11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

valla ben dukan falan yapamıcam tatlım çünkü o kepek boğazıma saplandı kaldı acıttı
kızlar bugün kaçamk yaptım ama meyveyi sadece fazla yedim başka bişey yok ha birde yagsız ve kepekli çubuklardan yedim kaçamak olarak birde limonata diyeti diyor ya bende onu farklılaştırıp oraletten yapıcam hani şu link mi ne var ya onu yapıp içicem bakalım kaç gün dayanıcam 1 buçuk ay zamanım var kızlar napıcammmmm

Yediklerimi yazcm ama kızacaksınız biliyorum

Of ben yazayim da once bana kizin
Sabah iki yumurta ve peynir. Oglen 2 kasik corba ve ispanak sote. 1 eker marka puding. Sonra ikindi de tekrar ispanak sote.Aksamuzeri 4minik kare milka happy cows ve aksam izgara kirmizi et ile salata. Snra da uzerine bir danette ikilim puding.

Of kizlar alerji icin aldigim ilac beni mahvediyor. Midem resmen acliktan kaziniyor. Su an bile ayni durumdayim. Sıkıntidan degil gercekten ac oldugum icin yedim bu kadar. Su an kendimi zor tutuyorum gidip bir sey yememek icin ve karnimdan gurul gurul sesler geliyor. Yarin kesin liste sonuyum ben

Siz kızın ben yazayım

Sabah 1 bardak su
Kahvaltı
3 çeşit peynirden azcik azcik
Şekersiz çay

Ara
Ayran

Öğlen
Sadece kola zero

Akşam
2 tane krep yapmıştim,içine dereotu,maydonoz,pul biberli lor sürdüm katladim onları yedim

Gün içinde su,1 şekersiz kahve,bitki çayı

Çok az yedim biliyorum ama sınav ders falan derken çok yoğundum açlık hissetmedim

Cnm sen baya yemişin bn hiç yemedim

evet canım çok az yemişsin ben az yiyene kızmıyorum ama keşke öğlen birşey yeseydin nasıl dayanabiliyorsun.
Keşke bende yemesem akşamları resmen çok yiyesim geliyor

Ben de sen cok yedin sandim ilahi
Pofu ben senin icin yedim aslinda

Su midemin kazinmasi duraydi iyiydi napicam bilmiyorum

Cnm ben midem kazıninca bol su içiyorum ve mutfağa girmiyorum hemen başka şeylerle kafamı meşgul edyrm sonra normale dönüyorum

Huhuuu Merabaaa :)
Tam menümü yazayım arkdaşlar size,
Sabah 1 hindi salam, kibrit kutusundan az büyük yağsız peynir,
Öğlen ızgara tavuk göğsü ve 2 tane salatalık turşusu,
Arada 100 gr yağsız yoğurt,
Akşam azcıcık kıymalı yumurta yulaf kepeği krebimsisi ( krep yapamadım ), Zero içtim küçük bardakla ve küçük bir parça peynir yedim. Tabii gün boyunca 3-4 bitki çayı, 1 şekersiz nescafe ve bol su. 30 dk da yürüyüşümü yaptım bugün. 4. atak günümü de başarıyla tamamladım kaldı 2 gün. Yalnız dün 71.8 çıkmıştım tartıda bugün 72.5 çıktım anlamadım neler oldu :26:

evet canım çok az yemişsin ben az yiyene kızmıyorum ama keşke öğlen birşey yeseydin nasıl dayanabiliyorsun.
Keşke bende yemesem akşamları resmen çok yiyesim geliyor

O yoğunluk yorgunluk ve stresle sanırım acikmadim:)

Az daha gıda alaymışsın iyiymiş ama aç hissetmiyosan boşver bugünlük de böyle olsun.

Cnm ben midem kazıninca bol su içiyorum ve mutfağa girmiyorum hemen başka şeylerle kafamı meşgul edyrm sonra normale dönüyorum

Mutfaga hic girmedim zaten. Bir tek arada yedigim cikolata ve pudingler icin pismanim. Yoksa zaten ispanak sotenin kendi hakkima duseninin oglen yarisini yemistim diger yarisini da ikindi de yedim iste
Canim benim alerjilerle bogustugum cok garip bir hayatim oldugu icin zaten elimden su dusmuyor. Gunde ortalama 4litre filan iciyorum belkide daha cok.Su icmek alerjiyi cabuk atlatmak icin cok ise yariyor. Benim bu acligimi ancak uyku paklar bence

Kızlarrr sizinle sohbete doyum olmaz ama bn uyusam ii olacak aşırı yorgunum artık sabah kilo bildirimi yaparız hep beraber mrkla bekliyorum bu arada bnm atak bugün sondu,yarın seyir evresine geçiyorum 1+1 yapcm umarım bi aksilik olmaz,herkese ii gecelerrrr kendinize iyi bakın

Kızlaaaarrrr günaydınnnnn :)) ay çok heycanliyimmmm :) kilocuklarımızi bildircez :) birazdan tartıyla bütünleşcem hemen yazarim:)

Günün ilk kilo bildirimini yapıyorum

geçen haftaki kg:69,5
bu haftaki kg:68,6
giden kg :900gr

sonuç çok iyi değil ama idare eder

Günün ilk kilo bildirimini yapıyorum

geçen haftaki kg:69,5
bu haftaki kg:68,6
giden kg :900gr

sonuç çok iyi değil ama idare eder

Yaaaaa ilk bildirimi bn yapacaktim (((
Bu arada tbrkler kuzum
Olsun sonuçta+ değil -900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…