- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
valla ben dukan falan yapamıcam tatlım çünkü o kepek boğazıma saplandı kaldı acıttıHoşgeldin tatlım topiğimize bence hemen diyete başla ama eşin söylüyor diye değil kendin için ve yaza incecik olunca eşine de kapak olur
Büyür tatlım söyleeeee:)
Deme öyle kız inşallah bol eksili bir gün olacak yarın tartı günümüz
Bence herşey yolunda tatlım kilo vermişsin işte bak ne güzel 2şer 2şer gitse bu kilolar yaza kadar neler olur neler yeterli biz bırakmayalım diyeti:)
Ayyyy sorma kız bende tiksiniyorum yulaf kepeği krebinden ben kraker yapıom fesleğenli yulaf kepeğinden o çok süper oluyo
Çok geçmiş olsun tatlım ya dikkatet kendine
Yediklerimi yazcm ama kızacaksınız biliyorum
Of ben yazayim da once bana kizin
Sabah iki yumurta ve peynir. Oglen 2 kasik corba ve ispanak sote. 1 eker marka puding. Sonra ikindi de tekrar ispanak sote.Aksamuzeri 4minik kare milka happy cows ve aksam izgara kirmizi et ile salata. Snra da uzerine bir danette ikilim puding.
Of kizlar alerji icin aldigim ilac beni mahvediyor. Midem resmen acliktan kaziniyor. Su an bile ayni durumdayim. Sıkıntidan degil gercekten ac oldugum icin yedim bu kadar. Su an kendimi zor tutuyorum gidip bir sey yememek icin ve karnimdan gurul gurul sesler geliyor. Yarin kesin liste sonuyum ben
Cnm sen baya yemişin bn hiç yemedim
siz kızın ben yazayım
sabah 1 bardak su
kahvaltı
3 çeşit peynirden azcik azcik
şekersiz çay
ara
ayran
öğlen
sadece kola zero
akşam
2 tane krep yapmıştim,içine dereotu,maydonoz,pul biberli lor sürdüm katladim onları yedim
gün içinde su,1 şekersiz kahve,bitki çayı
çok az yedim biliyorum ama sınav ders falan derken çok yoğundumaçlık hissetmedim
Ben de sen cok yedin sandim ilahi
Pofu ben senin icin yedim aslinda
Su midemin kazinmasi duraydi iyiydi napicam bilmiyorum
evet canım çok az yemişsin ben az yiyene kızmıyorum ama keşke öğlen birşey yeseydin nasıl dayanabiliyorsun.
Keşke bende yemesem akşamları resmen çok yiyesim geliyor
Siz kızın ben yazayım
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı
3 çeşit peynirden azcik azcik
Şekersiz çay
Ara
Ayran
Öğlen
Sadece kola zero
Akşam
2 tane krep yapmıştim,içine dereotu,maydonoz,pul biberli lor sürdüm katladim onları yedim
Gün içinde su,1 şekersiz kahve,bitki çayı
Çok az yedim biliyorum ama sınav ders falan derken çok yoğundumaçlık hissetmedim
Cnm ben midem kazıninca bol su içiyorum ve mutfağa girmiyorum hemen başka şeylerle kafamı meşgul edyrm sonra normale dönüyorum
Az daha gıda alaymışsın iyiymiş ama aç hissetmiyosan boşver bugünlük de böyle olsun.
diilmiş 500 kaloriii :18: ev yapımı baklava 112 kalori normal baklava 50 gr 117 kalori bir dilimde 50 gr ancadır heralde
Günün ilk kilo bildirimini yapıyorum
geçen haftaki kg:69,5
bu haftaki kg:68,6
giden kg :900gr
sonuç çok iyi değil ama idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?