ne kalmış 49 a .... 2 hafta sonra 49 sun inşallah... senin bugün regl günün... çook normal ... + bilem çıksan normal di yani
Off off bende bi 52 olsammm((
Regli olan ben değilim benimki bittiben seninle birlikte oldum zannımca
Astım için ilaç alıyorum bazen o biraz zorluyor beni çünkü tokluk hissi kalmıyor ilaç alınca. Bugün iyiyim çok şükür ilaca gerek yok :)
alerjin için şahtere otunu bir araitırsan benim arkadaşım o ot sayesinde çok iyi şimdi (geçmiş olsun )Mutfaga hic girmedim zaten. Bir tek arada yedigim cikolata ve pudingler icin pismanim. Yoksa zaten ispanak sotenin kendi hakkima duseninin oglen yarisini yemistim diger yarisini da ikindi de yedim iste
Canim benim alerjilerle bogustugum cok garip bir hayatim oldugu icin zaten elimden su dusmuyor. Gunde ortalama 4litre filan iciyorum belkide daha cok.Su icmek alerjiyi cabuk atlatmak icin cok ise yariyor. Benim bu acligimi ancak uyku paklar bence
idenimm bırak o tukancılarııı gel sen banaaa (bende kıskanmaya mı başladım ne )ha bunlar yapıyolar tukkan ama ben yapmıyorum... allah ne verdiyse az az yapıyorum... bunlar( Nasıl ötekileştirdim bak hıncımdan :) ) tukanla atak evresinde güzel güzel kilo verdiler ama haftaya görüşcez onlarla
benim oda arkadaşım fil kadar yiyor ve 45 kilo oda kilo almak istiyorum topiğine üyesağda bi reklam çıktı şuan çok gıcık... kilo almak istiyorum diyenler için ilaç varmış... o nasıl bişeyki yaa... kilo alamamak nasıl bişey yaniii
iilk okullll 5. sınıf yada 7 flndım 55 kiloydum diye hatırlıyorm oda hayal mayal
Allah bozmasın neşemizi inşallahh.. dinimiz amin
Aynen ... Bi tane dayımın kızı var sadece zayıf ve kısa boylu .. oda anasıgile çekmişne zaman bize gelse bi gece kalsa 2 kg aldırıp gönderiyodum. bizden sonra bir hafta rejim yapıyodu
alerjin için şahtere otunu bir araitırsan benim arkadaşım o ot sayesinde çok iyi şimdi (geçmiş olsun )
idenimm bırak o tukancılarııı gel sen banaaa (bende kıskanmaya mı başladım ne )
benim oda arkadaşım fil kadar yiyor ve 45 kilo oda kilo almak istiyorum topiğine üye
hayatımda 38 beden kıyafetim olmadı 54 kiloyu ne zaman geçtim onu bile hatırlamıyorumm galiba 5 yaşındaydım
şimdi dukan chartına baktım
attack 2 gün benim ve 0,7kg verebiliyorum atakta
Ama ben de iden gibi little little into the middle diyetine devam edicem
Yemek yemek bi mutluluk aslında ama sonunda kilo almak olmasa ah ah:) şu tartı gününde koştuğumuza bak:)
geçen hafta (yanlış hatırlamıyorsam 64,6)
bu hafta +100 gr la 64,7
+ larda da ben şampiyonummm hanimiş tacımmmm
Kızlar bugün itibariyle 67.5 bulunmaktayım:) kilomu bildireyim yetkili arkadaşlar
Dukana başladığımdan beri 1700 vermişim bugün atakta 5.günüm bu arada:)
Sonuncu olanın göbişinin üzerinde zıplayalım
şimdi dukan chartına baktım
attack 2 gün benim ve 0,7kg verebiliyorum atakta
Ama ben de iden gibi little little into the middle diyetine devam edicem
vay idenim ne kadar havalı bir diyetteymişiz biz little little the middle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?