- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
Kızlar benide benide aranıza alınüzülerek söylüyorum 1,55 boy 70 kg.şuan . geçen yıl nisan 81 kg.başlayış -haziran 62 kg bitiş . aylarında yani 3 ayda 19 kg.verdim ama işe başladığım için ve masa başı çalışmam yanında da fast food yememden dolayı 8 kg.geri aldım :2: çok mutsuzum bugun diyet yapmaya karar verdim ve sabah nescafemi içtim .
yaza az kaldı sanki 8 kg. hepsi yan simitlerimde VE BEBİŞTEN DOLAYI DA GÖBEKTE TOPLANDI.
HEDEF 55-58 KG.
15 KG HEP BİRLİKTE SİZİNLE VERMEK İSTİYORUMMMM
Kızlar benide benide aranıza alınüzülerek söylüyorum 1,55 boy 70 kg.şuan . geçen yıl nisan 81 kg.başlayış -haziran 62 kg bitiş . aylarında yani 3 ayda 19 kg.verdim ama işe başladığım için ve masa başı çalışmam yanında da fast food yememden dolayı 8 kg.geri aldım :2: çok mutsuzum bugun diyet yapmaya karar verdim ve sabah nescafemi içtim .
yaza az kaldı sanki 8 kg. hepsi yan simitlerimde VE BEBİŞTEN DOLAYI DA GÖBEKTE TOPLANDI.
HEDEF 55-58 KG.
15 KG HEP BİRLİKTE SİZİNLE VERMEK İSTİYORUMMMM
hOŞBULDUK MOONLİN , GECE EŞİM BENİ ÇOOK KIRDI , ÇOCUGUN ÜZERİNİ O ÖRTÜYOR İYİCE, BEN HAFİFTEN ACIYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK TERLİYOR , YİNE ÜZERİNİ İYİCE ÖRTTÜ YAA BEN TERLİYORUM ÇOCUKTA TERLER HAVA SICAK DEDİMO DA NE DERSE BEĞENİRSİNİZ
AZ YEDE ZAYIFLA DEDİÇOOK GÜCÜME GİTTİ ÇOOK
hOŞBULDUK MOONLİN , GECE EŞİM BENİ ÇOOK KIRDI , ÇOCUGUN ÜZERİNİ O ÖRTÜYOR İYİCE, BEN HAFİFTEN ACIYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK TERLİYOR , YİNE ÜZERİNİ İYİCE ÖRTTÜ YAA BEN TERLİYORUM ÇOCUKTA TERLER HAVA SICAK DEDİMO DA NE DERSE BEĞENİRSİNİZ
ne demek tatlım benim istediğim bildiklerimi doğru bir şekilde anlatmak herkese :) ip atlasan onunda baya faydası olur ve jilian michales programı inanılmaz faydalı eğer vaktin varsa yap derim ben 3 gündür yapmıyorum gecede ders çalışıyorum sonra ölü gibi yatıyorum
canım ben dediğine baktım gerçekten öyle çok güzel hareketler var hemde çok faydslı olacak gibi hemen yapmaya başldım.
canım ben dediğine baktım gerçekten öyle çok güzel hareketler var hemde çok faydslı olacak gibi hemen yapmaya başldım.
neler aldin zayiflamak savasmaktan daha zor geliyor bana
ahhhhhhhhhh bu adam beni oldurecek.esim cok dis gorunuscu.zamanla anlatirim.Kizim zamansiz geldi canim.Ben okulumu biraktim, hatta gelecegimi biraktim
biraz ayrintili yazsana su sok diyeti ondada seni yanliz birakmam
hihi ben tartildim bile en dombiliniz benim 74.9 um
benimde az zararla 3.gunum bitti.beni bu aksamlar mahvediyor.yemegi erken yiyorum sonrasi..........sormayin
ben cok istedim ama olmadi.kizim zirliyor hep.kucakta uyumaya alisti
ya ne kadar cok spor cesidi cikti.ben dagdami yasamisim diyorum.bu ne gulum simdi.neye yariyor.ben cepten girdigim icin cogu seyi acamiyorum
gunaydin.kendimizide tanitalim ya.......... ben sizi merak ediyorum.
verdiğin bilgiler için çok sağol.jilian michaels programını deneyeceğim birtanesin hayatım çooook sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?