benimde ilk pazar olucak sebzeli kahvaltım bugün atakta 4. Günüm dukan amca 5 günde 1,5 gider dedi testte sanırım dogru cıkıcak
Geçen hafta 74 kiloydum canım. Dukan dedi 6 gün yapçaksın ben de sabrediyorum işte
testte benim de 71.9 kiloya düşeceğimi gösterdi. 4. Günün sonunda 72.1 oldu. Pazar sabahını iple çekiyorum :)
ha bunlar yapıyolar tukkan ama ben yapmıyorum... allah ne verdiyse az az yapıyorum... bunlar( Nasıl ötekileştirdim bak hıncımdan :) ) tukanla atak evresinde güzel güzel kilo verdiler ama haftaya görüşcez onlarla
ha bunlar yapıyolar tukkan ama ben yapmıyorum... allah ne verdiyse az az yapıyorum... bunlar( Nasıl ötekileştirdim bak hıncımdan :) ) tukanla atak evresinde güzel güzel kilo verdiler ama haftaya görüşcez onlarla
sağda bi reklam çıktı şuan çok gıcık... kilo almak istiyorum diyenler için ilaç varmış... o nasıl bişeyki yaa... kilo alamamak nasıl bişey yaniii
Ayy idennn tam bi neşe kaynağısın he
günaydıııın
gün tartıyla yüzleşme günüdür
Sabah her zamanki gibi yumurta ve peynir yedim
Hani bi deri bi kemikler var ya,yiyip yiyip bi türlü kilo almayan,metabolizmaları çok çalışıyo yahu bn de saatlerce spor yapıyorum o metabolizma için
afiyet olsun tatlım.. bekliyoruz kilonuu nihahahahaha
hay ben onların ... nerde arkadaşım onlar... yok benim çevremde hiç
Kızlar günaydınnn:) herkes çok neşeli maşallah:) bnde tembel teneke olarak yeni kalktım maşallah kaynamış gitmiş burası :) birazdan tartılıp kilomu yazıcam:)
Aynen yaaaaa:) benim çevremde de yom maşallah herkes mayası hamur gibi yemese de puf puf kabarıyorhep istediğim şey yesem yesem kilo almasam:) kilo almak isteyeni benim yanıma verecekler ohooooo obez olur gider 1 yıl sonra
bende pazar gününü bekliyorum sen sporda yapıyormuydun
afiyet olsun tatlım.. bekliyoruz kilonuu nihahahahaha
hay ben onların ... nerde arkadaşım onlar... yok benim çevremde hiç
Vere vere 400 gr verebildim bu hafta
Neyse önemli olan istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Şu anki kilom 52,8kg
Ahh bir 49 olsam
Yok yee nerde spor yapçam. Benim yrn bile toplantım var sabahın körü. Sadece eve giderden 20-30 dk yürüyorum başka bir olayım yok. Zaten spor salonları bana göre değil.
Vere vere 400 gr verebildim bu hafta
Neyse önemli olan istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Şu anki kilom 52,8kg
Ahh bir 49 olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?