11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Geçen hafta 74 kiloydum canım. Dukan dedi 6 gün yapçaksın ben de sabrediyorum işte

Hayy allah iyiliğini versin kızzz bende sandım hiç veremedin,ne güzel miss gibi 1.900 kilo,hem zaten kitapda atak için maksimum 2.5 yazıyo

Son düzenleme:
sağda bi reklam çıktı şuan çok gıcık... kilo almak istiyorum diyenler için ilaç varmış... o nasıl bişeyki yaa... kilo alamamak nasıl bişey yaniii

Ayy idennn tam bi neşe kaynağısın he

bende o testi falan yaptımda dukkana kalsa 1 yıla zor zayıflardım ben :26: ama sizinde dediğiniz gibi az yiyip sporda yapıp spor dediğim 15 dk ip atlama birde akşam 6dan sonrasına bırakmadım akşam yemeğini kendiliğinden 20 günde 6 kilom gitti bu arada ip atlayın derim size ben çok su içende biri değilim buna rağmen verdim günde 100 taneyle başladım ipe ben hızlı atlarım bana bakmayın ama ip atlamanın etkisi var mesela bir palto gibi birşeyim vardı kilo aldıktan sonra gögüslerimde çok büyüdüğü için olmuyordu gögüslerim küçülünce giriverdim içine ip atlamak çok yararlı tavsiye ederim

sağda bi reklam çıktı şuan çok gıcık... kilo almak istiyorum diyenler için ilaç varmış... o nasıl bişeyki yaa... kilo alamamak nasıl bişey yaniii

Hani bi deri bi kemikler var ya,yiyip yiyip bi türlü kilo almayan,metabolizmaları çok çalışıyo yahu bn de saatlerce spor yapıyorum o metabolizma için

günaydıııın
gün tartıyla yüzleşme günüdür
Sabah her zamanki gibi yumurta ve peynir yedim

günaydıııın
gün tartıyla yüzleşme günüdür
Sabah her zamanki gibi yumurta ve peynir yedim

afiyet olsun tatlım.. bekliyoruz kilonuu nihahahahaha

Hani bi deri bi kemikler var ya,yiyip yiyip bi türlü kilo almayan,metabolizmaları çok çalışıyo yahu bn de saatlerce spor yapıyorum o metabolizma için

hay ben onların ... nerde arkadaşım onlar... yok benim çevremde hiç

Kızlar günaydınnn:) herkes çok neşeli maşallah:) bnde tembel teneke olarak yeni kalktım maşallah kaynamış gitmiş burası :) birazdan tartılıp kilomu yazıcam:)

Aynen yaaaaa:) benim çevremde de yom maşallah herkes mayası hamur gibi yemese de puf puf kabarıyor hep istediğim şey yesem yesem kilo almasam:) kilo almak isteyeni benim yanıma verecekler ohooooo obez olur gider 1 yıl sonra

Kızlar günaydınnn:) herkes çok neşeli maşallah:) bnde tembel teneke olarak yeni kalktım maşallah kaynamış gitmiş burası :) birazdan tartılıp kilomu yazıcam:)

Allah bozmasın neşemizi inşallahh.. dinimiz amin

Aynen yaaaaa:) benim çevremde de yom maşallah herkes mayası hamur gibi yemese de puf puf kabarıyor hep istediğim şey yesem yesem kilo almasam:) kilo almak isteyeni benim yanıma verecekler ohooooo obez olur gider 1 yıl sonra

Aynen ... Bi tane dayımın kızı var sadece zayıf ve kısa boylu .. oda anasıgile çekmiş ne zaman bize gelse bi gece kalsa 2 kg aldırıp gönderiyodum. bizden sonra bir hafta rejim yapıyodu

Vere vere 400 gr verebildim bu hafta
Neyse önemli olan istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Şu anki kilom 52,8kg
Ahh bir 49 olsam

Vere vere 400 gr verebildim bu hafta
Neyse önemli olan istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Şu anki kilom 52,8kg
Ahh bir 49 olsam

ne kalmış 49 a .... 2 hafta sonra 49 sun inşallah... senin bugün regl günün... çook normal ... + bilem çıksan normal di yani

Yok yee nerde spor yapçam. Benim yrn bile toplantım var sabahın körü. Sadece eve giderden 20-30 dk yürüyorum başka bir olayım yok. Zaten spor salonları bana göre değil.

ben sabah akşam 20 dk işe gidip gelmeyle 14 kilo vermiştim 2 ayda... tabi ozaman yaş 18 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…