aynen valla bu liste işi çok iyi motive oluyoruz.gerçi ben üzüntüden verdim kiloları ama
05,04,2013(3,HAFTA)
merve10er 69,5---(68,6 ) %1,29
monlin14 68,4---(67,5 ) %1,31
pofu 69---(66,8) %3,18
sbel23 61---( 58) %4,91
cheespuff 53,2---(52,8 ) %0,75
krizantem3 64,6--(64,7 )% + 0,15
emine1986 67,9---(68,9 ) % + 1,47
iden 75--(74,2 )%1,06
gülüm6 67,7---( ) % --------KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI
dilvin 52,5---(51,9 ) %1,14
burcuzz 74----(72,1) %2,56
HAFTANIN 1.
sbel23 61---( 58) %4,91Sİ
2.
pofu 69---(66,8) %3,18
3.
burcuzz 74----(72,1) %2,56
ne oldu canım neye üzüldün bu kadar
8,5 aylık oğlumun çift taraflı bronşit olduğunu öğrendim
çok geçmiş olsun inşallah düzelir canım korkma erken tedavi işe yarayacaktır
Canım belkide sürekli aynı şeyler olduğu için vücudunda alışkanlık yaptı,başka bişeyler dene belki işe yararcanım benim spor yapmaya vaktim olmuyor hem işten hem de kpss ye çalışmam gereğinden ki ona bile zar zor çalışa biliyorum. yediğim şeylere gelince yumurta yoğurt belki bir elma salata ve öğlenleri bir tabaktan fazla yemiyorum. o bir tabak yemek de çok kalorili bir şey olmuyor. yani kalorili bir yemek varsa yemiyorum onun yerine çorba içiyorum bazen yanında az salata yiyorum. aralarda bir iki bardak form çayı ve bir kupa nesgafe içiyorum hazır paket değil kendim yapıyorum. akşama da saydığım yiyeceklerden bir iki tanesinden yiyorum.
ama ders çalıştığı için akşamları nesgafe içiyorum ve acıktığımda saydığım yiyeceklerden yiyorum
ha bir de arada tatlı olarak kinder pinguiler var ondan yiyorum 135 kalorilik. bazende light çikolatalar var onlardan yediğim de oluyor.
yemediklerime gelince. yağ pek kullanmıyorum belki çok az salatada ve öğlen yediğim bir tabak yemekte. ekmek yemiyorum ama bazen günde bir dilim öğlenleri yiyorum o da çok küçük oluyor.hamur işiydi pastaydı poğaçaydı yemiyorum. dışarıdan yemek yemiyorum. ama bazen bim de hazır dönerler var ya onu yağsız tavada yapıp yiyorum
mesela ne yemeliyim diğer şeyler hep kalorili
Şimdiye kadar yediklerimi yaziiim:)
Sabah: dukan krep,2 dilim yağsız hindi salam,1dilim peynir,1haşlanmış yumurta ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: 200ml yağsız süt
İkindiöğleyin dışlarda olduğum için yemek yiyememiştim şimdi yiyorum) haşlanmış yumurtadan peynirli maydanozlu salata,haşlanmış tavuğu bol baharatlayarak üzerine yoğurt döküp yiyorum ve yanında Light icetea
Şimdiye kadar 2ltre su içtim yatana kadar 3,5 olur
Akşamda ne yerim bilmiyorum yoğurtla fln geçiştirirm muhtemelen
8,5 aylık oğlumun çift taraflı bronşit olduğunu öğrendim
ayyy merveeeeciiimm eline emeğine sağlık
alkışlar için çook teşkr.diğer arkadaşları da tebrik ederim
yuppirellaaaa yaşasııın 3. Oldum. önümüzdeki hafta da böyle gidersem on numara olcak. Merve eline sağlık. Sayende daha da gaza geliyoruz :)
aynen valla bu liste işi çok iyi motive oluyoruz.gerçi ben üzüntüden verdim kiloları ama
tebrik ediyorum dereceye giren arkadaşları:) ve kilo veren herkesi:)
hepineze ben teşekkür ederimm günlüğümde benle birlikte olduğunuz için hepimiz bereber bu işi başarıcaz bence ben inanıyorum hepinizde inanın yazın çıpçıtır olucaz görüceksiniz herkez bize imrenicek ve diyet listemizi almak isticek ama biz ne yapıcaz formülünü vermicez
Sibel arkadaşımızıda ayriyetten kutluyorum allah üzüntü vermesin ama sen kilo vermeye sağlığın elverdiğince devam et ve hepinizi tek tek mezun edeyim topiğimden çıtırlar
hepineze ben teşekkür ederimm günlüğümde benle birlikte olduğunuz için hepimiz bereber bu işi başarıcaz bence ben inanıyorum hepinizde inanın yazın çıpçıtır olucaz görüceksiniz herkez bize imrenicek ve diyet listemizi almak isticek ama biz ne yapıcaz formülünü vermicez
Sibel arkadaşımızıda ayriyetten kutluyorum allah üzüntü vermesin ama sen kilo vermeye sağlığın elverdiğince devam et ve hepinizi tek tek mezun edeyim topiğimden çıtırlar
kocaman bir dilim meyveli pasta yeediiimm
asın beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?