mervecim listeyi yapıyor musun benim kilo 87 hedef 60
Kızlar maşşallah ben yokken kaynatmışsınız 10 dk geçmişi okuyorum:) aramıza yeni katılan arkadaslarada hoş geldiniz diyorum:) bugün haftanın son günü ve çok yoğun şansıma isyanlardayım
bize tatlı yasaktı diimiiiben halka tatlının çeyreğini yedim kızlar bana kızabilirsinizz. Allahtan ki kalanını başkasına zorla yedirdim yoksa tamamını ben yiyecektim ve ufak ufak 2 parça böğrek yedim bugün kaçamaklarım bunlar
hiçmi kaçamak yok ya :d tamam oldu ozaman bidaha yememm:)
yazdım canım listeye
bilsem keske.
sende sevgiline inat yok yok gelecekte boyle bir okuzle evlenirsen ihtimaline karsi zayifla
inanin ki,kirikligim,kirginligim her gecen gun gun artiyor.Cok merak ediyorum ben cevap vermedikce hic acaba yanlismi yapiyorum demiyor.disarda kar yagiyor hava buz gibi.birazdan benimki gelir.......ve baslar can sikintimmmmmmmmmmmmm
benide canım benide eklee, canı gönülden takipteyimmm
arada sırada olabilir mesela hafta bir :)
merhaba.. Bende varım iki haftadır diyetteyim ama sabahtan akşama kadar vede sadece hafta içleri .. E böyle oluncada hiç kilo veremedim ama şükür almadımda :))
ayrıca sadece ilk sayfaları okuyamadım amaaaaa inşallaaahhh hamile kalırsında diyeti bırakmak zorunda kalırsın
Bende bebiş için uğraşıyorumda bundan iyi beddua bulamadım senin için
Boy 170 kilo 76 ( çeyrek tosunum yani :) )
biliyorum istikrarlı olamıycam sizinle iki gün konuşcam sonra utancımdan yazmıcam kaçıcamInşallah bu sefer öyle olmass
canım iyi dileklerin için çoook sağollasın keşke bebişim olsada ben herşeye katlanırım :) ve ayrıca bizi yarı yolda bırakmak yok nıye utanıp yazmıcakmışınSeni aramızda hep görmek isteriz listeye alıyorum senide
ÜYELER BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG
merve10er-- 70,2 55
yaqmur199-- 70
monlin14 --69,4 58
penelope-- 74,9
bebişimsu-- 87 60
krizantem3 --66
emine1986 --70
iden --76
eksik olanlar tamamlasın kızlar listeyi haftaya geliştiricez
canım inşallah hedef il başta 70 :) kısa bi hedef sonra 65 :)
Bugün sabah kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost yarım salatalık ve iki çatal beyaz peynir çayı kahveyi şekersiz içtiğim için yazmıyorum bilem
öğlen bir kepçe çorba - iki tencere kaşığı ile etli orman kebabı - bir tane peynirli milföy-az yağlı çoban salata
arada elma yiycem
akşama ( ah işte bütün mesele olan akşama ) ne yiyceğimi bilmiyorum :44:
canım inşallah hedef il başta 70 :) kısa bi hedef sonra 65 :)
Bugün sabah kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost yarım salatalık ve iki çatal beyaz peynir çayı kahveyi şekersiz içtiğim için yazmıyorum bilem
öğlen bir kepçe çorba - iki tencere kaşığı ile etli orman kebabı - bir tane peynirli milföy-az yağlı çoban salata
arada elma yiycem
akşama ( ah işte bütün mesele olan akşama ) ne yiyceğimi bilmiyorum :44:
yazdım canım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?