bende 161Ikinizin ortası
yani hemsenden kısa ve şişmanmıyım yani bennn::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yani hemsenden kısa ve şişmanmıyım yani bennn::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım 72.1 çıktım. Daha çok veririm sanmıştım az verdim yaaNeyse bugün 5. atak günüm artık sebze istiyorumm :85:
Kızlar seyir evresinin ilk kahvaltısını yapıyorum3 gündür domates yemiyordum kokusu bile ne güzel
vay vayy havada atıyor bende 1,59 umNapalım yani
Bende 161ikinizin ortası
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım 72.1 çıktım. Daha çok veririm sanmıştım az verdim yaaNeyse bugün 5. atak günüm artık sebze istiyorumm :85:
Kızlar seyir evresinin ilk kahvaltısını yapıyorum3 gündür domates yemiyordum kokusu bile ne güzel
Yok Mervecim ne kısası yaa. Sen gayet normalsin onlar uzun :103: ( Bu arada aynı boydayız)
Sanırım öyle ne yapsak bilemedim
kıskandırma beni yaa. Valla aç susuz kalmadım bu diyeti yaparken ama sebzeye hasret kaldım. Benim ilk kahvaltım pazar günü olacak daha 2 gün var.
Kıskandırma beni yaa. Valla aç susuz kalmadım bu diyeti yaparken ama sebzeye hasret kaldım. Benim ilk kahvaltım pazar günü olacak daha 2 gün var.
ben hayatım boyunca bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum hep zayıf bir kızdım ama 1 sene içince acayip kilo aldım ve sonraki 1 senede bu tombiş formumu korudumve bir çok burda topik açtım hep zayıflama topiklerine yorumlar yaptım galiba sadece kendimi kandırdım buraya yazmanın bile beni zayıflatacağını düşündüm çokta mahçup oldum arkadaşlara hatta çok iradesizlikler yaptım neyse siz sıkmak istemiyorum ve bunda başka ilde yaşamaya başlamamın etkeni büyük diye düşünüyorum daha sonra memlekete gelince baktım kızlar zayıf falan ben tombişim nasıl üzüldüm anlatamam sizde iyi bilirsiniz bu hayal kırıklığını 72 kiloyla başladım bu yola ve ailemin yanında kaldığım 20 gün boyunca 6 kilo verdim inanın ben bile şoka girdim ve şuan 10 kilo fazlam kaldı eski halime dönmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim iyi günler
ben hayatım boyunca bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum hep zayıf bir kızdım ama 1 sene içince acayip kilo aldım ve sonraki 1 senede bu tombiş formumu korudumVe bir çok burda topik açtım hep zayıflama topiklerine yorumlar yaptım galiba sadece kendimi kandırdım buraya yazmanın bile beni zayıflatacağını düşündüm çokta mahçup oldum arkadaşlara hatta çok iradesizlikler yaptım neyse siz sıkmak istemiyorum ve bunda başka ilde yaşamaya başlamamın etkeni büyük diye düşünüyorum daha sonra memlekete gelince baktım kızlar zayıf falan ben tombişim nasıl üzüldüm anlatamam sizde iyi bilirsiniz bu hayal kırıklığını 72 kiloyla başladım bu yola ve ailemin yanında kaldığım 20 gün boyunca 6 kilo verdim inanın ben bile şoka girdim ve şuan 10 kilo fazlam kaldı eski halime dönmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim iyi günler
pofu seni bi geçerim görürsünnBöle bakarsın bana
benimde ilk pazar olucak sebzeli kahvaltım bugün atakta 4. Günüm dukan amca 5 günde 1,5 gider dedi testte sanırım dogru cıkıcak
çok sevindim herhangi bir diyete bağlı kalıyormusunuz acaba ??? neler uyguluyorsunuz benide bilgilendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?