Bir kasesi sizi saatlerce tok tutabilir.
* Elma : Elma lif deposudur. Günde bir tane elma yerseniz mideniz lifle dolar ve sürekli yemek yemeyi düşünmezsiniz
Kızlar ben geldim çok yoğundu bugün pestilim çıktı bu akşam spora gitmicem eve gidince krep yapıcam kendime oh peynir yada lor koyup sarıp yıcem yaşasınnnnnn :) yarın tartı günü yupppiiii
ben elma yediğimde açlıktan ölüyom.az önce bir elma yedim
Mervecim rica etsem hocana benim için bir soru sorabilir misin?
merhaba kızlar ben her hafta1 kilo veriyorum,1 buçuk desen yok:) çok mu ağır veriyorum acaba,spora da gidiyorum
buyur sor canımmmmm öğrenirim
yavaş olacaktı baştaki zayıf:)[/QUO
senin boyun kilon kaç.ne kadar sürede kaç kilo verdin
haftada kesin 1 kilo gidiyo ama baya çaba sarfettim,o yüzden dedim az mı veriyorum acaba die:)benim 52 kilo olmam gerek ama daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?