Vay vay vay vay. Ondan sonra listede 1. olamadım da kilo veremedim de söylenir durursun artık
kocaman bir dilim meyveli pasta yeediiimm
asın beniii
mervecim saolasın sıcak ortamın olduğu için burdayız.. Başka bi topik yok bizim kadar yoğun .. Yada ben görmemişte olabilirim
Oda senin sıcaklığından kaynaklanıyo
sana ne diyeyim ben yaa maşallah koca bir dlim pasta bol kremalı meyveli taze taze yumuşacık bir pastamı yedinTadı güzelmiydi yerken kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi oldunmu?
şu anda çok pis kabardımmmm
bende çok pis güldüm...
Kııızz hayat buldum o pastayı yerken.. Pelit pastanelerinin pastasıydı kreması akışkan meyveleri yapışkan
Ağzında eriyooo kayboluyoo... Hatta şeytan dürttü bi dilim daha ye battı balık yan gider die ammaaa meleğe uydum ben :14
kız ben olsam o şeytana uyardım ufff öyle pasta kaçarmı ya hemde meyveleri yapışkanmışEn sevdiğimden Bence kaldıysa koş 1 koskocaman dilim daha allll hem senin boyun uzun kilo sende belli olmuyor
idenn o pasta kilo yapmazzz Yeee
bence yapar yeme diyo melek :) lan nie bi melek smileyi yokk kiii
Ayy inşallah yaaa devam devam dukana devam ediyorum tam gaz:)Biz böyleeee haftaya kadar erir biteriz
Asıl biz teşekkürederiz tatlım bu topik sayesinde hem diyetimizi Sadık kalıyoruz hemde neşeyle zayıflıyoruz maşallah topiğimiz çok neşeli:) çok güzel diyet arkadaşlıklarımız oldu:) yaza kadar herkes incecik olcak:) görünen tablo bu bencehepineze ben teşekkür ederimm günlüğümde benle birlikte olduğunuz için hepimiz bereber bu işi başarıcaz bence ben inanıyorum hepinizde inanın yazın çıpçıtır olucaz görüceksiniz herkez bize imrenicek ve diyet listemizi almak isticek ama biz ne yapıcaz formülünü vermicez
Sibel arkadaşımızıda ayriyetten kutluyorum allah üzüntü vermesin ama sen kilo vermeye sağlığın elverdiğince devam et ve hepinizi tek tek mezun edeyim topiğimden çıtırlar
Yaaaaaaa niye yedin oh walla:) tatlı krizi geldi bana da bende yerdim herhalde ya burda bi pasta olsa yesek yesek almasak keşke ya of of:)kocaman bir dilim meyveli pasta yeediiimm
asın beniii
Offf 20 dk kaldı bitsede hafta sonuna girsek daha eve gitmeden spora gidicemmEve gıdıncede pestılım cıkmış gıbı yatıyorum sonra.
Bu kadar mücadeleye inş yaza ince girerim
3 ay önce verdiğim kiloları almasaydım şu anda belkide 55 kg olmuştumm offf offfff
tühhh kandıramadık neyse sizin orda tatlılar eksik olmuyo başka çeşit gelince ondan yersinnn
hehehehe menülerden sonra sıra kaçamakları yazmakta sanırım.
bugünkü tek kaçamağım "iki adet (paket değil haa yanlış anlamayın) kremalı bisküvi"
1 tane de elma yedim şimdi. akşama çok acıkmayayım diye. hem azıcık şeker girsin vücuduma krize girersem "O KREMASI AKIŞKAN MEYVELERİ YAPIŞKAN MEYVELİ PASTA BİTEEEEERRRR"
Ayy inşallah yaaa devam devam dukana devam ediyorum tam gaz:)
Asıl biz teşekkürederiz tatlım bu topik sayesinde hem diyetimizi Sadık kalıyoruz hemde neşeyle zayıflıyoruz maşallah topiğimiz çok neşeli:) çok güzel diyet arkadaşlıklarımız oldu:) yaza kadar herkes incecik olcak:) görünen tablo bu bence
Yaaaaaaa niye yedin oh walla:) tatlı krizi geldi bana da bende yerdim herhalde ya burda bi pasta olsa yesek yesek almasak keşke ya of of:)
kuzu benim soruyu unutma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?