canım ya benim işler biraz karışık.
Tiroid bu kış tespit edildi bende az çalışıyomuş. Hipotiroidi teşhisi kondu ama bu tiroid ilacı beni acayip acıktırıyo, nedenini bilmiyorum. Doğum kontrol hapı ise pcos var bende. Tedavi amaçlı kasım ayında bşlamıştım. Bebek düşüncemiz de yoktu, ev almıştık borç nedeniyle biraz erteliyorduk. Bu yaz çalışmalar başlasın diye düşündük ki doktora gittik, kasımdan beri d.kontrol hapı kullanmama rağmen 4 cm'lik bir kistim mevcut o yüzden 1 ay daha kullan ondan sonra bırak dedi. Ve mayıs ayındaki regl'imin başlangıcının 15. Günü progestana başlıycam ve tabiki çalışmalara. Doktor da folik asite şimdiden başlayabilirsin dedi. Klomen vermedi. :) o yüzden yani... Offf ne karışıkmış. Asprin içmeyen ben bakın da neler içiyormuşum.
bir bebek isteyen daha katılmış aramıza inş istediğin zaman çabucak kavuşursun bebeğine
cümlemiz inşallah :)
veririz kiloları canım sen canını sıkma .. yemek dediğin nedir ki bugün var yarında var her gün var :)
ya öyle deme :)
ben müthiş yiyorum yani bi de bıraksam her şeyi yesem amaaannn noolurum bilmem.
bir bebek isteyen daha katılmış aramıza inş istediğin zaman çabucak kavuşursun bebeğine
Tbrk ederim cnm,senin kilonda olmayı ne çok istiyorum ah ah :)
zayıflarsın zayıflarsın daha yeni başladık bu3. bildirim sanırım benim için2. hafta gerçi ama olsun .. ilk hafta çok kaçamağım olmuştu zaten 100 gr vermiştim o yüzen :)
canım geçen haftaki kilo bildirimin 52,5 yani verdiğin kg 600 olarak baz alıcaz
mervecim ben cuma günü geçen hafta evet doğru 52,5 dim sonra cumartesi günü tartıldım çünkü cuma günü kutlamamız vardı kızlarla cumartesi olmuşmuyum 53.1 kilo hatta 53.2 çıkmıştım bi ara nasıl moralim bozulmuştu ondan öyle yazdımsen bilirsin canım doğrudur ama kızlar benim boyum kısa ondan bu kilodayım pofucum ve idencim
evet biz o muhabbeti yapmıştık ama yeri gelmişken söyliyim yine benim boyum 170
Emine ve gülüm arkadslrımızı bekleyelım 1 saat daha gelmezlerse lısteyı paylsırım bu hafta kılo bıldırımı yapmamış sayarız onları zaten cok sık gıren arkdslrımız dğiller
bana baaaaksana seeenn boyunu benim başımaaa kakkmaa anacım
İki haftadır ekmek yemiyorum. Bir tek geçen pazar bir simit yedim. Onun dışında unlu hiç bir şey yemedim 2 haftadır. Bakalım daha ne kadar dayanıcam
gülüm6 gelmiştiki sankiiii ben mi yanlış hatırlıyorm :44:
siz kilonuzu kakıyonuz başıma ben bişey diyomuyummm
anacım ne hayır gördük bu güne kadar o ekmekten... boşver yemeyiverelim... bende şaka maka kola içmiyorum ve artık aramıyorum çok güzel bişey bu .. zayıflamasam bile güzel bi alışkanlık edindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?