11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım 72.1 çıktım. Daha çok veririm sanmıştım az verdim yaa Neyse bugün 5. atak günüm artık sebze istiyorumm :85:

Kızlar seyir evresinin ilk kahvaltısını yapıyorum 3 gündür domates yemiyordum kokusu bile ne güzel

Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım 72.1 çıktım. Daha çok veririm sanmıştım az verdim yaa Neyse bugün 5. atak günüm artık sebze istiyorumm :85:

Geçen hafta kaçtı cnm?? Keşke 3 gün yapsaydin,bn dayanamazdim 5 gün

ben hayatım boyunca bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum hep zayıf bir kızdım ama 1 sene içince acayip kilo aldım ve sonraki 1 senede bu tombiş formumu korudum ve bir çok burda topik açtım hep zayıflama topiklerine yorumlar yaptım galiba sadece kendimi kandırdım buraya yazmanın bile beni zayıflatacağını düşündüm çokta mahçup oldum arkadaşlara hatta çok iradesizlikler yaptım neyse siz sıkmak istemiyorum ve bunda başka ilde yaşamaya başlamamın etkeni büyük diye düşünüyorum daha sonra memlekete gelince baktım kızlar zayıf falan ben tombişim nasıl üzüldüm anlatamam sizde iyi bilirsiniz bu hayal kırıklığını 72 kiloyla başladım bu yola ve ailemin yanında kaldığım 20 gün boyunca 6 kilo verdim inanın ben bile şoka girdim ve şuan 10 kilo fazlam kaldı eski halime dönmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim iyi günler

vay vayy havada atıyor bende 1,59 um Napalım yani

Bende 161 ikinizin ortası

yani hemsenden kısa ve şişmanmıyım yani bennn::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Günaydın kızlar.

Kızlar seyir evresinin ilk kahvaltısını yapıyorum 3 gündür domates yemiyordum kokusu bile ne güzel

Yok Mervecim ne kısası yaa. Sen gayet normalsin onlar uzun :103: ( Bu arada aynı boydayız )

ahanda bu iyi geldi :)) Belki en şişkonuz olabilirim ama en uzununuzum :) biri daha vardı heralde 173 :) O kimse çıksın gruptan

kıskandırma beni yaa. Valla aç susuz kalmadım bu diyeti yaparken ama sebzeye hasret kaldım. Benim ilk kahvaltım pazar günü olacak daha 2 gün var.

benimde ilk pazar olucak sebzeli kahvaltım bugün atakta 4. Günüm dukan amca 5 günde 1,5 gider dedi testte sanırım dogru cıkıcak

Kıskandırma beni yaa. Valla aç susuz kalmadım bu diyeti yaparken ama sebzeye hasret kaldım. Benim ilk kahvaltım pazar günü olacak daha 2 gün var.

Oyy kuzum valla senden önce yazdım o msji görseydim yazmazdim

canım hoşgeldin... maşallah sana...haftada 2 kg vermişsin iyide olmuş

mervecim listeyi yapar açıklık vardı diye hatırlıyorum senide alır oraya :)

sadece listeye alamam ama gelip burda bizimle bilgi alışverişi ve muhabbet edebilirsin başımızın üzerinde yerin var

çok sevindim herhangi bir diyete bağlı kalıyormusunuz acaba ??? neler uyguluyorsunuz benide bilgilendirirseniz çok sevinirim

benimde ilk pazar olucak sebzeli kahvaltım bugün atakta 4. Günüm dukan amca 5 günde 1,5 gider dedi testte sanırım dogru cıkıcak

şu testi benim içinde yaparmısınız :) Ben beceremedimde :)

sorduğu sorulardan bi kısmı aklımda cvplıyım hemen biriniz benim için yaparsa sevinirim :1

170 boy 170 haaa atlamayalım orayı
74,2 kilo
evliyim
çocuk yok
ailede genetik kilolu olmak .. zayıf halam teyzem dayım falanım yok
olmak istediğim kilo 68

çok sevindim herhangi bir diyete bağlı kalıyormusunuz acaba ??? neler uyguluyorsunuz benide bilgilendirirseniz çok sevinirim

ha bunlar yapıyolar tukkan ama ben yapmıyorum... allah ne verdiyse az az yapıyorum... bunlar ( Nasıl ötekileştirdim bak hıncımdan :) ) tukanla atak evresinde güzel güzel kilo verdiler ama haftaya görüşcez onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…