11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kahvaltımı yazayım:) haşlanmış yumurta,2dilim etimek Light olanından, 2 dilim peynir, bol yeşillik ve domates,6tane zeytin, şekersiz Yeşilçay

Kızlar benide benide aranıza alın üzülerek söylüyorum 1,55 boy 70 kg.şuan . geçen yıl nisan 81 kg.başlayış -haziran 62 kg bitiş . aylarında yani 3 ayda 19 kg.verdim ama işe başladığım için ve masa başı çalışmam yanında da fast food yememden dolayı 8 kg.geri aldım :2: çok mutsuzum bugun diyet yapmaya karar verdim ve sabah nescafemi içtim .
yaza az kaldı sanki 8 kg. hepsi yan simitlerimde VE BEBİŞTEN DOLAYI DA GÖBEKTE TOPLANDI.
HEDEF 55-58 KG.

15 KG HEP BİRLİKTE SİZİNLE VERMEK İSTİYORUMMMM

Son düzenleme:

Hoşgeldinnnnnnn:) hepbirlikte kararlı bi şekilde zayıflayacağız sende hoşgeldin:) yaza daha çok var rahaaattttt rahat veririz:) bizde bu azim olunca

Kızlar bu zayıflama yolculuğunda hiç bırakmayalım diyeti, bazen bende de olan bişeyi paylaşmak istiyorum; mesela bir gün fazla kaçırdığımız olursa ondan dolayı umutsuzluğa kapılıp diyetten pes etmeyelim, kaçamak yaptığımızdada paylaşalım ki pes etmemizi engelleyelim

canım hoşgeldin aramıza nescafeyi çıkarmakla başla kilo vermeye bildiğim kadarıyla selülit yapıyor kendileri

hOŞBULDUK MOONLİN , GECE EŞİM BENİ ÇOOK KIRDI , ÇOCUGUN ÜZERİNİ O ÖRTÜYOR İYİCE, BEN HAFİFTEN ACIYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK TERLİYOR , YİNE ÜZERİNİ İYİCE ÖRTTÜ YAA BEN TERLİYORUM ÇOCUKTA TERLER HAVA SICAK DEDİM O DA NE DERSE BEĞENİRSİNİZ
AZ YEDE ZAYIFLA DEDİ ÇOOK GÜCÜME GİTTİ ÇOOK

Kendini üzme hiç boşwer, bu sana kırgınlık üzüntü yapmasın aksine hırs yapmana sebep olsun pes edecek gibi olduğunda bunu aklına getir daha da azimle olmana sebep olsun incelik olduğunda yüzüne vurursun:) sakın üzme kendini

ya canım senin eşinde 70 kg ya çok diyosa yuh artıkk.. ben 74tüm sözlüm kilo verme diyo. kırılmakta hklısınn

kızlar malesef erkekler böyleee

zaten kadınlar gibi ince düşünselerdi prenses pamuktan pinokya odundan olmazdı

geçen benimkide dedi ki

sende bu boğaz olduktan sonra zor verirsin dediiii

yarabbimmm

sabah kahvaltım

1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 etimek
biraz peynir
1-2 banımlık zeytinyağı,karabiber,kırmızıbiber,zerdeçal karışımı

ara
1 dilim etiform
türk kahvesi
yeşil çay

(aranın hepsi aynı anda değil)

Son düzenleme:

verdiğin bilgiler için çok sağol.jilian michaels programını deneyeceğim birtanesin hayatım çooook sağol :)

canım canını hiç sıkma sen birlikde göndercez pis kiloları bu erkeklerin bazen öküzlüğü tutuyor benimki de her fırsatta der aşkım kilo ver diye ve bende kırılırım 5 dk sonra gönül almaya gelir ama nafile en son kaynana da dedi sinir oldum neden benle uğraşıyorlar anlamıyorum işleri güçleri yok bana takıldılar kaldılar benim kocişide diyete soktm hıh o da zayıflasın kaynanya inat hırs yaptım verceğim kiloları çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım kaç kilocuk gitti

Son düzenleme:
Yaaa kızlar milletin ne dediğine hiç bakmayın ya sanki kaç kilosunuz bence buradaki hiç kimsenin kilosu çok yüksek değil, verilmesi mümkün olmayan bi rakam görmedim ben aramızda. diyenler kendine baksın hıhh sanki onlar çok mu fit hele kaynana bişey diyorsa hiç takmıcaksın:)

Son düzenleme:
canım ben dediğine baktım gerçekten öyle çok güzel hareketler var hemde çok faydslı olacak gibi hemen yapmaya başldım.

oo süpersinn :) yanıma arkadaş olması güzellll

ablacım jillian michaels ile 30 gün programı var bunun 3 bölümü var her bölüm yarım saat ve her bölümü 10 gün yapıyosun yani 1nci leveli 10 gün sonra 2nci level biraz daha zor onuda 10 gün son olarak 3ncü levelide 10 yapıyosun ve inanılmaz sıkılaşma oluyo benim vucudumda bile sarkma yok çünkü daha yaşım 17 bana bile baya faydası oldu

verdiğin bilgiler için çok sağol.jilian michaels programını deneyeceğim birtanesin hayatım çooook sağol :)

önemli değill canımın içii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…