11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Tebrik ediyorum dereceye giren arkadaşları:) ve kilo veren herkesi:)

Son düzenleme:
Şimdiye kadar yediklerimi yaziiim:)
Sabah: dukan krep,2 dilim yağsız hindi salam,1dilim peynir,1haşlanmış yumurta ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: 200ml yağsız süt
İkindiöğleyin dışlarda olduğum için yemek yiyememiştim şimdi yiyorum) haşlanmış yumurtadan peynirli maydanozlu salata,haşlanmış tavuğu bol baharatlayarak üzerine yoğurt döküp yiyorum ve yanında Light icetea
Şimdiye kadar 2ltre su içtim yatana kadar 3,5 olur
Akşamda ne yerim bilmiyorum yoğurtla fln geçiştirirm muhtemelen

Canım belkide sürekli aynı şeyler olduğu için vücudunda alışkanlık yaptı,başka bişeyler dene belki işe yarar

Menümü yazayım bugün seyir dönemine başladım

Sabah 2 koca bardak su

Kahvaltı
1 domates,2 salatalik
3 çeşit peynir
1 dilim salatalik
Şekersiz çay

Öğlen
Hamsi buğulama
Az göbek limonlu
2 tane acı biber,2 tane salatalik turşusu
Kola

Ara
2 şekersiz çay
Biraz peynir

Akşam için 1 patlıcani yulaf kepegi ve yumurta baharat.karışimina batırıp teflonda kizartcam,normalde fırında yapılıyor ama pratik olsun dye teflonda yapayim dyrm

Gün boyu bol su,bitki çayı,şekersiz nescafe
Spor yapmayı planlıyorum ama bakalım

bunu mu denesem acaba arkadaşlar bakın ne buldum
MAYDONOZ SUYU İCEREK İNCELİN

Maydanoz kilo kaybettiren bir bitki olmasının yanı sıra bır içecek olarak tuketilmeside en sağlıklı yollardan biridir. Aynı zamanda sandviç ve salatalarda garnitur olarak kullanarak da faydalanabilirsiniz. Maydanoz sindirimi kolaylaştirır, adet duzensizlıklerini giderır, yorgunluğu azaltır, akciğerlere faydalıdır, kanserle mucadele etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda maydanoz idrar sökturur, diüretik idrarla beraber kalori yakımını sağlar ve kilo kaybına yardımci olur. Vucudu toksinlerden arındırır ve yenilenmesini sağlar. Zinde ve sağlıklı bir vucut için çok önemli bir besindir. Maydanoz suyunun sabahları kahvaltıda içilmesı daha hızlı bir metabolizmaya sahip olmanızı ve gune daha sağlıklı başlamanızı sağlar. Bu şekilde gun içinde asırı kalorıli gıdalara yönelmenize de engel olacaktır. Kilo sorunu olan insanlara kalp ve damar sorunları içinde yardımcı olmaktadır. Bildiğiniz gibi kötü kolesterol kötu beslenme alıskanlıklarının olumsuz yan etkilerınden biridir.
Kolay bir maydanoz suyu tarifi:
yarım demet maydanoz
1 adet havuç
1 adet salatalık
1 adet limon
Butun malzemeleri meyve presinden geçirdikten sonra bu karışımı rahatlıkla içebilirsiniz.

Biz böyleeee haftaya kadar erir biteriz

ayyy merveeeeciiimm eline emeğine sağlık

alkışlar için çook teşkr.diğer arkadaşları da tebrik ederim

yuppirellaaaa yaşasııın 3. Oldum. önümüzdeki hafta da böyle gidersem on numara olcak. Merve eline sağlık. Sayende daha da gaza geliyoruz :)

aynen valla bu liste işi çok iyi motive oluyoruz.gerçi ben üzüntüden verdim kiloları ama

tebrik ediyorum dereceye giren arkadaşları:) ve kilo veren herkesi:)

hepineze ben teşekkür ederimm günlüğümde benle birlikte olduğunuz için hepimiz bereber bu işi başarıcaz bence ben inanıyorum hepinizde inanın yazın çıpçıtır olucaz görüceksiniz herkez bize imrenicek ve diyet listemizi almak isticek ama biz ne yapıcaz formülünü vermicez

Sibel arkadaşımızıda ayriyetten kutluyorum allah üzüntü vermesin ama sen kilo vermeye sağlığın elverdiğince devam et ve hepinizi tek tek mezun edeyim topiğimden çıtırlar

teşekkür edrim canımm saol...oğlum iyleşsin o zamn üzüntüm kalmaz inşllhh

mervecim saolasın sıcak ortamın olduğu için burdayız.. başka bi topik yok bizim kadar yoğun .. yada ben görmemişte olabilirim
oda senin sıcaklığından kaynaklanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…