11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Vay vay vay vay. Ondan sonra listede 1. olamadım da kilo veremedim de söylenir durursun artık

yaaaa el insaf hepiniz yerken ben aç aç geziyodum... kolayı çıkardım hayatımdan bir dilim pastada hemen vurun yüzüme üühüüüüüüüü böğğğğğ

kocaman bir dilim meyveli pasta yeediiimm

asın beniii

sana ne diyeyim ben yaa maşallah koca bir dlim pasta bol kremalı meyveli taze taze yumuşacık bir pastamı yedin Tadı güzelmiydi yerken kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi oldunmu?

mervecim saolasın sıcak ortamın olduğu için burdayız.. Başka bi topik yok bizim kadar yoğun .. Yada ben görmemişte olabilirim
Oda senin sıcaklığından kaynaklanıyo

şu anda çok pis kabardımmmm

bende çok pis güldüm...

kııızz hayat buldum o pastayı yerken.. Pelit pastanelerinin pastasıydı kreması akışkan meyveleri yapışkan

ağzında eriyooo kayboluyoo... hatta şeytan dürttü bi dilim daha ye battı balık yan gider die ammaaa meleğe uydum ben :14

kız ben olsam o şeytana uyardım ufff öyle pasta kaçarmı ya hemde meyveleri yapışkanmış En sevdiğimden Bence kaldıysa koş 1 koskocaman dilim daha allllhem senin boyun uzun kilo sende belli olmuyor

kız ben olsam o şeytana uyardım ufff öyle pasta kaçarmı ya hemde meyveleri yapışkanmış En sevdiğimden Bence kaldıysa koş 1 koskocaman dilim daha allllhem senin boyun uzun kilo sende belli olmuyor

Evet evet meyveleri yapışkan. Yapıştılar ye beni ye beni die kurtulamadım

Allahımmm evet kaldı ama kocama götürüyorum benim vermem onun alması gerekiyo benden önce gidiyo kilo vermede çekemiyorum

allahım ne kıskanç bi insanım...

Offf 20 dk kaldı bitsede hafta sonuna girsek daha eve gitmeden spora gidicemm Eve gıdıncede pestılım cıkmış gıbı yatıyorum sonra.
Bu kadar mücadeleye inş yaza ince girerim
3 ay önce verdiğim kiloları almasaydım şu anda belkide 55 kg olmuştumm offf offfff

hehehehe menülerden sonra sıra kaçamakları yazmakta sanırım.

bugünkü tek kaçamağım "iki adet (paket değil haa yanlış anlamayın) kremalı bisküvi"

1 tane de elma yedim şimdi. akşama çok acıkmayayım diye. hem azıcık şeker girsin vücuduma krize girersem "O KREMASI AKIŞKAN MEYVELERİ YAPIŞKAN MEYVELİ PASTA BİTEEEEERRRR"

Biz böyleeee haftaya kadar erir biteriz
Ayy inşallah yaaa devam devam dukana devam ediyorum tam gaz:)
Asıl biz teşekkürederiz tatlım bu topik sayesinde hem diyetimizi Sadık kalıyoruz hemde neşeyle zayıflıyoruz maşallah topiğimiz çok neşeli:) çok güzel diyet arkadaşlıklarımız oldu:) yaza kadar herkes incecik olcak:) görünen tablo bu bence
kocaman bir dilim meyveli pasta yeediiimm
asın beniii
Yaaaaaaa niye yedin oh walla:) tatlı krizi geldi bana da bende yerdim herhalde ya burda bi pasta olsa yesek yesek almasak keşke ya of of:)

kuzu benim soruyu unutma emi

tühhh kandıramadık neyse sizin orda tatlılar eksik olmuyo başka çeşit gelince ondan yersinnn

sorma ya sürekli bi tatlı furyası var

ah okreması akışkan meyeleri yapışkan pasta mahfetti beni

yaa walla yaaa bütün pastayı yerdim kilo derdim olmasa okadar yapışkandı meyveleri

canım çok teşekkürler lazım böyle bi smiley yaniii bazı şeytanlara karşıııı

Kızlarr akşam yimeğimi yiyom :)
Bol yoğurtlu fırında yulaf kepegiyle hazırladiğim patlıcan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…