11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bir bebek isteyen daha katılmış aramıza inş istediğin zaman çabucak kavuşursun bebeğine

ya öyle deme :)

ben müthiş yiyorum yani bi de bıraksam her şeyi yesem amaaannn noolurum bilmem.

ye diye demedim ki kıııızzz... yeme diye dedim... bu yemek hergün var yemeyelim bebişi allaım kucağımıza sonra bi ara yine yeriz sonra yine yiyemeyiz sonra ikincisi olur sonra yine yiyemeyiz.. amaann biz ölene kadar yiyemeyiz wallaaa

bir bebek isteyen daha katılmış aramıza inş istediğin zaman çabucak kavuşursun bebeğine

biz haziran gibi bekliycez ama İnşallah çok bekletmez. ve ben bazen benim bebeğim olacak diye heyecanlanırken bazen de tedirgin oluyorum. çok karışık duygular içindeyim.
<-- şu smiley çok hoşuma gidiyo. başında kurdelesi eli göbişinde :)
inşallah isteyen herkese versin Allah tez zamanda.

Öğlen mısır çorbası, cacık, bir kaşık orman kebabı ve 1 adet danette ikilim

KIZÇELER... yemeğimi yedim geldim...

2 adet lahana dolma
bir tabak tarhana çorba
salata
yoğurt
bir dilim ekmek

BİTMEDİİİİİİ

öğleden sonra pelitten meyveli pasta var hayatta kaçırmam bugün izin günü sayıyorum kendime

Tbrk ederim cnm,senin kilonda olmayı ne çok istiyorum ah ah :)

zayıflarsın zayıflarsın daha yeni başladık bu3. bildirim sanırım benim için2. hafta gerçi ama olsun .. ilk hafta çok kaçamağım olmuştu zaten 100 gr vermiştim o yüzen :)

canım geçen haftaki kilo bildirimin 52,5 yani verdiğin kg 600 olarak baz alıcaz

mervecim ben cuma günü geçen hafta evet doğru 52,5 dim sonra cumartesi günü tartıldım çünkü cuma günü kutlamamız vardı kızlarla cumartesi olmuşmuyum 53.1 kilo hatta 53.2 çıkmıştım bi ara nasıl moralim bozulmuştu ondan öyle yazdım sen bilirsin canım doğrudur ama kızlar benim boyum kısa ondan bu kilodayım pofucum ve idencim

evet biz o muhabbeti yapmıştık ama yeri gelmişken söyliyim yine benim boyum 170

İki haftadır ekmek yemiyorum. Bir tek geçen pazar bir simit yedim. Onun dışında unlu hiç bir şey yemedim 2 haftadır. Bakalım daha ne kadar dayanıcam

Emine ve gülüm arkadslrımızı bekleyelım 1 saat daha gelmezlerse lısteyı paylsırım bu hafta kılo bıldırımı yapmamış sayarız onları zaten cok sık gıren arkdslrımız dğiller

Emine ve gülüm arkadslrımızı bekleyelım 1 saat daha gelmezlerse lısteyı paylsırım bu hafta kılo bıldırımı yapmamış sayarız onları zaten cok sık gıren arkdslrımız dğiller

gülüm6 gelmiştiki sankiiii ben mi yanlış hatırlıyorm :44:

bana baaaaksana seeenn boyunu benim başımaaa kakkmaa anacım

siz kilonuzu kakıyonuz başıma ben bişey diyomuyummm

İki haftadır ekmek yemiyorum. Bir tek geçen pazar bir simit yedim. Onun dışında unlu hiç bir şey yemedim 2 haftadır. Bakalım daha ne kadar dayanıcam

anacım ne hayır gördük bu güne kadar o ekmekten... boşver yemeyiverelim... bende şaka maka kola içmiyorum ve artık aramıyorum çok güzel bişey bu .. zayıflamasam bile güzel bi alışkanlık edindim

ama ben başına kakmadım ki kilomuu

kIZLAR GEZMEKTEN ÖĞLE YEMEĞİ YİYEMEDİM. AKŞAM YÜRÜYÜŞ YAPAMIYCAM KUAFÖRDEKİ RANDEVUYA YETİŞMEM LAZIM O YÜZDEN ÖĞLEN ARASI YÜRÜYEYİM DEDİM. SORMAYIN MECİDİYEKÖY'DEN PANGALTI'NA KADAR YÜRÜDÜM YANİ YAKLAŞIK 25 DK. SONRA KAPTIRDIM CADDEDEKİ MAĞAZALARA PARALARI SULADIM GELDİM. 100 GR YOĞURDA 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ KATTIM YEDİM. NEYSE Kİ AÇLIK HİSSETMİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…