11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

20 gün önce spora başladım haftanın 3 günü spor salonuna gdiyorum:)

ben tam bir diyet yapamıyorum her gün diyeti bozacak şeyler yiyorum . diyete tam uysam bende haftada en az bir kilo veririm hem de sporsuz ama tam uyamıyorum işte.

madem spora gidiyorsun senden de bir ricada bulunabilir miyim

herşeyden az az yersen, normalde diyet yapmazken aldığın kaloriden çok çok az almış olursun zaten:)diyet yaptığını unut ve akşamları pek bişey yememeye çalış,benim akşam yemeğim çok erken en geç 6

tabiki isteyebilirsin:)

benim üst iç bacaklarım çok gevsek sarkık yumuşak. yanı oralar sallanıyor bos gibi sanki oralarda başka bir torba varmış gibi. bende stepper aleti almak istiyorum bu alet o bolgelerı erıtır ınceltırmı. stepper olarakta air clımber ısımlı bı alet var onu almayı düşünüyorum . hocanın fıkrı ne bu konuda acaba o alet iç bacaklarımı erıtırmı diye sormanı isteyecektim . ve eger sorabılırsen günde kaç adım yaparak ne kadar zamanda işe yarar alet .mervedende istedim sormasını bakalım hocalar ne diyecek . çok sağol bebeğim yaa

benimde sorunum o zaten akşamları fazla kaçırmasam da erken yiyip bitiremiyorum

benim ideal kilomda 52 ama 55 de kaldırıyor önceleri günlük mekik çekerdim bebek olduktan sonra resmen iyice salıverdim birinin bana gaz veermesi şart karın bölgemden şikayetciyim sadece bide gıdık var tabi ne yapmalıyım sizce?

peki sorarım:)

aslında aerobiğe gitsen çok faydasını görürüsün,benim etimde çok yumuşak ama aerobik işe yarıyo,biraz yorucu ama sıkılaşıyosun

of of bir zamanlar 48 kiloudum:) bende 66 ile başladım diyete ilk zamanlar her an bırakabilirdim,sevdiğim yiyeceklerden bol bol yemek istedim ama bırakmadım,ilk 1 haftayı geçirdikten sonra gerisi geliyo zor olan ilk 1 hafta:)

sorarım canım yarın akşam

arkadaşlar 9 aylık bebegım var dogumdan sonra kalan kilolarım ve fazlası artık eşim baskı yapıyor zayıfla diye ne yapacagımı bilemez durumdayım
Hoşgeldin tatlım topiğimize bence hemen diyete başla ama eşin söylüyor diye değil kendin için ve yaza incecik olunca eşine de kapak olur
dukancılarrr duyun sesimiii
Büyür tatlım söyleeeee:)
kızlar yarın ben artı gelecemm buna inanıyorummmm
Deme öyle kız inşallah bol eksili bir gün olacak yarın tartı günümüz
Bence herşey yolunda tatlım kilo vermişsin işte bak ne güzel 2şer 2şer gitse bu kilolar yaza kadar neler olur neler yeterli biz bırakmayalım diyeti:)
kızzzllarrr ben bu krebi hayatta yiyemem iğrençççç !!! saman gibiiii (( 2-lokma et yedim ne yicem ben şimdiii en iyisi bi çorba yapayım kendimeee
Ayyyy sorma kız bende tiksiniyorum yulaf kepeği krebinden ben kraker yapıom fesleğenli yulaf kepeğinden o çok süper oluyo
Ben geldim tontikler :)
sabah yumurta, öğlen ıspanak yedim. Bir de çikolatalı puding yedim :/
ve bugün astımım çok kötü ama neyin tetiklediğini bilmiyorum. Hepinizi öperim.

Çok geçmiş olsun tatlım ya dikkatet kendine

bende başladım arkadaşlar veririz kilo degil mi? çok istiyorum ya memekete gidicem 3 ay sonra her gidişimde birilerinin ayyyyyyyyyyy canım kilo almışsın demesinden nefret ediyorum

Ara: Bir elma

akşam: Bir büyük kase yoğurt içine special k koyup yedim

1 tane kinder pingui ve biraz tereyağı bal yedim. Toplanda 2 bardak nesgafe içtim

tam olmadı ama 1 litre su içtim aslında tamamlayacağım şimdiden sonra 1 litreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…