11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

penelope inanamıyorum canım yaa :/ ben bile kırıldım sana öyle demesinee..

ki ben sözlüyüm 4 kg verdim benimkiyle aram bozuldu zayıflamıycaksın dedi diye. ama bana tombakım tombalağım demesi bile kırıyo beni onun için zayıflamak istiyorum. ki bana sana dediklerni dese aman Allahım çok kötüü haklısın soğumakta canım ya erkekler cidden öküz kırıldığnı göremiyomu acaba ?

Kızlar maşşallah ben yokken kaynatmışsınız 10 dk geçmişi okuyorum:) aramıza yeni katılan arkadaslarada hoş geldiniz diyorum:) bugün haftanın son günü ve çok yoğun şansıma isyanlardayım

Kızlar maşşallah ben yokken kaynatmışsınız 10 dk geçmişi okuyorum:) aramıza yeni katılan arkadaslarada hoş geldiniz diyorum:) bugün haftanın son günü ve çok yoğun şansıma isyanlardayım

bize tatlı yasaktı diimiii ben halka tatlının çeyreğini yedim kızlar bana kızabilirsinizz. Allahtan ki kalanını başkasına zorla yedirdim yoksa tamamını ben yiyecektim ve ufak ufak 2 parça böğrek yedim bugün kaçamaklarım bunlar

Kaçamak yokk Yoksa haftaya sonucu olursun bakk

Yanlış yaptıklarını anlamazlar tatlım boşuna mı erkeklere öküz diyorlar:)

arada sırada olabilir mesela hafta bir :)

merhaba.. bende varım iki haftadır diyetteyim ama sabahtan akşama kadar vede sadece hafta içleri .. e böyle oluncada hiç kilo veremedim ama şükür almadımda :))

Ayrıca sadece ilk sayfaları okuyamadım amaaaaa inşallaaahhh hamile kalırsında diyeti bırakmak zorunda kalırsın

bende bebiş için uğraşıyorumda bundan iyi beddua bulamadım senin için

boy 170 kilo 76 ( Çeyrek tosunum yani :) )

biliyorum istikrarlı olamıycam sizinle iki gün konuşcam sonra utancımdan yazmıcam kaçıcam inşallah bu sefer öyle olmass

canım iyi dileklerin için çoook sağollasın keşke bebişim olsada ben herşeye katlanırım :) ve ayrıca bizi yarı yolda bırakmak yok nıye utanıp yazmıcakmışın Seni aramızda hep görmek isteriz listeye alıyorum senide

ÜYELER BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG
merve10er-- 70,2 55
yaqmur199-- 70
monlin14 --69,4 58
penelope-- 74,9
bebişimsu-- 87 60
krizantem3 --66
emine1986 --70
iden --76

eksik olanlar tamamlasın kızlar listeyi haftaya geliştiricez

Son düzenleme:

canım inşallah hedef il başta 70 :) kısa bi hedef sonra 65 :)

Bugün sabah kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost yarım salatalık ve iki çatal beyaz peynir çayı kahveyi şekersiz içtiğim için yazmıyorum bilem

öğlen bir kepçe çorba - iki tencere kaşığı ile etli orman kebabı - bir tane peynirli milföy-az yağlı çoban salata

arada elma yiycem

akşama ( ah işte bütün mesele olan akşama ) ne yiyceğimi bilmiyorum :44:

öğlende milföy olmayaymış iyiymiş onu çıkaralım lütfen birdaha yeme cısssss

aynen bende akşam misafirler olacak ve akşamları eve gidince fazla kaçırıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…