11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ahhh sizin atağınızı yiyim :)) siz haftaya krizantemimle ve benimle yarışabilceğinizimi sanıyosunuz.. söz konusu bilem olamaz

noluyo laa bana ne bu havalar sanki 2 kg veren bernim havam yer yarıyo

iden bunlar bizim tozumuzdan hasta olmasalar bari Haftaya sollayacaz bunlarıııı

evet itiraf ediyorummm ben sonuncuyumm göbeğime beklerimmm (zıplayacanız ya )
40-42 fln oluyo sanırım

ben 42 giyiyorum kotta 32

Son düzenleme:
amaninnn hemen gidip yıkanayımmmm

aaa buldum bak +100 çıkmamın cezalısı bademyağııı (ohh trahatladım)

Kızlar sürersiniz ya tam muhabbet var topiğimizde şu an ama ben çıkmak zorundayım ya of geldiğimde inşallah hepiniz burda olursunuz:) öpüyorum hepinizi canlarım:)

günaydın arkadaşlar biri benim için kilomu msj atabilir mi?ben atamıyorumda..
geçen hafta kilom:61
bu gün gözlerime inanamadım hem grip oluşum hem oğlumun hastalığı derken yemek yemeyi unuttum resmen evet bugün ki kilom 58...

amaninnn hemen gidip yıkanayımmmm

aaa buldum bak +100 çıkmamın cezalısı bademyağııı (ohh trahatladım)

çabuk çabuk koş yıkan kalmasın

Kızlar sürersiniz ya tam muhabbet var topiğimizde şu an ama ben çıkmak zorundayım ya of geldiğimde inşallah hepiniz burda olursunuz:) öpüyorum hepinizi canlarım:)

olsun canım ben hep burdayım :) Sabah 8 akşam 6 hfata içi hergün

canım ben atarım tabiki msjını ama biraz yazsan çizsen şuraya bişey kalmamış 100 msja .. hem konuşmaya dahil olmuş olursun hemde msjını kendin atabilirsin

offff

nasıl istiyorum 55 kilo olmayı ama veremiyorum işte lanet olsun. ilaçlarım sağolsun.

yaş-28
boy-1,68
kilo-65

çok istiyorum katılmak size ama biliyorum veremiycem sizi de motivasyon olarak düşürmeyeyim. Sizlere kolay gelsin ben de kendi çapımda az yemeye devam.

canım kilon gayet güzel boyuna göre sen normalsin... zayıf olmak istiyosun sanırım.. benim okadarında gözüm yok

ayrıca ne ilacı kullanıyosun geçmiş olsun... yoksaaa klomen mi ben onu kullanıyorum da

canım kilon gayet güzel boyuna göre sen normalsin... zayıf olmak istiyosun sanırım.. benim okadarında gözüm yok

ayrıca ne ilacı kullanıyosun geçmiş olsun... yoksaaa klomen mi ben onu kullanıyorum da

ya ben kendimi ağır hissediyorum hareketlerim yavaşladı oldukça. ben 55 kiloyken çok rahat hissediyorum kendimi o yüzden 58-55 arası olmak hayalim.

ilaçlarım 1-tiroid 2-doğum kontrol 3-folik asit. normalde iştahım oldukça yerindeydi, ilaçlar beni yemek bağımlısı yaptı desem yeridir sanırım :) acıkınca duvarları tırmalayasım geliyo :)

saol canım bu aralar pek giremiyorum kusura bakmayın arkadaşlar oğlumla ilgileniyorum iğneye falan götürüyorum öksürükten pek uyuyamıyor sürekli sallıyorum ama sık girmeye çalışırım artık..tekrar saol canım

kız tiroid ilacını bende alıyorum 15 yaşımdan beri ameliyat olmuştum sonra devam ilaca dedi.
folik asit alıyorum bende bebek olsun die ama doğum kontrol hapın nie??? ikisi zıt birbirine birini bebek olsun sağlıklı olsun die kullanıolar dierini olmasın die .. ben zaten tickerını gördüm 3 yıllık evli ondan dedim klomenmi kullanıyosun

olsun canım oğlun iyi olsun konuşuruz biz burdayız uzun bi süre daha millet 2şer 3er veriyo biz gram gram daha bayaa burdayız

Canım ya benim işler biraz karışık.
tiroid bu kış tespit edildi bende az çalışıyomuş. hipotiroidi teşhisi kondu ama bu tiroid ilacı beni acayip acıktırıyo, nedenini bilmiyorum. doğum kontrol hapı ise PCOS var bende. tedavi amaçlı kasım ayında bşlamıştım. bebek düşüncemiz de yoktu, ev almıştık borç nedeniyle biraz erteliyorduk. bu yaz çalışmalar başlasın diye düşündük ki doktora gittik, kasımdan beri d.kontrol hapı kullanmama rağmen 4 cm'lik bir kistim mevcut o yüzden 1 ay daha kullan ondan sonra bırak dedi. ve mayıs ayındaki regl'imin başlangıcının 15. günü progestana başlıycam ve tabiki çalışmalara. doktor da folik asite şimdiden başlayabilirsin dedi. klomen vermedi. :) O yüzden yani... offf ne karışıkmış. asprin içmeyen ben bakın da neler içiyormuşum.

ahh ahh bu işlere düştümü insan yapmam dediği herşeyi yapıyo...

ben ameliyat oldum . pco yoktu ama basit kist vardı onu almışlar polipalmışlar ve tüpümü açtılar :)) şimndi klomen kullanıyorum bu ayda olmazsa bidaaki ay aşılama yapcaz.. ki ben dişim ağrısa 2 kereden fazla doktora gitmezdim şimdi hergün doktordayım

PCOS'ta kilo çok önemli. ne kadar kilo verirsen o kadar iyi. karın bölgesinden yağlanmak yasak. ama benimkilerin hepsi karın bölgesi ve simit bölgesi denilen yerde

tez zamanda müjdelenirsin inşallah :)

PCOS'ta kilo çok önemli. ne kadar kilo verirsen o kadar iyi. karın bölgesinden yağlanmak yasak. ama benimkilerin hepsi karın bölgesi ve simit bölgesi denilen yerde

tez zamanda müjdelenirsin inşallah :)

cümlemiz inşallah :)

veririz kiloları canım sen canını sıkma .. yemek dediğin nedir ki bugün var yarında var her gün var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…