11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben de öğlen diyet yemek buldum. taze fasulye. 1 porsiyon sanırım 4 yemek kaşığı ya vardı ya yoktu emin değilim. onu yedim ve 2 tabak (küçük yassı pasta tabaklarında) domates-salatalık-biber-maydonozdan oluşan az zeytin yağlı limonlu salata yedim. ekmek yok. öğlenleri ekmek yemiyorum. akşama da musli yiycem kısmetse.
ama enerjim yok uyukluyorum masa başında.

iyi yemişsin ama öğlenleri ekmek yersen enerji verir...

bende akşam salata çorba yiycem... bide birazdan pasta yiycem yaaaa

iyi yemişsin ama öğlenleri ekmek yersen enerji verir...

bende akşam salata çorba yiycem... bide birazdan pasta yiycem yaaaa

"iyi yemişsin" derken "çok yemişsin" anlamında mı yoksa "iyi, az yiyebilmişsin" anlamında mı?

ya öğlen yemiyorum hiç ekmek. akşam vitalis bulursam onun içindeki meyveler enerji verir herhalde. birazcıkda ip atlasam off ne iyi olur.

iyi yani kararında :))) ama karbonhidrat enerji verir diye dedim... ip atla dans et yürü koş bişi yap aktivite olsun

iyi yani kararında :))) ama karbonhidrat enerji verir diye dedim... ip atla dans et yürü koş bişi yap aktivite olsun

heh! iyi o zaman.
ya ben biraz vücudumdan uzaklaşsın karbonhidratlar diye pilav yemiyorum, yersem bulgur pilavı yerim herhalde. makarna ve patatesi az yiyorum. şeker kullanmıyorum.
aslında benim protein ağırlıklı beslenmem lazım. uff neyse ya... her şeyden az yesem olacak belki de gırtlağımı tutamıyorum.

evet aktivite olacak bu akşam eve gideyim. kararlıyım.

05,04,2013(3,HAFTA)

merve10er 69,5---(68,6 ) %1,29
monlin14 68,4---(67,5 ) %1,31
pofu 69---(66,8) %3,18
sbel23 61---( 58) %4,91
cheespuff 53,2---(52,8 ) %0,75
krizantem3 64,6--(64,7 )% + 0,15
emine1986 67,9---(68,9 ) % + 1,47
iden 75--(74,2 )%1,06
gülüm6 67,7---( ) % --------KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI
dilvin 52,5---(51,9 ) %1,14
burcuzz 74----(72,1) %2,56

HAFTANIN 1.
sbel23 61---( 58) %4,91Sİ

2.
pofu 69---(66,8) %3,18

3.
burcuzz 74----(72,1) %2,56

Son düzenleme:
kızlar ınternetım yoktu kusura bakmayın sabahtan ber bekliyorum gelmesini ama gelmedi.

kızlar ya ben kilo veremiyorum nedir bu geçen haftaki kilom 67.700 bu hafta 67.600 :2: ağlıcam valla

Ayyy merveeeeciiimm eline emeğine sağlık

kızlar ınternetım yoktu kusura bakmayın sabahtan ber bekliyorum gelmesini ama gelmedi.

kızlar ya ben kilo veremiyorum nedir bu geçen haftaki kilom 67.700 bu hafta 67.600 :2: ağlıcam valla

Cnm günlük neler yapıyorsun mesela bi özet geç ıstersen

alkışlar için çook teşkr.diğer arkadaşları da tebrik ederim

Son düzenleme:
Yuppirellaaaa yaşasııın 3. oldum. Önümüzdeki hafta da böyle gidersem on numara olcak. Merve eline sağlık. Sayende daha da gaza geliyoruz :)

Cnm günlük neler yapıyorsun mesela bi özet geç ıstersen

canım benim spor yapmaya vaktim olmuyor hem işten hem de kpss ye çalışmam gereğinden ki ona bile zar zor çalışa biliyorum. yediğim şeylere gelince yumurta yoğurt belki bir elma salata ve öğlenleri bir tabaktan fazla yemiyorum. o bir tabak yemek de çok kalorili bir şey olmuyor. yani kalorili bir yemek varsa yemiyorum onun yerine çorba içiyorum bazen yanında az salata yiyorum. aralarda bir iki bardak form çayı ve bir kupa nesgafe içiyorum hazır paket değil kendim yapıyorum. akşama da saydığım yiyeceklerden bir iki tanesinden yiyorum.

ama ders çalıştığı için akşamları nesgafe içiyorum ve acıktığımda saydığım yiyeceklerden yiyorum
ha bir de arada tatlı olarak kinder pinguiler var ondan yiyorum 135 kalorilik. bazende light çikolatalar var onlardan yediğim de oluyor.

yemediklerime gelince. yağ pek kullanmıyorum belki çok az salatada ve öğlen yediğim bir tabak yemekte. ekmek yemiyorum ama bazen günde bir dilim öğlenleri yiyorum o da çok küçük oluyor.hamur işiydi pastaydı poğaçaydı yemiyorum. dışarıdan yemek yemiyorum. ama bazen bim de hazır dönerler var ya onu yağsız tavada yapıp yiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…